Ja zamówiłam i czekam, oni tam mieli kilka promocji( podklad cienie do wyboru lub bez wyboru taniej), ja pieniążki wpłaciłam na konto
Printable View
Ja zamówiłam i czekam, oni tam mieli kilka promocji( podklad cienie do wyboru lub bez wyboru taniej), ja pieniążki wpłaciłam na konto
właśnie też mnie korci żeby zamówić... muszę odszukać te stronkę. czyli samemu można sobie wybrać zestaw??
piszą że tak
Paese Cosmetics - Promocyjne zestawy kosmetykw
no ale jeszcze nie dostałam więc nie wiem jak z tym jest
ja tez zamówiłam. W wtorek będzie dwa tygodnie. Jak nie dojdą to tam napiszę i się upomnę:D
Fajna sprawa z tymi próbkami- ja dostałam te zestaw produktów | Berendsohn AG bardzo szybko, na dodatek z Niemiec wysyłka więc jak dla mnie pełen szok i profesjonalizm. Jestem bardzo zadowolona i podejrzewam, że jeśli będę potrzebować reklamy na długopisach to skorzystam z ich usług.
Natomiast popełniłam podstawowy błąd przy podawaniu danych do innych stron z próbkami, bo podałam adres mailowy, który mam na firmę i kur...de teraz codziennie po 10 maili ze spamem mi przychodzi na mail, który ma filtr anty spamowy, bo maile przychodzą w polskim języku i jeden wielki śmietnik mam zrobiony ze skrzynki;/ masssakra.
Dzisiaj i ja dostałam podgrzewacz :D
doszło mi paese za 26 zł czyli to z możliwością wyboru zestawu :d (płatnosc przelewem)
mmmmm :d
łapcie foto
Tez dziś dostałam z Paese zestaw za 10zł czyli losowy:P
Łyknęłam maskarę, deep liner do oczek i zestaw do frencha.
Załącznik 35754
świetny ten zestaw chyba jednak się skuszę:)
o ten za 10 nawet całkiem całkiem moze i ja sie skusze:D
do tego za 10zł losuja Ci produkty. Ja mialam wczesniej w tym zestawie róż, brązer i cień a koleżanka 2 lakiery i tusz:)
Dziweczyny ja wam polecam strone http://www.wykopcene.pl/darmoweprobki/
Tam jest mnóstwo darmowych próbek . Mnóstwo ich zamówiłam niekawa jestem czy przyjdą . Jeszcze założyłam bloga też wam podam . Darmowe próbki wszystkiego ! - Onet.pl Blog Zapraszam !:przytul::skacze:
kiedys z paese zamawialam za 20zl probki dla siebie i mamy i dostalysmy obie to samo...teraz widze ze sa rozne...moze sie skusze na jakis...zestaw:)
dziewczyny mi dzis przyszla maseczka z pantene..
do mnie też pantene dotarło, a już zapomniałam o nim :D
ja juz dawno zamawiałam i jak narazie cisza :(
u mnie też cisza
może i ja się skuszę na te kosmetyki paese :)
przysłali mi próbke nawet nie pamietam kiedy zamawiałam to musiało być chyba bardzoooo dawno :D
odrazu mówie wam że ta nowa seria z pantene jest cudowna:):)
odżywka w sprayu jest boska:;D
Moje ciepełko dziś przyszło :)