-
Odp: Opinie o produktach SPN Nails
Mam dylemat nad zielonym kolorem... ktory?
Nr 518- Mojito czy
nr 573- Limeade
Chcialabym taki pastelowy zielony, moze miętowy.
W katalogu SPN Mojito bardziej mi się podoba, ale z wlasnego doswiadczenia wiem ,że ten katalog nie do konca oddaje prawdziwe kolory.
zaś na stronie SPN kolor Mojito jest straszie blady. Nie wiem czy to moj komputer czy on taki jest...
Moze macie te kolory?
-
Ja mam 518 to taki ladny pastelowy delikatny zielony :) zdjecie oddaje ten kolor
-
Cytat:
Napisał
agulan82
Ja mam 518 to taki ladny pastelowy delikatny zielony :) zdjecie oddaje ten kolor
Dziękuje! :)
-
Dziewczyny doradzcie kolorki neonki albo takie zimne - zolty, rozowy i niebieski potrzebuje do teczowych paznokci - cieniowanych z dwoch kolorkow na jednym paznokciu i jeszcze czy Spn ma szary taki szary ladny zeby zlaczyc z zoltym cieplym. Bardzo mi sie podoba polaczenie szareych z serdecznym zoltym :D
-
Z tych kolorków co ja mam to zimny różowy:528 So cute i zimny niebieski: 535 Dubai :)
---------- Dodano o godzinie 19:28 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 20:20 ----------
Dzisiaj zdjełam hybrydy za pomocą zwykłego wacika, a nie za pamocą tych bezpyłowych.
Super, lakier odszedl bez problemu :skacze:
Taka mała rzecz, a jaka zmiana.
-
A jednak sie udało,super to jednak problem tkwił w waciku:))
-
Gossha87 wystarczyly te 3 minuty czy dla pewnosci trzymalas dluzej?:)
-
Niestety nie zwrocilam uwagi jak długo... ale napewno dłużej niż 3 minuty. W 3 minuty też jeszcze sprawdze, dam znać :D
-
Dziewczyny zauważyłam,ze nie które kolory hybryd strasznie żle sie nakładaja,a chodzi mi tutaj mianowicie o to że po nałożeniu bazy i utwardzeniu jej jak nakładam kolor to po pwenej chwili jak by sie kurczył ..mimo że nakładam od samych skorek to po chwili robi mi sie odstęp staram sie panowac nad tym i druga warstwa już pokrywa nie docianiecia ale strasznie mnie to irytuje...czy zauważyłyscie czy ja cos robie nie tak?
-
Niektóre kolory faktycznie tak mają, nie tylko z spn, ja przecieram bazę wacikiem, problem z głowy ;)
-
Dzieki,bo myslałam ze może baze za krótko utwardzam,ale wszytkie pieknie sie trzymają az do 3 tyodni..samaron a czy jak przetrę bazę to nie staci hybryda na przyczepnosci?bedzie sie tez idealnie trzymac?
-
Ja tez przecieram wacikiem i nie widze roznicy w przyczepnosci.
-
Cytat:
Napisał
milane
Dzieki,bo myslałam ze może baze za krótko utwardzam,ale wszytkie pieknie sie trzymają az do 3 tyodni..samaron a czy jak przetrę bazę to nie staci hybryda na przyczepnosci?bedzie sie tez idealnie trzymac?
ja swojej nie wycieram do sucha, zbieram tylko jakby nadmiar, szczególnie przy wałach, ale zdarzyło mi się również zmyć wszystko cleanerem, szczególnie kiedy pani po pomalowaniu pierwszej warstwy koloru rozmyśliła się i wybrała inny odcień, trzymało się tak samo.
-
Niestety, w 3 minuty hybryda nie zeszla, ale nie ma co i tak jestem zadowolona :)
-
Witam, proszę doradźcie mi gdyż jako początkująca osoba :) nie mam sprawdzonych produktów a wiele czytam o firmie SPN, zależy mi na tym aby żel trzymał sie na naturalkach bez przedłużania, chce kupić żel z SPN Natural Nail, Natural blush i Clear gel, czy są to żele co faktycznie gwarantują przyczepność do naturalnej płytki? oczywiście po odpowiednim przygotowaniu paznokcia? proszę o odpowiedź bez krytyki :placz:
-
ja pracuję na spn i jestem zadowolona z ich trwalości i konsystencji. Jedynie cover jest dla mnie zbyt ciemny, dlatego go rozjaśniam . Teraz często pracuję na hybrydach i spn fajnie się sprawdza przy utwardzaniu naturalnej płytki.
-
Dziewczyny jak robicie zel na naturalne paznokcie krotkie to budujecie krzywe minimalnie czy nie czy zupelnie plasko jak lakier tylko grubiej i dwie lub trzy warstwy i czy pod builder gel kladziony na naturalka klasc base gel ?
-
Dziewczyny jak usuwacie hybrydy spn ? Za pomoca tego plynu? Jesli tak to ile pn kosztuje bo nie moge go znalesc na stronie:-/
-
SPN Nails - Twoje najpiękniejsze paznokcie nasączasz kawałek wacika kosmetycznego i zaklejasz folią
-
Co myślicie o tym UV VITA LAQ?? Jakieś doświadczenia?
Naprawde można go uzywac jak baze?
-
wczoraj dowiedziałam sie od przedstawiciela,że niestety viatlaQ nie sprawdza sie jako baza po hybrydy:((odpryskuje
-
o kurcze, a ja dopiero zamowilam
powiedziano mi , ze spisuje sie tak samo swietnie jak baza
-
Dziewczyny,który to będzie taki jasny pastelowy róż?
nie takie mleko do french,ale kryjący jasny róż?
579???584???
chodzi mi o coś takiego
źródło pinger.pl
-
sandrus nie pamiętam ale chyba 79 nr
-
Cytat:
Napisał
milane
wczoraj dowiedziałam sie od przedstawiciela,że niestety viatlaQ nie sprawdza sie jako baza po hybrydy:((odpryskuje
bardzo dobrze ze go nie zamówiłam :D
---------- Dodano o godzinie 15:11 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:05 ----------
Cytat:
Napisał
sandrus
Dziewczyny,który to będzie taki jasny pastelowy róż?
nie takie mleko do french,ale kryjący jasny róż?
579???584???
chodzi mi o coś takiego
źródło pinger.pl
ja mam taki SPN Nails - Twoje najpiękniejsze paznokcie ale pojawiają mi się takie pęknięcia na nim po jakimś czasie. poprzeczne lub takie pęknięcia 'po łuku' na wolnym brzegu. pewnie od tego ze paznokieć narażany jest na urazy mechaniczne ale nie jestem pewna..
http://pliki.wzorki.info/images/7N8FW.jpg
-
Cytat:
Napisał
agulan82
No niby tak tylko szukam przyczyny dlaczego jednej sie odmacza a drugiej nie. Ja dzisiaj robilam hybrydke i mam zakupiony ich remover wiec tez zobacze jak to u mnie bedzie sie sciagalo bo jak sciagalam czystym acetonem to nie ruszalo jej musialam spilowac :D
a nakładasz najzwyklejszy aceton czy jakiś firmowy np ten z SPN?
ja miałam kiedyś taki problem bo w zestawie z la femme (badziewne hybrydy) miałam płyn do usuwania hybrydy. chciałam zdjąć znajomej hybrydę której ja nie robiłam, nałożyłam wacik z płynem owinęłam folią po 15 min nie ruszyło a to dla tego ze ten płyn zdejmował tylko hybrydy z la femme a innych nie ruszył dlatego do ściągania najlepszy jest zwykły aceton
ja mam ten https://www.google.pl/search?q=aceto...ml%3B300%3B300
-
-
Cytat:
Napisał
xania1992x
a nakładasz najzwyklejszy aceton czy jakiś firmowy np ten z SPN?
ja miałam kiedyś taki problem bo w zestawie z la femme (badziewne hybrydy) miałam płyn do usuwania hybrydy. chciałam zdjąć znajomej hybrydę której ja nie robiłam, nałożyłam wacik z płynem owinęłam folią po 15 min nie ruszyło a to dla tego ze ten płyn zdejmował tylko hybrydy z la femme a innych nie ruszył dlatego do ściągania najlepszy jest zwykły aceton
ja mam ten
https://www.google.pl/search?q=aceto...ml%3B300%3B300
Kochana nakladam zwykly aceton 98% super sciaga shellac`a a SPN-u ani rusz ale ich plyn do sciagania hybryd polecam dziala i tak jak tu dziewczyny pisaly trzeba zwykly wacik rozwarstwic i taki zwilzyc i zawinac w folie migiem dziala :D
-
Cytat:
Napisał
agulan82
Kochana nakladam zwykly aceton 98% super sciaga shellac`a a SPN-u ani rusz ale ich plyn do sciagania hybryd polecam dziala i tak jak tu dziewczyny pisaly trzeba zwykly wacik rozwarstwic i taki zwilzyc i zawinac w folie migiem dziala :D
a to dziwne ze ci nie sciąga SPNu u mnie działą bez zarzutu ładnie schodzi po 4 min :) oczywiście trzeba mu pomóc patyczkiem czy radełkiem do skórek :)
-
Dziewczyny, czy zauwazylyscie po pierwszej warstwie koloru, po utwardzeniu, żeby lakier wam się "kurczył"?
Mam tak w tylko niektorych kolorach,
-
masz wyżej wszystko napisane. No kurcze.. ręce opadają jak widzę takich leniuchów :P
Przeczytaj temat jeśli Cie coś interesuje, jeśli nie znajdziesz odpowiedzi to wtedy pytaj.
-
mam pytanko może wiecie dlaczego odchodzi mi żel z niektórych paznokci na brzegu???
-
A czy ten dział ma coś wspólnego z Twoim pytaniem?
Nie rób bałaganu na forum, pytania zadajemy w odpowiednich tematach i jesli chcesz szczegolowa odpowiedz to opisz, czy na naturalnych paznokciach czy odpryskuje na przedluzonych, ile dni po zrobieniu, czy tylko u jednej klientki czy u wszystkich, jak przygotowalas plytke, czy zabezpieczylas wolny brzeg itp
-
Witam, mam pytanie czy jak utwardzam naturalną płytkę żelem z SPN Natural Nail to czy na to mogę położyc zel kolorowy i nie będzie odpryskiwać ? prosze o odpowiedz
-
Cytat:
Napisał
asik8k
mam pytanko może wiecie dlaczego odchodzi mi żel z niektórych paznokci na brzegu???
Cos strasznego, że napisalaś tam gdzie nie powinnaś... :D No i taki bałagan robisz :cool:
Dziewczyny szukam forum wyłącznie o produktach spn, znacie jakiś?
Tutaj niestety administratorzy nie są zbyt mili.
Przeciez wystarczy delikatnie cos napisac, ze to nie tu itd, a nie trzeba byc od razu nieprzyjemny :cwaniak2:...
-
gossha87 fryzzz nie jest administratorem ;) na forum jest miła atmosfera, chociaż jak wszędzie w skupisku bab bywają zgrzyty ;)
-
ok :)
po prostu nie rozumiem dlaczego np. nie mozna podac strony jezeli ktos czegos szuka i nie moze najwidoczniej znalezc, tylko od razu jest sie nie milym...
:ok:
-
A ja nie rozumiem dlaczego niektórym osobom nie chce się skorzystać z wyszukiwarki. Forum jest na prawdę przejrzyste i łatwo znaleźć temat, który nas interesuje. To tak jakby w temacie o konkursie Black & White pytać o dobrze kryjące żele kolorowe. Albo w opiniach o Indigo Nails prosić o recenzję SPN...
-
Dziewczyny powiedzcie czy to normalne albo czy moze cos zle robie. Mam klientke, ktorej nakladam zel na naturalne paznokcie jest to tylko zel, ktory pokrywam topem matowym (taka jej paraca nie powinna miec niczego i ukrywamy jak mozemy). Do tej pory nakladalam jej builder gel a ostatnio zakupilam natural nail gel no i jak przyszla i jej robilam uzupelnienie to wyszlo tak, ze ten tam gdzie byl builder to paznokiec jest lekko mleczny a przy skorkach normalny przezroczysty i to tak wyglada, ze widac ten builder pod tym natural gelem - mam nadzieje, ze rozumiecie o co mi chodzi. Podam jeszcze jak robilam
* odkazanie
* frezarka zdjelam troche masy i opilowalam na gladko miejsce styku gelu z plytka paznokcia
* skorki - radelkiem i frezarka
* odpylanie, odtluszczanie
* primer kwasowy na odrost
* base gel na odrost
* natural nail gel na calosc x 3 warstwy ( jest bardzo rzadki prawie jak lakier)
* Top Mat
* oliwka
-
Ale się uśmiałam ::leze:
Nie jestem adminiastratorem tylko zwykłym użytkownikiem forum, ale dzięki takim wpisom gdzie kolwiek admini maja dodatkowa robote a my jak czegos szukamy to znajdujemy pytania nie zwiazane z tematem ktore najzwyczajniej w swiecie przeszkadzaja.
Dlaczego nie podałam strony? Dlatego, że ja też żeby ją znaleźć muszę skorzystać z wyszukiwarki lub przeszukac odpowiednie działy, wiec uwazam ze kazda osoba moze zrobic to sama bo filozofii nie ma wiec i potrzeby aby innych wyreczac nie widze ;)
A jak ktoś nie moze znalezc zawsze mozna poprosic na czacie a nie pisac gdzie popadnie ;)