witamy witamy :)
Printable View
witamy witamy :)
witamy nowe forumki:]
Witamy Serdecznie w imieniu całego teamu Indigo Nails Lab !! :D :kwiatek: :love:
Szanowne Forumowiczki - Witajcie, buziaki dla Was!!!!!!! :kwiatek:
Witam wszystkich,
od lat prowadze wlasna dzialanosc, od niedawna wlasna hurtownie :)
z stylizacja paznokci zwiazana jestem od kilku dobrych lat, nie chwalac sie zaliczylam kilka wystepów na arenie PL z czego otrzymalam kilka tytułow rangi polskiej :)
powoli przygotowuje sie do kolejnych mistrzostw jest to fajna zabawa :)
pozdrawiam
witam serdecznie. jeszcze nie wiem co pokolei ,ale chcialam sie przywitac, dodoac kilka zdjec swoich prac :) czekam na opinie, przegladalam kiedys kilka fotek, bylaam zachwycona pracami Pan z forum :) i odwazylam sie dodac cos od siebie ;) chco jeszcze do konca nie wiem jak;) ale pomalutku mam nadzieje wkrece sie :) pozdrawiam wszystkie Panie :)
Witamy serdecznie nowe forumowiczki :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Coraz więcej nas jest :skacze: :skacze: :skacze: Fajnieee :D
Witajcie :) :kwiatek:
Witamy nowe osóbki :*
Witamy nowe dziewczyny :kwiatek:
Jestem nowym uzytkownikiem.
Mam na imie Aneta,pochodze z woj,zachodniopomorskiego.
Stylizacja paznokci zajmuje sie od 10 lat,,ale tak naprawde to w mojej malej miescince robie french,french,az do znudzenia.Postaram sie wrzuic cos swojego ,kiedy moje dzieciaki pojda spac.pozdrawiam
Witam was dziewczyny;]
witamy serdecznie nowych użytkowników
Witam, jestem Karola:) od jakiegoś czasu regularnie odwiedzam forum i wreszcie postanowiłam zabrać głos
Ja pazurkami zajmuję się od niedawna, a dokładnie od listopada 2010.
Zostałam zwolniona z pracy bo urodziłam dziecko:) i postanowiłam zmienić coś swoim życiu:)
Zawsze interesowałam się pazurkami więc teraz robię to co lubię, w listopadzie zrobiłam kurs i od tego czasu ćwiczę na sobie, rodzince i znajomych hehe
niestety wciąż jestem niezadowolona:( wiec postanowiłam zapisać się na kurs doszkalający – mam nadzieję że pomoże:)
3majcie za mnie kciuki:)
Pozdrawiam wszystkich:)
Witaj Anetko (nareszcie ktoś koło mnie- ja też z zachodniopomorskiego :skacze:) :*
Cześć Karola :*
Witam wszystkie nowinki:)
To i ja się przywitam :) jestem Maria, mieszkam w okolicach Malborka, siedzę w domu , bo mam małego synka . Pazurkami zajmuję się tylko hobbystycznie :) Ale mimo , że trenuję tylko na sobie, chcę wciąż się uczyć czegoś nowego - pazurki naprawdę wciągają ;) Pozdrawiam :kwiatek: :)
witamy na forum :kwiatek: Mario to widzę że mieszkasz niedaleko mnie :]
witam cieplutko Mario:kooffa:
JA również chciałabym się przywitać:)
Mam na Imię Monika i jestem początkującą stylistką, Obecnie pracuje w agencji ubezpieczeniowej a paznokciami zajmuje się w domu.
Mieszkam w Łukowie, jest to miasto w woj. lubelskim - 30km od Siedlec.
Pozdrawiam forumowiczki
:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
Załącznik 37286
Dzień dobry wszyustkim:)Starzy mnie znają a nowi poznają:D
To ja Aga (pisiowa21) ino dawno mnie nie było i nika żem zapomniała.
Pozdrawiam
hajjj aga :D no udalo sie mi cie zwerbowac do powrotu :D teraz niech mi dziekuja wszyscy wszem i wobec :D ;)
Witam dopiero co się zarejestrowałam. Od niedawna zajmuje się paznokciami. na razie trenuję tylko na sobie i na teściowej. Skończyłam kurs lecz jakos nie mam odwagi na stylizacje na paznokciach u obcych osób :)
Witam wszystkich. jestem nowo zarejestrowana... piszcie...:):): pozdrawiam
Ile nowych dziewuszek :skacze: :skacze: Fajnie!! Piszcie w postach, piszcie i chwalcie się pracami :)
Zośka Samośka (Psiowa21) witamy z powrotem :)
witam Was dziewczyny również
Witam się z wami mam na imię Agnieszka i mam 32 lat, pazurkami zajmuję się od stycznia tego roku (tzn.zakupiony sprzęt) więc dopiero raczkuję:D
Od jakiegoś czasu czytam to forum i bardzo mi się tutaj spodobało więc zamierzam zostać na dłużej :love:
Bo tu jest super ^_^ Obyś została na dłużej ;)
Witamy, Witamy :)
Aga na pewno zostaniesz dłużej :)
Witam wszystkie nowe koleżanki :D
Ja również chciałabym się przywitać. Jestem Kamila, mieszkam niedaleko Brodnicy. Mam 23 lata, jestem mamą czteromiesięcznej Natalki. Pazurkami zaczęłam się bawić w gimnazjum, wtedy szły w ruch lakiery do paznokci, ale denerwowało mnie to, że tak się brzydko ciągnęły, zwłaszcza podczas nakładania jakichś hologramów, kwiatków, itp. a i długo na paznokciu się nie trzymał, bo zaraz odpryskał. W ubiegłym roku kupiłam zestaw startowy do żeli i już wiedziałam, że to coś dla mnie. Wczoraj mąż zrobił mi niespodziankę i podarował mi zestaw do akrylu. I tu niestety masakra...;( Czeka mnie dużo ćwiczeń, żeby coś tam zdziałać... Mam nadzieję, że pomożecie mi trochę to ogarnąć... Wybieram się na kurs stylizacji paznokci, ale chciałam najpierw się przekonać, czy sobie poradzę. Liczę na pomoc...
Dziewczyny Ci na pewno pomogą, ja akurat nie, bo się na tym nie znam :glupek:
toffinka - witamy;) tutaj dowiesz sie wielu przydatnych rzeczy;):kwiatek:
Toffinka Witaj. Dobrze trafiłaś :ok: Lepszego forum nie ma :kwiatek:
Witam wszystkich cieplutko ;-)
Oczywiście jestem tu dlatego bo znalazłam wiele ciekawych i fajnych tematów oczywiście o pazurkach, dopiero dziś postanowiłam się przywitać ale forum przeglądam od ponad roku, mam nadzieję, że poznam wielu ciekawych ludzi.
Technika żelowa, akrylowa , fiberglass nie są mi obce,
Zdobienia to moja pasja kocham uczyć się coś nowego , pokonywać trudności, szlifować swój warsztat pracy.
Buziaki dla wszystkich użytkowników i gości :macham:
Witamy na forum :kwiatek::macham:
Witam wszystkich :) mam na imie Ania . Pazurkami zajmuje sie juz jakis czas ale nadal jeszcze sie wprawiam :D Zdecydowalam ze od jutra zajmuje sie nauka malowania kwiatuszkow takze trzymac kciuki :) oczywiscie pochwale sie pozniej nimi na forum ;)
Witam wszystkich urzytkowników forum :D :macham:Mam na imie Kasia (co po niektóży mówią do mnie Kasiula...mąż :D)Pazurkami zajmuje sie jakies 5 lat i kocham to co robie. Mieszkam w dość małej miejscowości Świdnicy koło Wrocławia ale nie przeszadaz mi to bo uwielbiam swoje miasto...;)