Iraa no ja tez mam krotkie ale mimo wszystko boli ... moze mam jakies dziwne palce o.O
Trudno ;) latem przeboleje jak zwykle a pozniej znow sciagne na zimniejsze pory roku.
Zuzaneczka :ok: super ..
Printable View
Iraa no ja tez mam krotkie ale mimo wszystko boli ... moze mam jakies dziwne palce o.O
Trudno ;) latem przeboleje jak zwykle a pozniej znow sciagne na zimniejsze pory roku.
Zuzaneczka :ok: super ..
przez cały rok chodzę w wystylizowanych pazurkach i wcale a wcale mi to nie przeszkadza
ale fakt mam je zawsze krótko przycięte , bo o ile na dłoniach lubie długie pazurki
to u stóp muszą być krótkie
hmmm na stopy przecież daje się małe ilości żelu , bo nie buduje się tych krzywych itp.
także nawet w pełnych butach nie powinno nic przeszkadzać ,
moim zdaniem masz już taka budowę paluszków u stóp
Co jaki czas odnawiacie pazurki u stopek ?
Znajomej kolezanka z pracy robi sama, chwali sie, ze caly rok nosi ( nie mam pojecia co ile odnawia ) az tu pewnego dnia w calosci odpadly z duzych paluchow a pod nimi jedna, wielka, zolta plama a od wolnego brzegu cos wygladajace ja grzyb > moj, ze czarno/brazowo/zielone :huh:
Mozliwe ? Nie wiem, nie widzialam ale mowila, ze wczesniej nic nie miala takiego...
Mam klientki które przychodzą cały rok co 1,5mc, czasem co 2. Ja jestem wyjątkowo wyczulona na możliwość pojawienia się grzybsona pod paznokciem, więc oprócz wysokiej higieny stosuję to: Preparat ANTISETTICO (9 ml) - MisteroMilano, uważam, by nie zalewać skórek, by nic się pod pazura nie moglo dostać i za każdym razem ściągam masę do zera i patrzę czy coś się nie dzieje. A miałam ostatnio klientkę, pazurki wstawiłam kilka postów wyżej, która przyszła ze starym żelem na stopach, chyba 10 warstw, pozapowietrzane, przy ściąganiu ten żel...śmierdział, bałam się że pod spodem będzie grzyb, ale na szczęście tylko niezbyt piękna, odbarwiona, zmęczona płytka paznokcia :huh:
Moja jedna klientka robi sobie pazury właśnie w tym okresie (czerwiec)- koniec lipca, środek sierpnia ściągam masę, patrzę i robimy "nowe" a później ona spiłowuje sobie je z długości i czeka aż odrośnie... Nigdy nic się nie działo, nie dzieje i tfu tfu tfu :D
Wczorajsze mocno czerwone :D , bardzo malutkie paluszki i separatorki byly prawie za duze
Mocno czerwone i mocno fajne :ok:
drobne prace :)
Zyza świetne są te pierwsze stópki, dodają powera jak się na nie patrzy :skacze:
Te pierwsze zdecydowanie wymiatają :skacze:
Zyza, te pierwsze bardzo pomysłowe :ok: też mi się najbardziej podobają ;)
Zyza pierwsze wymiatają ze względu na oryginalne zdobienie :ok::ok:
Nowego tematu zakładać nie będę i najlepiej moje pytanie zadać tu więc ..
jak ściągacie jakiekolwiek pazurki stópkowe to co później dajecie.. ? w sensie odżywkę tylko ?
French z kwiatkami :)
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...74404129_n.jpg
Zuzaneczka bardzo ładne:ok: i kwiatuszki słodkie
dzisiejsze stopki :)
Dzisiejsze :) Piękne te wasze frenche na stópkach :)
Znów stopki ode mnie
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...04306266_n.jpg
olcia91 obłędny kolorek, jeden z moich ulubionych... :) dosłownie szyk i elegancja :)
olcia fajne świetny kolorek :)
zuzaneczka ja zawszed piekny stópkowy frenchyk :skacze:
A tu ode mnie
a ode mnie takie:) :
a jak klientka nie chce żadnej odżywki ? :huh:
moje stópki ;)
Załącznik 56289
to jej wybór i jej nie dajesz ...
ale jak żyję jeszcze się nie spotkałam
aby klientka nie chciała odżywki - obojętnie czy na stopy , dłonie czy rzęsy ...
to Ci zapakuję w paczkę dwie moje 'znajome' ;)
To wtedy polerka, natka :)