Jeżuuu! Dziewczyny świetne te wasze kolczyki! Szczenę z podłogi zbieram :slina:
Kura ciebie znowu jakiś szał ogarnął!! Tak trzymać:mml:
A oto moje dzisiejsze mazańce (jutro druga łapka):
Printable View
Jeżuuu! Dziewczyny świetne te wasze kolczyki! Szczenę z podłogi zbieram :slina:
Kura ciebie znowu jakiś szał ogarnął!! Tak trzymać:mml:
A oto moje dzisiejsze mazańce (jutro druga łapka):
o Kura moglas sie pokazac w calej okazalosci a nie tylko ucho i kawalek twarzy :P
a kolczyki sa fajne, ale ja takich nie lubie :P za to malowanki mi sie podobaja :)
Lady bardzo fikusnie :)
Efekt dzisiejszego czasu wolnego od pracy :)
a ja wlasnie takie lubie rudzia... do jakiejs kurcze dlugiej kiecki super sa, takiej a la len, albo ten no..Jozek pastuszek:) chcesz na zawal umrzec, moja stara pomarszczona facjate ogladac? bueee
zuzka... sliczniutkie, te zawijaski prze,prze, prze....pikne:)
to juz ostatnia dzisiaj, chyba jestem zmeczona:skacze:
ladybird... no mnie czasem ogarnia, fakt, bardzo fajne kwiotki, a dodaj tam jeszcze pare elementow, szczegoliki robia gre.. moze kropeczki?
kura świetna biżuteria !!!!bardzo oryginalna ,też bym taką chciała;(
:why: kura nie masz serca :placz::placz::haha::slina::slina::slina::slina::s lina::slina::slina::slina::slina::slina::slina::sl ina::slina:
Natalia łądne malowanki
Zuza śliczne pazureczki
zuza ten zloty cudny :love: najpiekniejszy
kura tak nam nie pokazuj bo bedziesz musiala dla calego forum takie zrobic :D
świetne kura:D dawaj kura na allegro będziemy handlowac:D:skacze:
kura ja też takie chce:wow:
Zuzanna ładne pazureczki bardzo ładne;)
lady fajne delikatniutkie;)
Piękne kolczyki i bransoletki !! skąd bierzecie te kolczyki drewniane?? chciałabym spróbować jak się naumiem :D hehe :P
teraz dostałam weny twórczej i idę malować :D ha. jak coś wyćwiczę to wstawię :):)
Dzikakura - też miałam zapytać skąd bierzesz takie drewniane bransoletki i kolczyki ? tez bym pokombinowała chętnie :) przecudne ci wychodzą malowanki na nich...dosłownie szok ze stresem :wow:
Zuzanna - świetne pazurkowe wzorki :ok:
ladybird - również ładniutkie pazurki :)
:przytul: dziękuję dziewczyny! Podziękowania mi uciekły nie wiem czemu bo dzisiaj nie używałam jeszcze!
Zuzanna cudowne malowanki!
Kurko brak słów :D
Kura co Ty gadasz, ja juz po zawale wiec mnie juz nic nie zdziwi :P :D
sliczne te niebieski, a te pomaranczowe - miod, malina, a wczoraj nie wiedzialas co namalowac :P
Zuza pieknosci, podoba mi sie najbardziej zlocisz i edek :)
dziekuje dzieweczki kochane, potem poptaszkuje, drewniane sa wynalezione przez pluszaka. Pozwolicie, ze nie bede sie rzadzic i oddam paleczke pluszakowi, niech da linka jesli chce, bo to ona ehcbyla prekursorka ale ceny sa takie... para kolczyków kosztuje 1,24 tak dobrze widzicie esłownie:(jeden zlotych dwadziescia cztery grosze) nie oplaca sie niestety kupowac jednej pary, bo... przesylka dosc droga.
A na allegro wczoraj probowalam, spedzilan trzy godziny aby ogarnac jak to sie wstawia i mi sie nie wgralo.. nie wiem czemu:) sprobuje jeszcze raz
ja właśnie patrzyłam na allegro za tymi kolczykami i bransoletkami i dokładnie w tej cenie znalazłam co kura piszesz :D
i fakt jednej pary się nie opłaca kupować :P
to ja się pochwalę co zrobiłam :D
jestem zadowolona :)
niestety po zrobieniu zdjęcia niektóre kolory wyszły inaczej niż w rzeczywistości ... ;)
nanami piękne ćwiczonka :ok:
dzięki Emi... podziękowania mi znów wyparowały :/:
nanami śliczne ćwiczenia :D
ladybird, zuzanna, nanami- szczena mi opadła do samej podłogi. Śliczności!
no no dzięki Hersa ;):*
dziewczyny normalnie cuda cuda :D:D
Mam pytanie do naszych zdolnych koleżanek, które malują kolczyki itp. :) - gdzie się zaopatrujecie w "surowe" kolczyki ?
sofi pisalysmy wczesniej, szukaj w najwiekszym bazarze polskim:skacze:
nanami, cudownosci to sa.. ales sie narobila
Kurko no troszkę, ale warto było:) dziękuję :kwiatek: jesteście świetne !! :kwiatek: :* :*