właśnie się zastanawiam, bo nie wiem czy ta gazeta jest cos warta...
Printable View
właśnie się zastanawiam, bo nie wiem czy ta gazeta jest cos warta...
mnie bardziej ciekawi czy to nie ściema:) bo strona była robiona w 2008r a gazeta niby nowa.. być może to tylko zbieraczka danych osobowych..
ale jak sie reklamują na nk... to nowa gazetka i może chcą ja jakoś rozreklamować?
ja bym z checia zobaczyla co to w ogole jest, najwyzej by bylo na wysciulke dla szczura:) bardziej mnie martwi jak po roku wyjdzie ze musisz prenumerowac przez 5 nastepnych..
właśnie dlatego chciałam się dowiedzieć czy ktoś już zamawiał ta prenumeratę i czy może na ten temat coś powiedzieć
to ja popieram, też chcę się dowiedziec:)
też mnie to ciekawi. Można by napisac meila. Piszą też, że poszukują osób do współpracy.
zgłosiłam się do darmowej prenumeraty ;) zobaczymy co to jest... a nikt nie może nas zmusić do kupowania czegokolwiek... zresztą podaje się tylko adres mail nic więcej...
no ja tez sie zapisałam:) zobaczymy co to jest
to jak wam przyślą albo odpiszą to dajcie znać koniecznie -czy na pewno przysłali:)
skoda ze jeszcze nie ma rossmanna
ja też wam dać znać. i czekam jeszcze na termometr i preparaty. ciekawe czy przysla.:skacze::skacze::skacze::skacze:
no ja tez czekam na ten termometr... ale nie napisli mi maila czy wysyłają czy nie:(
---------- Dodano o godzinie 12:54 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:40 ----------
własnie dostałam liścik z Yves Rocher a w nim 14 próbeczek różnych podkładów, perfum i kremików:) :skacze:
co do yves to chyba zostane ich klientką, jeszcze nie dostałam próbek, ale spodobało i się kilka kosmetyków
ja teraz patrzylam na te próbeczki to zegoś z czego nie bede korzystac:) ja chyba tez cos sobie od nich zamówię ale czekam na taki katalog nieraz oni dodają do gazet... i z tego katalogu coś sobie wybiorę:) jesli któraś z was bedzie w najblizszym czasie widziec w jakiejs gazecie taką gazetkę z Yves Rocher to bardzo prosze dajcie znac!!!!
---------- Dodano o godzinie 19:47 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:09 ----------
z tej owcy lambi nie wiem nadal jak się dostaje ten dlugopis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(((((((((( (((((((
ja tez czekam na prezenciki:/::/::/:
a co z ta prenumerata? odpisali wam coś?
Mi nic nie odpisali, wyslali link do aktywacji i cisza
no mnie tez tylko link i nic...;/
dostałam dziś katalog firan WISAN. Polecam. śliczne tanie firanki, pościele, obrusy i koce. :]
Hmm ja dzis dostałam próbki z Yves roscher 8 próbek dwa kremy reszta perfumy,znaczy małe chusteczki nasączone perfumami.Nawet ciekawe
ja też to samo, ale dostałam w pt. ale ja ich w mailu właśnie prosiłam o perfumy. a powiedz masz męską taką niebieską? bo wywaliłam opakowanie i zapomniałam jak się nazywa. aquacoś? sama nie wiem, taki świeży zapach
Nie nie mam same damskie.No niektóre ciekawe
szkoda:) mi się z damskich bardzo vert podobają, chyba się na nie skusze..:)
a ja dostałam ostatnio 10 próbek z Yves roscher, 5 próbek z bielandy, 4 z amincer pharma no i oczywiscie zestaw z whiskas dla kotka i zestaw z pedigree dla pieska :skacze::skacze::skacze: duuuzo tego było ! :good::D:D
no popatrz a mi tych pedigree i bielandy nie przysyłają jakoś.
za to z yves jest świetny kontakt, widać że ktoś tam maila obsługuje. mariola jeżeli chcesz ofertę papierową to napisz do nich, ja się spytałam czym się różni papierowa od internetowej i napisali że promocjami i poprosiłam - spodobało mi się kilka próduktów i chcę porównać ceny itp bo zamierzam kupić - i napisali mi że przyślą
kurcze ja juz nie pamietam na jaki adres to wysyłałam... ale pewnie ten, który jest tutaj gdzies na forum.. i powiem szczerze, ze oni mi nic nie odp ze mi przysla probki... wiec spokojnie pewnie jeszcze dostaniesz ! ! ! ja tez długo czekałam :)
napisałam do Yves i poprosiłam o oferte papierową i już odpisali ze wyśla:) ta firma jest naprawde fajna:) no a na te bielende poczekam jeszcze.... a dostalyscie te termometry?
ja nie dostalam
ja dzis dostałam próbki od Oilatum Soft:):skacze::skacze::skacze:6 sporych próbek i jakies informacje:)fajne:skacze::skacze::skacze:
a gdzie sie zalogowalas?
podawałam juz ten adresik na forum ale wklejam jeszcze raz oilatum.poland@stiefel.com
napisalam tam maila
dziekuje bardzo
nie ma sprawy... ja tylko nadal nie wiem jak tę owce lambi dostac:(
zaloguj sie i zaloz stadko
fajna gra dla dzieci no i dla mamusi ehheh
no zalogowalam sie i zalozylam stadko... i nic wiecej?
ale musisz karmic stadko,bo zdechnie
juz mi zdechlo i mnie wywalili....;/ dostałam maila... i dupa! zagłodziłam owce:(
no widzisz,wiec zaloz nowe ja mam juz 5 owiec:P:P