jade śliczniusi:) na prawde sliczny:) gratuluje;)
Printable View
jade śliczniusi:) na prawde sliczny:) gratuluje;)
piękny :slina:
No i ladnie wyszło :D
Jade ale boski tatuaz:) bardzo ladnie sie prezentuje i naprawde Elek sie postarala ze wzorem :)
mimo ze zaslania cale srodstopie nie wyglada na "ciezki" :) :)
Jade-fiu fiu baaaardzo ladny,ostatno dziewczyny szaleja z tatuowaniem sobie stop...ale na stopie to boooli bardzo ajjjj
No Jade super
Jade rewelacja!! Śliczny :ok:
hej co sądzicie o tatuażach wróżek będę robić w niedziele i wtedy dodam zdjęcia
zależy jaka wróżka masz jakiś wzór ?
wiesz co nie mam go w domu ale to jest cos na kształt kobiety ze skrzydłami siedzącej na kwiatku
Jade super wyglada :) ale ja bym sie chyba nie odwazyla :D
Przeczytałam cały temat i muszę przyznać, że ta na stopach podobają mi się chyba najbardziej. No i takie oplatające całe ciało, jak ma bitt (w planie). Sama chciałam mały, choć w mało eksponowanym miejscu :P ale nie zdecydowałam się. Teraz, jeśli bym robiła, to chciałabym tak, jak permanentny makijaż - aby się rozpłynął po pewnym czasie.
Ale bardziej bajkowa czy bardziej 'ludzka'?
jade super ten tatuazyk
wygląda tak tylko w niedziele dojdą jeszcze kolory a mój mąż ma takiego smoka
smok jest rewelacyjny, bardzo lubię takie tatuaże, ale sama nie mam jeszcze żadnego, ale cóż wszystko przede mną
Gosia oba mi sie podobaja ,czekam na kolorki :) :)
gosia śliczne dziary :ok: z kolorkami to już wogóle cud malinka :)
Jade śliczny !! :). Ja ma tatuaż koło kostki ale niestety nie dokończony głupio się przyznać ale nie wytrzymałam bólu :skacze:. Po za tym strasznie mi się nie podoba bo nie był robiony przez profesjonalistę ale w najbliższym czasie zamierzam iść do studia i mam nadzieję że coś mi z tym zrobią :skacze:. (mam taki podłużny znaczek czy coś takiego a chciałabym to zamienić na skrzydło anioła z niebieskimi cieniami.
no piękna ta wróżka a coś symbolizuje czy po prostu się spodobała ?:)
Fiu Fiu liczę,że z kolorami będzie pełen życia super!
po prostu mi się spodobał
Gośka, śliczny,a z kolorkami będzie na pewno jeszcze piękniejszy :) Tylko wstaw fotkę jak już będą kolorki :)
i gotowe
no teraz to już w ogóle cudo !!
piękny!!
:love: no śliczny jest
Gosia śliczny;)
Dzięki ale teraz mnie całe ramie boli ale jestem zadowolona:D
no i te kolorki na prawde piekne :)
A my wczoraj sobie wydziargaliśmy swoje imiona :)
ale to że każdy ma swoje czy jak??
WOW! Jak romantycznie:)
problem mialam z odczytaniem imienia na jego ramieniu ale doszlam do tego, musialam wytezyc wzrok :P :D
swietne dziarki...
Bela ma imie Artura, a Artur ma Izabele :)
świetne tatuaże!! Choć jestem przeciwniczką tatuowania sobie imienia lubego bo to w życiu nigdy nie wiadomo :D
szczerze?? dla mnie to jest głupota... nie obraź się Iza ale tak jak Emilka mówi teraz może być jak w bajce ale co będzie potem nigdy nie wiadomo...
Zawsze można przerobić tatoo;)
Poza tym gdyby się nie kochali to by się nie zdecydowali na taki krok:)
hehh nie wszystko da się przerobić ;)
ja również nie jestem za tym, ale ...
gratuluję takiego kroku :)
bardzo ładnie wyszły te imiona :D
trzeba się troszkę dopatrzeć, bo nie od razu widać, co jest wydziergane :)
Belunia imiona wyglądają świetnie.
Widać że bardzo się kochacie :)