-
Odp: kursy szkolenia,ceny
Byłam na doszkoleniu u Agnieszki Kwiatkowskiej.
Moje prace zaczynają wyglądać tak jak powinny i już widzę że są trwalsze- ile to razy łapała mnie za rękę "nie tak nabieramy klej" hehe :D cierpliwa i konkretna. Nie było pytań bez odpowiedzi. Fajnych kilka trików rzęsowych-takich z życia. No i ciągle jesteśmy w kontakcie na fb-podsyłam problemowe/wątpliwe fotaki moich aplikacji.zawsze znajduje chwilię żeby coś poradzić, przypomnieć. Za niedługo wybieram się do niej na objętościówkę ^_^
-
A ja szukam szkolenia 1 1 w kielcach lub bliskich okolicach. Czy mozecie kogos polecic?
---------- Dodano o godzinie 09:14 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 18:00 ----------
Czy nie ma nikogo z Kielc lub okolicy, żeby doradzić gdzie się szkolic? Myślałam o noblelashes bo tylko tą firme znalazłam, ale poczytałam trochę forum i pisałyście, że jak ktoś jest zielony to najpierw 1 1 powinien zrobić dopiero jak ogarnie kolejne metody. A teraz salon który szkoli z noble ma 3 metody za 900 zł 1 1 2 1 i dolne rzęsy kurs trwa 1 dzień i tu moja obawa, że to za dużo ja nie chce papierku chce umieć dobrze kleić rzęsy.Papierków i ceryfikatów mam pół szuflady. Teraz myślę, że może wybiorę się do Częstochowy albo Warszawy nie chce oszczędzać- chce być dobra !!!! Ogólnie w moim województwie ciężko o jakieś dobre szkolenie, albo ja szukać nie umie.
-
Witamy rf81,
Nikt z naszych instruktorów nie szkoli w Kielcach tym bardziej żaden z instruktorów nie prowadzi szkoleń z 3 metod w jeden dzień. Zawsze na początku należy się przeszkolić z metod 1:1 dopiero po jej opanowaniu można myśleć o innych aplikacjach. Bardzo prosimy o informację mailową lub na forum kto Pani udzielił takich informacji gdyż mieliśmy już do czynienia z podawaniem się za naszych instruktorów zupełnie przypadkowych ludzi którzy prowadzą szkolenia. Listę certyfikowanych Instruktorów Noble Lashes zawsze można sprawdzić tutaj Lista stylistów
Jeśli chodzi o szkolenie polecamy Warszawę
Katarzyna Borkowska http://static1.tradoro.pl/80/star_violet.gif (Instruktor)
Miejsce do uzgodnienia
Warszawa
Pon-Pt.: 10:00-19:00
tel: 790 013 616
www.bajecznerzesy.pl
http://panel.tradoro.pl/media/80/dys2.jpg(Dystrybutor)
tel: 514 400 781
www.noblelashes.waw.pl
Ala Rio
Przedłużanie rzęs, Rekonstrukcja brwi, Szkolenia
Ala Rio http://static1.tradoro.pl/80/star_violet.gif (Instruktor)
Dojazd do klientki
Miejsce do uzgodnienia
Kobyłka / Warszawa
tel: 791 060 791
http://stylistkarzes.blogspot.com
Katarzyna Szelągowska http://static1.tradoro.pl/80/star_violet.gif (Mobilny Instruktor)
Przedłużanie rzęs, Rekonstrukcja brwi, Szkolenia
Dojazd do klienta - powiat legionowski i okolice
Salon "Dom Urody"
ul. Wyspowa 2
Warszawa - Zacisze
tel: 509 724 339
www.fabrykapaznokci.com
-
Dziękuje za informacje, jeszcze raz sprawdziłam i ta firma to nouveaulashes pomieszałam, ale to początki dla mnie więć myśle, że mi wybaczycie:)))
-
rf81 w Częstochowie masz naszą Agnieszkę Praską ;) a w Warszawie zapraszam do siebie lub Agnieszki Sz.... wszystko na stronie evolashes - EVOLASHES
-
hehe każdy będzie oferował ci swoje usługi. znajdziesz, pojdziesz, przekonasz się czy bylo warto :)
-
Dziewczyny - jak z klientkami na rzęsy? Macie zainteresowanie? Bo mam wrażenie, że moda w tym zakresie rozkręciła się na maxa ;-)
-
Witam Was Kobietki serdecznie i mam pytanko.
Kleję rzęsy metodą 1:1 i marzy mi się zagłębić w kolejną technikę a, że od 10 maja będę tydzień w Polsce poszukuję szkoleniowca. Zainteresowana jestem objętościówką- 2D-3D lub norka syberyjska. Jeśli 10 albo 16 maja to bardzo odpowiada mi Gdańsk lub Gdynia. Pomiędzy 11 a 15 postaram się dojechać gdzie trzeba ale też w granicach rozsądku ;) Kujawsko-pomorskie, pomorskie, wielkopolskie. :) Bardzo pochlebne opinie słyszałam o szkoleniowcach z evo więc jeśli któraś znalazła by czas byłabym bardzo wdzięczna. Tak więc czekam na odzew Kobietki i dziekuję
-
poszukaj na forum, zobacz kto skąd i pojedz. na dobre szkolenie warto pojechac dalej. ja tam z góry to nie wiem kto jest .
-
Z Gdyni Bożena Golanowska z evo, Poznań Edyta Konieczna też z evo. W dziale szkolenia znajdziesz nr telefonów.Najlepiej zadzwonić, sszkoleniowcy rzadko zaglądają na forum. :-)
-
Ja ostatnio szkolilam się w Krakowie u Agnieszki Murdzek z rekonstrukcji brwi i dolnych rzęs.
Agnieszka, bardzo miła spokojna i sympatyczna kobietka. Bardzo profesjonalnie przeprowadzone szkolenie (do porównania mam 5 innych już przeszłych szkoleń).
Swietnie przekazuje wiedzę, bez pośpiechu bez stresu i bardzo profesjonalnie przygotowanym salonie, wyposażony w najlepsze łóżka i lampy kosmetyczne oraz klimatyzację. Bardzo dużo wiadomości i ciekawostek wyniosłam z tego szkolenia. Napewno w najbliższej przyszłości znowu się u Agnieszki przeszkole albo jakieś warsztaciki...
A teraz jeszcze prowadzi butik noblelashes wiec następny powód by tam być!!
-
Poszukuje szkoleniowca w woj. podlaskim , ewentualnie Warszawa z metod objętościowych Kogo polecicie? :)
-
Polecam w Waszawie Katarzynę Borkowską.
-
w stolicy jest Kasia Szelągowska (forumowa Kiwaczek) i Kasia Borkowska (forumowa Katie), obie to ogien :skacze:
-
-
Witam wszystkich serdecznie
Czy mozecie polecic mi dobrego szkoleniowca 1:1 z Bydgoszczy? Najlepiej z Evo lub Noble. Odnosnie Noble: co sadzicie o szkoleniu u Pani Izy Wlodarskiej? Moze byc tez Torun
Pozdrawiam
-
W Bydgoszczy nie ma szkoleniowca z evo lub noble.
Masz Izabela Rabinek chyba że star lasach. Oraz Monikę Urbanowicz z lilu lasach.
Najbliższy z evo to Poznań i Edyta Konieczna :ok:
-
Pani Iza pełen profesjonalizm wystarczy zobaczyć portfolio :) tak też najlepiej oceniać niekoniecznie po opiniach ale również po pracach :)
-
Dziekuje dziewczyny A czy ktoras z was pracowala lub miala okazje podpatrzec czy dziewczyny ktore wymienilyscie dobrze szkola? Chodzi mi o samo przekazywanie wiedzy, wiecie, czy sa cierpliwe, czy duzo tlumacza, pokazuja, poprawiaja, czy sam sposob ich mowienia jest zrozumialy.
-
w Bydgoszczy jest Iza Włodarska z Noble. Super dziewczyna, posiada ogrom wiedzy. polecam :) portfolio również ma znakomite :)
-
Napisałam już do Pani Izy, czekam na odpowiedź. Dziękuję wam serdecznie :)
-
Witam Was serdecznie.
Zdecydowałam się na rozpoczęcie nauki w szkole kosmetycznej, w której będą także zajęcia z przedłużania rzęs. Jednak z racji tego, że zainteresował mnie ten temat już wcześniej, to zanim zacznę szkołę, chciałabym zrobić kurs tylko i wyłącznie na przedłużanie i powolutku zacząć się wprawiać. No i znalazłam kurs jednodniowy w TEB Edukacji. Czy któraś z Was uczestniczyła? Jesteście w stanie polecić bądź odradzić?
pozdrawiam :)
-
odradzić owszem ;) nie wybiera sie miejsca a instruktora. instruktora, który ma konkretne portfolio, którego kursantki również mają ładne portfolio. instruktora, ktory ma jakies osiagniecia.
nikogo nei obrazajac jeszcze nie widziałam dobrej stylistki po tego typu kursach. smutne ale prawdziwe.
-
TEB to nie uczy wszystkiego? Jeśli iść na szkolenie to do kogoś, kto faktycznie w danym zakresie jest specjalistą. Odradzam całkowicie wszelkich przypadkowych fachowców. Oni i tak niczego sensownego Was nie nauczą!
-
Drogie Panie. Poszukuje instruktora w woj Śląskim z metod objetosciowych takich powyżej 4D, czy mozecie kogoś godnego polecić? Katowice, Chorzów,Zabrze te okolice?
-
THALIA zapraszam do siebie. Szkolenia 1:1, 2-3D, 4-6+8D, 6-15 D hyper volume,
Szkolenia prowadzone z ramienia marki Magnitica Lashes.
Najlepiej kontaktować się ze mną poprzez fanpage: https://www.facebook.com/Agnieszka.P...nitica.Lashes/
email: agnieszkaaaW@op.pl
tel: 512124950
http://pliki.wzorki.info/images/ElZQu.jpg
-
W tym roku jeszcze na niczym nie byłam, a pasowałoby się czymś konkretnym zająć. Dacie jakieś namiary na szkolenie z nowości, które warto byłoby zaliczyć?
-
Napisz z jakiego miasta jesteś to coś dziewczyny doradzą.
-
dokłądnie jakie miasto albo chociaż województwo :)
-
Ja bym poprosiła o jakieś namiary na szkolenie 2-3d najchętniej Radom albo Jastrzębie Zdrój /okolice
Wysłane z Tapatalk
-
Kochaniutkie , jakies dobrze szkolenie z metody 1:1 Bielsko-Biala i okolice mozecie cos polecic?,dziekuje
-
Dziewczyny kogo polecacie jeśli chodzi o szkolenie z mocnych objetosci? Interesuje mnie woj. wielkopolskie, fajnie jakby był to Poznań i okolice.
-
Cześć,
czy robiła któraś z was szkolenie z 1:1 w Bella Clinic w Lublinie?:)
-
Dzień dobry wszystkim :)
Chciałabym rozpocząć swoją przygodę jako stylistka rzęs, ale niestety nie wiem od jakich szkoleń zacząć naukę.. Na pewno 1:1, ale co później? Lekkie objętości czy 2d, 3d, 4d, Hollywood.. ?
Jestem z Wrocławia i orientowałam się w szkoleniach np. u Darii Brodackiej, która jest związana z MLashes można odbyć takie szkolenia oraz w Perfect Glamour, ale tam oferują szkolenie 1:1, 2:1, 3:1 na jednym szkoleniu (2 dni chyba po 4h). Nie wiem czy to nie za dużo jak na pierwsze szkolenie i dlatego proszę o rady co wybrać i gdzie (nie muszą być konkretnie te 2 miejsca, ale mają terminy wolne jeszcze w październiku-listopadzie).
I jeszcze z jakiej firmy skompletować swój kuferek? Skąd rzęsy, skąd pensety, szczoteczki itd?
Pozdrawiam :P
-
zacznij 1:1 i na szkoleniu powiedzą ci na jakiś produktach pracujecie.nie kupuj wcześniej produktów bo na szkoleniu możesz mieć inne .a przeważnie takie jak na szkoleniu to potem używasz.wiec proponuje szkolonko i wszystkiego tam się dowiesz,powodzenia.
-
Dokładnie. Zacznij od 1:1, to i tak ogrom wiedzy jak na początek. I szkolenie u Darii Brodackiej jak najbardziej OK. Wystarczy spojrzeć na jej prace :)
-
Powiedzcie proszę co polecacie we Wrocławiu? Zależy mi na dobrym szkoleniu, na którym się naprawdę dużo nauczę i będę mogła ćwiczyć.
-
Jak Wrocław to Nadia Poliszczuk, szkoli dla Noble.
-
Witam serdecznie,
chciałabym rozpocząć swoją przygodę z rzeskami.
Czy mogłabym prosić o polecenie instruktora który według Was wprowadzi i nauczy mnie wszystkiego jak należy?
Jestem z Gdańska ale jestem w stanie pojechać nawet na drugi koniec Polski za dobrym instruktorem.
Nie wiem czy tu na forum są podawane ceny ale chętnie bym się zorientowała ile taki kurs może kosztować plus to co potrzebne na start aby zacząć robić rzesy :-)
Pozdrawiam.
-
Cytat:
Napisał
Majczik
Witam serdecznie,
chciałabym rozpocząć swoją przygodę z rzeskami.
Czy mogłabym prosić o polecenie instruktora który według Was wprowadzi i nauczy mnie wszystkiego jak należy?
Jestem z Gdańska ale jestem w stanie pojechać nawet na drugi koniec Polski za dobrym instruktorem.
Nie wiem czy tu na forum są podawane ceny ale chętnie bym się zorientowała ile taki kurs może kosztować plus to co potrzebne na start aby zacząć robić rzesy :-)
Pozdrawiam.
Majczik zaparszam do Gdyni na szkolenie :)
https://www.facebook.com/rzesywgdyni/