Ehehe, bo my tu wszystkie jesteśmy uzależnione, ale się nie leczymy wręcz przeciwnie:D:D
Witam serdecznie wszystkich nowo-przybyłych nałogowców:D
Printable View
ja rownez witam:) naprawde tutaj milo podoba mi sie:skacze:
witajcie nowe forumowiczki :)
witam nowe koleżanki i zapraszam do gorącej dyskusji:tany2::tany::siema:
(musiałam dać te emotki) :D
I ja witam wsyzstkie nowo przybyle:))
to i jak Witam serdecznie na naszym forum :)
witam wszystkich znalazlam to forum szukajac w internecie zestawu do tipsow zelowych
mam nadziejke ze uzyskam tu duzo informacji na temat tej techniki zdobienia paznokci;)
witam nowe ludki :kwiatek:
czesc :) jestem Sandra :)
stylizacja to moja pasja :) nie zajmuje sie nia dluga,ale sie bardzo staram :)
i ja witam nowe forumowiczki
witamy:D
Witamy dziewczyny :D
witamy :)
witamy nowe osoby,milego buszowania po forum :P:)
Witamy i do pisania postów zapraszamy :D :skacze::kwiatek:
witajcie:hi:
Witajcie ;)
witam jestem nowa na forum mam 19 lat i dopiero zaczynam robic paznokcie nie wychodzi mi to jeszcze zabardzo pozdrowienia:)
Dzień dobry wszystkim :)
mam na imię Ola, mam 15 lat. Paznokciami interesuję się.. od kiedy pamiętam, jest to jedno z wielu moich hobby:D a od 1,5 roku bawię się w żele, od pół roku akryle. jestem oczywiście samoukiem, a w internecie można znaleźć bardzo dużo na ten temat. w przyszłości oczywiście zamierzam zrobić kurs i się doszkolić, bo wiadomo, że takiego "fachowego" szkolenia pod okiem profesjonalisty nic nie zastąpi :) jak na razie podziwiam prace tych "prawdziwych" stylistek, uczę się i ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę... :)
Witamy i zapraszamy do dyskusji :)
Hej Olu:skacze2:
Hej dziewczyny, "du du dużo dużo nas i więcej będzie wnet"...
Olu, zanim będziesz mogła wziąć udział w kursie - a potrafisz już conieco - warto wybrać się na warsztaty, na naszym forum znajdziesz wiele zaproszeń, w tym także przez nasz ośrodek. Fachowe porady, wsparcie koleżanek, super atmosfera i nowe, trwałe przyjaźnie :) Zapraszamy :D
witaj Olu :)
witajcie coraz wiecej nas tu :yess::skacze:
xsunnyolciax, gosia29096, truskaweczka99, witamy :)