-
Odp: Przedłużanie rzęs metodą 1:1
Jak sama wiesz rozmiar rozmiarowi nierówny...Jestem łysa, licz się z tym, ze przyjdę na dłuższe:-) Czysciutko, starannie Minimouse jest ok.
Ps. Kiedy bedziesz miała dłuższe?
---------- Dodano o godzinie 15:14 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:11 ----------
Jeśli warsztaty w W-wie, to jeśli potrzebujecie modelki, to wiecie, dajcie znać, postaram się byc;-)
-
Asiu co to znaczy jestem łysa? Zdjełaś sobie rzęski?
-
Bobas, nie, no skąd. Aplikacja super, przynajmniej, moim okiem laika...tylko ta dlugosc.... Takie miałam przed przedłużaniem i mazniete tuszem:-( Ale firma firmie nierówna...Nawet z minimouse porownywalysmy moje "12" ponoć z SL(przynajmniej w takim woreczku były) do obecnych 12. Dosłownie 2mm różnicy na długości rzes...
-
-
DZIKAKURKO ja tez sie pisze jak bedziesz w wawie na szkolenie :skacze: :tuptup:
---------- Dodano o godzinie 20:32 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:30 ----------
jutro zaczynam kurs rzesek o 9rano jestem ciekawa jak mi bedzie szlo i czy poczuje klimacik:cwaniak2:
-
Cytat:
Napisał
dzikakura
Wiec powiem tak, V ka nie jest za ciezka, zawsze mozna pomieszac rzęsy troche pojedynczych toche V łek, ale to stylistka powinna wiedziec i okreslic czy rzesa to uniesie
Ostatnio zakupiłam V-ki z Noble Lashes, czekałam na nie z podnieceniem (:P) i strasznie się zawiodłam. Wkleiłam klientce 1 na próbę - grube to, brzydkie, wygląda jak posklejane rzęsy, fuj! :(
Cytat:
Napisał
dzikakura
Marchewkowy, ja tak od dluzszego czasu mysle o daniu ogloszenia o szkoleniach w Wawie, jesli zbierze sie odpowiednia ilosc chętnych to podejme się takie szkolenia przeprowadzic, tylko nie wiem kto byłby ewentualnie.
Ja bym była chętna na doszkolenie/warsztaciki w Warszawie. Na norki dla mnie chyba za wcześnie ^_^
-
Blu-ja w Wawie pracuję:/:, ale raz w miesiącu i nigdy nie wiem kiedy to będzie-branza nie związana z kosmetyką.
Co do szkoleń-dziewczyny, cieszę się,że taki odzew, jak wymyśle, jak to urządzić logistycznie(np nie mam prawa jazdy i w zwiazku z tym zupelnie pomyslu, jak mam przetransportowac łóżko,lampę , narzedzia do szkoleń i troche towaru, abyscie sobie na miejscu pomacały- moze mozna pociągiem:/:) chyba, że Wy macie jakiś pomysł, jestem otwarta:)
Mini-bardzo przystojna aplikacja, znow wkleilas tych pare rzęs Joannie nad jej linią naturalnych, hyyyy:skacze:
Joanna tak chyba nie mialas zalozonych, co?:D
Co to znaczy, ze inna rozmiarowka? Az tak inna, o dwa milimetry? Chinszczyzny nakupowalyscie? Czy moze porownywalyscie inne skrety.....
meraszka-fajne rzęsiory!
Co do V ki... no fakt, V ka, V ce nierowna Zuznaeczka, ale moze wykleisz wiecej niz jedną i zobaczysz jak na oku wyglada, nie oceniaj po wygladzie jednej rzeski, chyba, ze... juz wykleilas:-/
Dziewczyny, zimno pieruńsko, nie?:-/
-
ja tymi v-kami nie robiłam one nawet z po odklejeniu z tego paska były tym glutkiem obklejone ... masakra
no ostatnia pani powiedziała Asi ze ma 12 więc ja też jej 12 robiłam ale między nimi jak sie potem okazało (bo szukałam ich potem w śmietniku) ze to były albo 14 albo 15 i sie Asia zawiodła
-
Dzisiaj sprzątając znalazłam kilka moich poprzednich rzęsi nie moglam się.oprzec aby zmierzyć:-)
Minimouse nie przesadzaj, oprócz długości (przeciez sama chciałam 12, bo tak mi powiedziano, ze takie mam) jestem zadowolona:-)
-
Minimouse
ładne rzęsy zrobiłaś Asi
jakiego kleju używasz?
patrząc na zdjęcia poprzednich Asiowych rzęs, to też mam wrażenie, że jesli teraz ma 12, to musiała mieć chyba 14 i to grubsze chyba.
Asiu
teraz ładniejsze masz :)
może Ci następnym razem urosną do 13-tek :D
Kurko
to daj znać następnym razem jak się będziesz tu wybierać, może akurat by się nam udało ;) podam Ci tel mailem.
z transportem tego wszystkiego od Ciebie to też nie mam pojęcia jak zrobić, ja mam w domu 1 łożko, jakby każda ze swoim przyjechała... ech, to trudne.
-
Naprawde ladne rzeski si Joanna minimouse zrobila:ok:
Blu, nie nie kazda ze swoim wyrkiem toby nie mialo sensu, ale moze ktoras nie bedzie kleic przez te dwa dni, kiedy bedzie szkolenie, to wtedy moze by sie dalo pozyczyc, reszte przetransportuje pociągiem
paula- Acta nie obowiazuje w tym przypadku ktory mowisz, dalej to ty przeciez jestes autorem zdjec i tzw "wlasnosc intelektualna" jest twoja wlasnoscia w sensie zdjecia, nooo chyba, ze zdjecia sa kradzione:D jak bylo wiadomo w jakim przypadku:D
-
to i ja pochwale sie moimi pracami :)
-
Meraszka
znów ładnie i fiolecik widać, nie gadaj! :)
Kurko,
tak napisałam, bo widziałam zdjęcia z Torunia chyba i każda swoją laskę kleiła na osobnym łóżku :)
dziewczyny
czy tę termiczną zalotkę to można też przy uzupełnieniu stosować??
nie rozwali mi doklejonych rzęs?
ale mam stracha przez tym uzupełnieniem..
-
-
dzikakura, ja mam jeszcze chętną koleżankę na kurs z norek, ona nie ma czasu, by zaglądać do nas na forum, ale prosiła ją zapisać w razie czego :D
-
Blu, to byly warsztaty(8 osob) i jeden dzien, ja bym chciala zrobic kursy indywidualne a to bylo tak, ze bylo dwoch szkoleniowcow, ja i Edyta(to juz dwa lozka) i jeszcze jedno lozko kursantki wiec dalo rade, a tu musialabym miec lozko na jakies dwa trzy dni, bo wiecej niztrzy dziewczyny dziennie nie wyszkole:skacze: kazda musi miec szanse wykleic aplikacje:)
Dzieki marchewkowy, bedziemy myslec
-
Ehh warsztaty :) pomyslimy nad kolejnymi, ale musicie wiedziec, ze te warsztaty - tematyczie tylko raz się pojawiają... czyli jak juz były norki... za tak niewielką kwote juz sie nie powtórza... teraz myslimy nad Long Effect Mascara... też w promocyjnej cenie.... co Wy na to
-
Edytko,
mówisz o tym cudzie na dolne rzęsy?
tzn można to na dolne i górne wiem, ale przy przedłużaniu 1:1 na dolne Long Effect byłoby niezłe.
hm.. a jaki przewidujecie koszt takich warsztatów?
dotarła dziś moja termiczna zalotka :)
Marchewkowy - wielkie dzięki!!!
-
Kurko ,a kiedy znów zawitacie do woj. Śląskiego ?:)
-
Cytat:
Napisał
edytakon
Ehh warsztaty :) pomyslimy nad kolejnymi, ale musicie wiedziec, ze te warsztaty - tematyczie tylko raz się pojawiają... czyli jak juz były norki... za tak niewielką kwote juz sie nie powtórza... teraz myslimy nad Long Effect Mascara... też w promocyjnej cenie.... co Wy na to
TAK!!! BŁAGAM!!! Dojadę wszędzie, a jeśli miałoby to być w Warszawie to nawet złożę pokłon :master: :D:D:D
-
Dziewczyny nie zaśmiecajcie głównego wątku !!
Do swoich guru możecie się zwracać w ich temacie, tym bardziej jeśli pytacie o warsztaty czy produkty, znów zaczyna się robić bałagan.
-
A czy któraś z was uzywała tych kolorowych rzesek z EVO ? bo strasznie mnie korcą aby sobie zafundować troszke rózowych ;-)
-
Ja Ci Camila nie odpowiem w temacie kolorówki Evo, bo to by była reklama:)
A tak BTW
Pamiętacie moją łysą Panią?
Odrosło jej parę rzesek przez tydzien, była u mnie, tutaj na tym zdjęciu można doskonale zaobserwować, jak wygląda mała rzeska w fazie wzrostu, do takich się nie powinno doklejać- to te, które mają takie tępo zakończone końcowki, dopiero co opuściły cebulkę
-
-
Camilla, zafunduj sobie, będziesz ślicznie wyglądała, ja nie miałam okazji przetestować kolorowych rzęs Evo, ale robiłam różowe innej firmy, i prezentują się bosko :love:
dzikakura, Revitalash dla łysej pani, można go stosować na przedłużone rzęsy. jeszcze wtedy chciałam ci napisać, że tak wyglądają dziewczyny, który przez dłuższy czas nosiły kępki, szczególnie jeżeli kępki były zakładane na klej do przedłużania rzęs 1:1 :D a zdarzają się takie mądre :o
A-M ćwicz, staraj się zakładać więcej rzęs, bo widać prześwity. nie umiem ocenić zdjęć, ale dobrze, że nie zrobiłaś długaśnych rzęs - uniknęłaś typowej wpadki początkujących stylistek. ćwiczyć i ćwiczyć z zamiłowaniem, czekam na postępy :przytul:
dziewczyny, czym najlepiej zdezynfekować termiczną zalotkę?
-
Marffefko, usłuchałam mojej koleżanki, która nie chciała długich, bo sama swoje ma dość długie i wykręcone. Ale będę ćwiczyć i ćwiczę jak tylko mogę, ależ dumna jestem, że mi wyszło jak wyszło. :skacze: Wiem, że do perfekcji to jeszcze daleka droga, ale staram się. :skacze:
Będę starała się wkładać więcej, żeby było gęściej - momentami miałam wrażenie, że nie dam rady już więcej dać. :placz:
Ależ jestem dumna jak paw, że uniknęłam tej wpadki z długością. :tany2:
Dobra, koniec samozachwytów. :]
-
A-M jak na drugą aplikację, to nie jest żle, naprawde, rzeczywiscie przydaloby sie czegos tam wiecej dokleic:ok:
Marchewkowy, nie chcesz wiedziec, czego uzywa ta Pani aby jej te rzesy odrosly i fakt jest taki, ze po czterech dniach stosowania juz odrastaja....a tu......
no i rozwiązanie się znalazlo:skacze:
http://forum.wzorki.info/oferty/8386...tml#post323185
-
Kurko, dziękuję - siedzę na tym forum dniami i nocami (choć wstaję przed 4 :]), i zapisuję wszystko, co jest przydatne, a jest praktycznie wszystko! :skacze:
Nie wiem, czy jest to spowodowane, bo "na żywo" Hania nie miała prześwitów, nie wiem... może ślepa jestem czy cuś. :skacze:
W każdym bądź razie - dziękuję ślicznie za odpowiedź. :love: :*
-
Zamykam temat z uwagi na jego nadmierny rozmiar. Nowe dziewczyny nie mogą się odnaleźć a stałe bywalczynie są rozdrażnione ciągłym powtarzaniem tych samych info.
Wyodrębniłam "Rzęsy" jako osobne podforum, pozakładałam nowe tematy (wszelkie sugestie mile widziane) myślę, że nie ma sensu, rozkawałakowywać tego tematu, niech zostanie jaki jest, a od tej pory będziemy się poruszać w nowej przeorganizowanej przestrzeni.
Luźna dyskusja w tymczasowym temacie: http://forum.wzorki.info/rzesy/8411-...tml#post323508