Lubię takie luźne sukienki, zresztą sama ostatnio kupiłam sobie podobną :). Dzisiaj raczej nic specjalnego na sobie nie mam, ot zwykłe rurki i asymetryczny dłuższy sweter.
Printable View
Lubię takie luźne sukienki, zresztą sama ostatnio kupiłam sobie podobną :). Dzisiaj raczej nic specjalnego na sobie nie mam, ot zwykłe rurki i asymetryczny dłuższy sweter.
Kurna, nie wiedzialam gdzie zapytac, niech bedzie tu :p
Pomozcie laski bo im wiecej opini tym lepiej.
Kupilam sukienke Ballkleid Abendkleid Brautjungfer Cocktailkleid Partykleid NEU | eBay
Ubralam ja i niestety spada mi z cyckow, mimo ze do nich przylega. Jak sie ruszam to czuje, ze zaraz zleci, musze poprawiac co chwila by gorset byl na swoim miejscu
Pomyslalam, ze dorobie ramiaczka w kolorze czarnym ( z tylu sa dwa czarne paseczki do zrobienia kokardki, stad tez czarne ramiaczka ) ale czy nie bedzie kijowo wygladac ? Probowalam z czarnym stanikiem, tak zeby miseczek nie bylo widac, tylko owe ramiaczka i niby wyglada dobrze. Mama podpowiedziala, ze mam przezroczyste przyszyc ale one z gumy wiec jak ja je przyszyje ?
Oczywiscie musze miec jakies nakrycie na ramiona bo wesele w kwietniu wiec ciut zimno moze byc. Chcialam bolerko w tym kolorze jednak sprzedawca nie ma nic podobnego, szukalam na ebayu ale wiadomo, pod kolor nie znajde. Musze zobaczyc
Pomyslalam o czarnym ? A buty ?
Nic juz nie wiem, mojemu Piotrowi sie podoba, ja mam mieszane uczucia :(
Help !
Ja jak miałam taki problem, to ubrałam stanik, założyłam w nim przeźroczyste ramiączka, a sukienke przyszyłam do stanika na sobie powiedzmy w sześciu miejscach, dwa razy na plecach, dwa pod pachami i dwa z przodu, takie małe przypałanie nitką, żeby nie było widać, sukienka przytwierdzona do stanika nie zjeżdzała, a ramiączka w staniku można wymieniać, więc wiesz, zero problemu :D
Co do bolerka, to szkoda wydawać kasy na cos czego wiecej nie założysz, ubierz marynarkę, lub jakiś wiosenny płaszyk, trencz np :) do Koscioła będzie elegancko, a na sali i tak do tańców się rozbierzesz- wiem z doświadczenia, a buty stawiałabym na cieliste, sukienka jest zwiewna, wiec czarne będą wyglądać za ciężko :)
Cielistych wlasnie nie chcialam, stawialam na srebrne ale nie wiedzialam, ze z tylu sa czarne paski ( nie dojrzalam na aukcji :P ) a nie chce wygladac jak roznokolorowy kalejdoskop.
Nie wiem czy stanik to dobra mysl, ona na plecach leci w dol, konczy sie pod lopatkami a ja staniki nosze ciut wyzej, wygodniej, dlatego wolalabym ramiaczka doszyc ;)
Sukienke ( zwiewna nie jest ) i tak mam na raz, wiecej jej nie ubiore bo sie robie coraz szersza :p Juz teraz jest akurat wiec dokupic bolerko nie problem ;)
No to dorób sobie po wewnętrznej stronie sukienki z tasiemek zaczepki do ramiączek takie jak są w stanikach i po kłopocie :) Srebrne? hmm kwestia gustu, ja wiem jak bylam kiedyś na balu i koleżanka miala srebrne buciki to ludzie jej później tyłek obrobili, że w takich butach to w kosmos powinna latać :D i generalnie unikam takich kolorów, chyba że cieniutkie sandałki na cieńkich( nie rzucajacych sie w oczy) paskach :)
A co do zwiewnosci sukienki to kwestia dyskusyjna, jak dla mnie jej przód jest zwiewny(nie obcisły, nie usztywniany żadnym kołem), dla Ciebie nie, chcialam pomóc, ot co.
No wlasnie o takich bucikach mysle. Nie chcialam zadnych pelnych, jednynie balerinki ale to jak juz mnie zupelnie beda stopy bolec bo ogolnie ja nie chodze w butach na obcasie ;)
Sukienka niby nie usztywniana ale ciezka, chyba ze wzgledu na ten tyl :)
Pokombinuje....Dzieki Pati
Witam kupiłam taka oto sukienke na chrzciny chociaż jestem bladzioch straszny i rudzielec ale nie wiem jakie dodatki do tego tzn buty torebka i jakis zakiecik albo bolerko;p
Dla mnie najważniejsza jest wygoda
a ja znowu wam tylki zawracam hehe ale mam weselicha i to az 2 i kupiłam sukienke ale nie moge sie zdecydować na dodatki do niej:p moze mi doradzicie kochane:) bede wdzięczna:) i powiedzcie mi czy pasuje ona dla 23 letniej kobiety. bo juz niektórzy zaczeli mowic ze to nie dla mnie sukienka.
Nie wiemy jak w niej wygladasz ;) Zresztą ważne jest to jak sie sama w niej czujesz, a nie to co ktoś tam gada.. to Ty w niej masz iść a nie ktoś ;)
I jakie planujesz buty do niej ?
Szczerze to z tym bolerkiem nie wygląda na sukienke dla 23- latki, tylko 35, ale uważam ze bez bolerka bedzie niebo a ziemia, ponieważ sama sukienka jest bardzo ładna, dodac do niej kobiecą figure, a nie wieszak :D i gitara gra :) Zamiast bolerka ubrałabym zwykłą czarną marynarkę,a na sali ją zdjęła bo wiadomo bedzie ciepło :) Buty ubrałabym albo szare albo czarne, ale nie jakies masywne tylko zwykłe szpilki :)
Zgodzę się z Patrycją, że z bolerkiem wygląda jak dla 35 latki:P, ale tak jak Natalia napisała niech każdy gada co chce ważne, że Ty czujesz się dobrze:D
Też bym dorzuciła czarne buciki, czarny żakiecik też będzie pasował;)
Sama za niedługo wybieram się na weselicho i mam problem co założyć:blink:.
Krasta - jak dla mnie to faktycznie z bolerkiem wygląda to zbyt poważnie, wolałabym tę sukienkę ubrać do jakiejś marynarki i najlepiej w jakimś żywym kolorze, zaszalałabym też z jakimiś dodatkami, ale to tylko moja sugestia :D
A tak przy okazji to i ja Was zapytam i się poradzę: w październiku idziemy z mężem na imprezę weselną, ale taką w knajpie po ślubie cywilnym naszych znajomych, będzie grono najbliższych przyjaciół tylko i to impreza mniej zobowiązująca (tak nam młoda para zapowiada) więc tak nieśmiało myślę o założeniu tej czarnej sukienki z odkrytym ramieniem, a do Urzędu Stanu Cywilnego na górę planuję ten fraczek i złota kopertówka :] Co Wy na to, dodam że jestem już po trzydziestce jak widać :P
Kasiulka wcale nie widać, że jesteś po 30stce :D
mnie się ta wersja podoba, wyglądasz seksi :D
kasiulka81
tak a z jakim kolorkiem byś to założyła;p
Kasia piekna sukienka na to jedno ramie, i koniecznie rozpuszczone włosy, takie jak Twoje nie mogą się marnować spięte <3
Ja tylko dodam, że Kasiulka wygląda zjawiskowo jak na "już po 30" :P i nic bym w stroju nie zmieniała:ok:
Oj kochane jesteście, aż się czerwienie od tych komplementów :crazy:
Krasta - ja bym ubrała to ze wściekłym różem, ale nie neonowym, takim amarantowym bo uwielbiam ten kolor, możesz te pomyśleć o jakimś turkusie albo niebieskim, czerwień też by do tego pasowała, ale to tylko moja opinia :)
Kochane to teraz ja :) Kupiłam sukienkę i zastanawiam się czy nie jestem do niej za stara (lekko po 30), jest krótka, a do tego z tyłu ma jeszcze rozcięcie ha ha, zauważyłam w domu:P. No i chciałam zapytać czy te dodatki z 2 zdjęcia pasują czy może zmienić żakiet na coś innego:huh:. Mężowi chciałam zakupić granatowy garnitur i tak się zastanawiam czy będzie pasowało:o:(
Kath piękna sukienka, absolutnie nie jest dla Ciebie " za młoda" nie odkrywa za wiele, ani dekoldu ani nie jest za krótka, ale podkreśla to co powinna w tym wieku, piekną figurke, świetne nogi, dodatki jak najbardziej pasują, piękne buty! :))
a tu znowu ja dzisiaj kupiłam sobie nastepną sukienke ale nie wiem czy w niej pójde na weselicho ale mi sie spodobała.Sory za zdjecia w lustrze ale niesttey nie miał mi kto strzelic eheh i znowu zastanawiam sie jakie dodatki do niej czy beżowe buciki i zakiecik. a wogóle sie zastanawiam czy nie jest sukienka za opięta hehe i czy wogóle mi pasuję bo ja rudzielec typowy i bladziocha jestem.
Kath moim zdaniem bardzo pasuje. I zgadzam sie z Patrycja...nie jest ani za krótka,ani zbyt powycinana.
jesteś szczupła to niby dlaczego miałabyś się chowac w jakiś worek?
Ja za pare tygodni tez ide na wesele i własnie upatrzyłam sobie sukienke o podobnym kroju tylko chyba w kolorze "arbuzowym". I tez planuje do tego założyć buty w takim kolorze jak Twoje:)
Patrycja_92, olusia87 dzięki dziewczyny:*:* podbudowałyście mnie, chciałam się już rozglądać za czymś innym:torba:. Zostało mi parę kg po ciąży (na zdjęciu tego tak nie widać) i jakoś tak nie czuję się za dobrze w swoim ciele, ale ćwiczę uparcie:). Co do bucików to mam trochę obaw:P jak dla mnie są ciut wysokie, ale bardzo mi się podobały:love:.
krasta ja bym dodała szare dodatki (żakiecik, buciki, może srebrna torebka). Może dziewczyny coś wymyślą :)
Ja jakis czas temu byłam na weselu, dokładnie w maju i wybrałam sobie mietowa sukienke, biały zakiecik, buciki w kolorze nude i do tego kopertówka. Wysokie platformy całkiem dobrze sie spisały, wytrzymalam w nich do 2 w nocy :D Co by maz do mnie pasował dostal krawat w mietowym kolorze :D
Kath bardzo fajny zestaw :)
Kasiulka sukienka rewelacyjna, strasznie mi sie podoba:buja:
Ja niestety w sukienkach rzadko ( nie lubię siebie w takim ubranku) Za to w spodniach i owszem.. ale od kilku lat przymierzałam sie do "skórzanych" i wyglądałam zawsze jak baleron. Te wybrała moja osobista stylistka - córka:D Dopasowała mi bluzkę, a sweterek kupiłam na Wigilię i się przydał. Ubiór na pożegnalną kolację mojego Profesora. Sorry za minę, ale nie lubię takich fot:D
Ja tez nie trawie sukienek i spodniczek, cale zycie w spodniach :D
Czoko, gora i dol super, bardzo fajnie wyglada i na luzie. Wygladasz dobrze, jak bedzie cieplo to sweterk mozesz zdjac i pokazac swoje kobiece ksztalty
Ja jedynie zamienilabym buty bo jakos mi w tym kolorze do reszty nie pasuja ale moze sie nie znam :P :)
Usmiechnij sie :D
Wiem , wiem.. do tego pasowały by pewnie czarne botki na szpilce, ale przelatałam miasto i nie znalazłam pasujących:( a że jeszcze ciepło na dworze, to te ubrałam w akcie rozpaczy:D
Obiecuję, że na kolejnej sweet focie będzie dziubek:D:D:D ;)
Tusia ślicznie wyglądałaś :).
Ja też nie przepadam za sukienkami więc na 2 dzień weselicha poszukuję jakichś ciekawych spodni:P, zastanawiałam się nad "skórzanymi", ale czy nie odparzą mi tyłka:torba:. Mam jedne z wstawką niby skórzaną i zawsze jak je zdejmuje w tym miejscu mam wilgotną skórę:P. Choco wyglądasz prześlicznie:ok:.
Choco outfit zaczepisty, wyglądałas powalająco :D
kupiłam takie botki ostatnio i mam problem bo do niczego mi nie pasują. w rzeczywistości wyglądają hmmm ciężko, masywnie i niedelikatnie.
Załącznik 72308Załącznik 72309
co ubrać na górę? do płaszcza za "mocne", a do kurtki też tak nie bardzo pasuja.... ;/
źródło Botki Cristen Black | Botki | StyloweButy.pl
Piękne buty :)
kurta skórzana na górę :) albo płaszcz właśnie :)
Mam podobne:D i zgadzam się z Milenką:) zazwyczaj ubieram je do leginsów, tuniki i skórzanej kurtki, do płaszczyka też się nadają;)
No jak dla mnie to trochę brzydko wygląda z moim delikantym płaszczykiem :P
no chyba, że tak:P każdy lubi coś innego i dobrze:D
to teraz ja :) jak wam się podoba mój ubiór? :) tak wiem wiem troche inna jestem :P
Co widzicie oczami wyobraźni do tej sukienki ? :)
http://forum.wzorki.info/attachments...4-dscf4196.jpg
jakie buty, biżu, paznokcie, fryzura, makijaż ?:skacze:
Po weekendzie postaram się wrzucić fotkę jak ja w niej wyglądam :)
Ona taka wycięta na bokach? koniecznie fotkę !
Tak tak gołe ciałko będzie ;)
Czarne albo srebrne dodatki :) fryzura, upięcie, konkretny kok :D ja tak to widzę.
i jak ?
czy któreś buty mogą być ? czy trzeba kupić nowe ?;p..