bardzo fajnie i blyszczaco na twoich pazurkach:ok:
Printable View
bardzo fajnie i blyszczaco na twoich pazurkach:ok:
Bluenails strasznie ladne te pazurki!! szczegolnie te niebieskie mniam :D
Bluenails, druga propozycja najbardziej przypadła mi do gustu! Piękne są. :love:
Kasia, najlepiej zrezygnuj z tipsów ze wzorkami, rzeczywiście sprawiają trudności przy opracowaniu. Ja myślę, że jak na pierwszy raz, to nie poszło Ci najgorzej. Poćwiczysz trochę i będzie dużo lepiej.
bluenails piekne 1-sze i 2-gie mniam :)
bluenails, świetnie Ci wyszły :) bardzo ładne.
Blunails pierwsze super,pozostale takze ,ale te niebieskie superanckie
Jeśli chodzi o tipsy ze wzorkiem to faktycznie raczej z tego zrezygnuję :) bo są dość kłopotliwe szczególnie do zrobienia samej sobie, praworęcznej - zrobienie prawej ręki niesforną lewą było dla mnie masakrą, ale jakoś dałam rade :P :leze:
bluenails- te niebieskie sa piękne:) Masz może stepki?
Oldka piękne te różowe pazurki !!!!! :) Podobają mi się tym bardziej, że to mój ulubiony kolor :p
oldka, baaaaardzo ładne. :) jaki jest rozmiar tych większych kryształków? :D
Blue nails pierwsze niebieskawe mnie powaliły :kwiatek:
Oldka bardzo ładne pazurki niby zwykła cieniowanka,ale dzięki tym cyrkonim i kwiatuchom nie są takie "łyse" :P
Oldka sliczne
moim zdaniem sie da... wprawdzie nie stosowałam.. ale stosowałam cover
trzba było nakleić tipsa, podpiłowac tak jak technika tego wymaga a coverem a nie szrokim pasem dodatków przykryć przepiłowane zdobienia LV i od razu wydłużyć łozysko... byłoby git
na nastepny raz spróbuj taki sposób :)
kryształki są w rozmiarach ss3, ss5 i ss10
Cover to jest pomysł :) ale pamie tajcie moje kochane że to były moje pierwsze samodzielne pazurki na podstawowym zestawie startowym zrobione więc naprawde nie miałam covera pod ręką ani pilnika, a przede wszystkim potrzebnej do tego wprawy, umiejętności i wiedzy :D ale obiecuję poprawę i będę informowałam na bieżąco o moich poczynaniach i ewentualnych osiągnięciach :)
niby kolorowe :D
kasiu- ja uważam, że jak na pierwsze nie jest źle, ale musisz dużo ćwiczyć:) najważniejsze to dużo czytać, oglądać filmików etc. szkoda, że na warsztaty nie dotrzesz:( może chociaż na troszkę uda Ci się przyjść?? dużo byś się nauczyła:)
oldka- cieniowanie rewelacyjne i te kwiatuszki świetne
honey- ciekawe zdobienie jak dla mnie, tylko kształt troszkę dziwny:)
honey - śliczne szpicoszki :)
oldka - piękne cukiereczki-bardzo mi się podobają :)
blue - ale cuda!!
kasiulka81 - zdobienie bardzo fajne ale jeszcze trzeba popracować nad budową :)
honeypuff, dziwne, ale za to bardzo ładne zdobienie :)
Bluenails niesamowicie piękne pazurki! A te niebieskie jak zobaczyłam to zaniemówiłam:love:
honey ciekawe, kolorowe zdobienie :)
bluenails - śliczne zdobienia ! :)
honeypuff cóz za wiosenne kolorki:)
a to moje ..... po 4 tygodniach znudziły mi się pomarańczowe wiec trochę skróciłam poprawiłam kształt i pomalowałam lakierem .... ...wiem że kciuk na prawej ręce jest masakryczny ale zapomniałam zacisnąć żelu .... :/
Emilia B - dziękuję za dobre słowo o moich pazurkach :) jesteś jedną z niewielu której pomysł się spodobał :D wiem, że przede mną jeszcze wiele pracy, ale miło usłyszeć dobre słowo :przytul: Ps. Cover i będę ćwiczył linię uśmiechu, choć nie ukrywam, że jestem zwolenniczką dużego frencha, większego niż naturalny :)
---------- Dodano o godzinie 18:19 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:15 ----------
Farbstif - powiedz mikochana do której te warsztaty będą i przypomnij mi jeszcze raz gdzie to :) i kiedy bo ja gapa zapomniałam :P
mini i bardzo fajnie wyszły :)
śliczne :)
....
Qrka śliczne kolorki :ok: no i wogóle pazureczki :)
Kureczko a czy nie wyglądałyby fajniej gdyby te kwiatki były na jednolitym tle? wydaje mi się, że takie tło bardziej oddawałoby ich urok bo tak zlewają się z tym brokacikiem...ale kwiatuszki miodzio:) (albo jakiś ciemniejszy kolorek tła)
golden- bardzo ładne :)
Witam wszystkie panie :)
dołącze i ja jakąś tam fotkę ale z góry przepraszam jezeli rozmiar bedzie za duzy ... jestem nowa na forum i stad niewielkie bledy :)
http://images45.fotosik.pl/295/447e9568f43ae9ffmed.jpg
http://images37.fotosik.pl/290/51c224d8390697ffmed.jpg
dzieki Emilka
Aga, byloby lepiej. Tyle ze mialo sie blyszczec i mienic:( mialy byc zjadliwo rozowe holo aqua i mialy byc one stroki, dobrze, ze sie wybronilam od pomaranczowego.... a i mialo byc zloto pod spodem a srebro na wierzchu, od tego tez mi sie udalo wybronic, jest zloto i zloto
wiosennie, zdobienie na zyczenie (brokat nblekitny opalizujacy na seledynowo i kwiatki), na zdjeciu inny kolor maja az zla jestem, echhh
http://img225.imageshack.us/img225/3...iejszonefi.jpg
hima - ładne pazurki, choć w tych różowych ciut bym kształt poprawiła :)
goslava śliczne pazureczki :ok:
goslava Te pazurki są idealne na taką wiosenkę jaką mamy za oknem :)
hima Bardzo piękne pazurki, chociaż Ja nie przepadam za tak dłuugimi :D Ciekawe zdobienia :ok:
golden nails ładne szpice ^_^
honeypuff Ciekawy pomysł na zdobienie ^_^
hima -bardzo ladne zwlaszcza te drugie!!!:ok:
Ale dużo pieknych paznokci:wow:
goslavaBardzo ładne kształtne pazurki:ok:
himaDrugie zdobienie jest przepiekne:ok:
golden nailsJak dla mnie to arcydzieła:wow:Te kwiatuszki są przepiękne:love:
minimouseBardzo ładne zdobienie na twoich pomarańczkach:ok:
Ja robiłam takie na ogryzkach i jakieś koślawe powychodziły;(