tu moje bez kreseczek i mojej mamy z których nie jestem zadowolona bo mama się wierciła i jeden pazurek się rozmazał...;/
Printable View
tu moje bez kreseczek i mojej mamy z których nie jestem zadowolona bo mama się wierciła i jeden pazurek się rozmazał...;/
milenka dałas czadu z tymi pazurkami, świetny kształt i świetny efekt, bardzo mi się podobają.
popieram kobietę z pazurem;) mi w sercu zapadły różowe...mój kochany kolorek:love:
Kolorowe pazuraski ;)
Milenko sliczne,jak je robilas??
te czerwone mają piękny intensywny kolor i widac, dobrze kryjący, powiem Wam, że jak ja sobie kiedyś zrobiłam czerwonee to miałam je najdłużej bo się najbardziej podobały :)
Milenka - śliczne te pazurki:)
Milenka- super pazurki i czarne i rowe sie swietnie prezentuja
Garadiela-super pazurki:good:
milenka śliczne..........może krok po kroku?:good:
Takie dziwne. Nie znosze pomaranczu:(
chyba miałam to samo... przechodziłam całe ferie.. i później tylko odrosty zmusiły mnie do zmiany.. (znaczy w sumie juz chciałam zmienić, ale były najlepsze) Czerwien zawsze będzie mistrzowska !
---------- Dodano o godzinie 22:31 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:29 ----------
jak zrobiłas te pazurki :] :love:
Milenka piękna kompozycja :)
kura mimo tego,że pomarańcz i tak ładne :)
Milenko, piekne pazurki. Jak zrobilas te kwiatuszki?
Dzieki dziewczyny- w koncu klient nasz pan!
Kurka też nie za bardzo lubię pomarańcz ale pazury klasa!!
dzikakura a to farbkami było malowane?? Ja lubie pomarańcz ale w lato i to np w tęczy na paznokciach :P
dzikakura są super nie narzekaj
a ja lubię pomarańcz;) Kurko, ekstra wyglądają :good:
dziewczyny kwiatki to naklejki. jutro zrobię wam krok po kroku ale niestety na tipsie....
fioletowy brokat + pazłotko i cyrkonie
http://images35.fotosik.pl/118/a9784b2b93e76205med.jpg
super kolorki dobrane :D bardzo ładnie wyglądają :)
Bardzo ciekawe pazurki i super kolorki, fajnie ze sobą współgrają:good:
ilonko naprawdę bardzo ładne :)
Tu moje: