Ślicznie dziękuję:* Ptaszki niestety mi wszystkie "wyfruneły"
Printable View
Ślicznie dziękuję:* Ptaszki niestety mi wszystkie "wyfruneły"
wczorajsze. klientka obgryziona. przyniosła wydruk (zdjęcie nr 2), a mi wyszło to tak jak na zdj. nr 3
bardzo ladna metamorfoza:ok:
Królowa, świetna metamorfoza, pazurki malutkie i drobniutkie więc robotę miałaś ciężką. Szczerze to Twoja stylizacja podoba mi się bardziej niż te pazurki z wydruku:kwiatek:
królowo poradziłaś sobie świetnie!! przed metamorfozą paznokcie były w opłakanym stanie jak widać, a Ty dodałaś im blasku ;) :ok:
Królowa ładnie wyszło, śmiem twierdzić, że lepiej iż oryginał, choć wyraźny nie jest :)
Królowa udana metamorfoza i Twoje wykonanie jest o wiele lepsze niż to na zdjęciu :) jak na ogryzki to i tak pazurki wyszły całkiem smukło :)
Piękna metamorfoza no i ladnie wyszedl wzor :)
Kolejna metamorfoza frenchowa
super przemiana :D a tu moja ;) 3 tyg odrost i odnowa
Kasiaczek przepiękne odnowa! Sliczne malowanki :D
bardzo ładne pazurki :)
dudejla super, tylko cover troszkę bym mocniej przecieniowała, bo wyraźnie widać gdzie się kończy ;)
Daria przemiana super! paznokcie od razu wyglądają inaczej, dużo lepiej, choć nadal bardzo naturalnie! :)
Kasiaczek -paznokcie, te z odrostem, były wykonane super, skoro odrost jest ledwo widoczny :ok: (jesli przez Ciebie to:brawa:brawo), a przemiana świetna, bardzo podobają mi się te kwiatki :)
Kasiaczku brawa dla Ciebie!! Te kwiaty są prześliczne :)
Królowa - ślicznie Ci ta metamorfoza wyszła :)
dudejla doskonały french !!
kasiaczek tak jak i przed tak i po cudowne pazurki:wow:
Kasia bardzo ładna przemiana :D a paznokcie po są świetne :D
Witam jestem nowa na tym forum i podziwiam wasze metamorfozy,nieśmiało dorzucam swoją
Chechlol - a ja śmiało mogę powiedzieć, że cudowna ta metamorfoza :ok:
chechlol niesłusznie "nieśmiało"- super sobie poradziłaś :ok:
Dziękuję
Chechlol myślę, że mogłaś bardziej piłować boki, bo się rozchodzą pazurki, ale ogólny efekt fajny
To ja pokażę inną metamorfozę.W drugą stronę.
Pazurki po rocznym noszeniu żelu dziś zdjete i drugie zdjęcie to pomalowane lakierem:DI co Wy nato
Edit - a my na to jak na lato :) Super, jak zawsze z resztą, pazurki w Twoim wydaniu są po prostu the best!!!!! :skacze: