-
Odp: [Rzęsy] Galeria zdjęć i komentarze
rzęsy MACY C-0,15x8-12mm. mogę się pochwalić, że miałam spotkanie z właścicielem Macy (oraz jego żoną przy okazji). i się okazało, że rzęsy Macy i Bis to zupełnie inne rzęsy, inna jakość, barwa, inne parametry minków/ silków. wykonałam aplikację metodą 1:1.
-
Przepiękne 1:1 !!
wisienka, boskie rzęsy.
Ja muszę pozmieniać nazwy swoich rzęs. Zadzwoniła do mnie babeczka i pyta czy robię objętościowe. ja że tak, że 2D 3D i norki ,... a ona.... tylko 3D ???? Więc robię i 4D i 5D a nawet 6D....
a nazwa mówi o ilości rzęs
2D to 200 rzes
3D to 300 rzęs
4D to 400 rzęs i tak dalej i tak dalej....
-
Cytat:
Napisał
marchewkowy_las
mogę się pochwalić, że miałam spotkanie z właścicielem Macy (oraz jego żoną przy okazji). i się okazało, że rzęsy Macy i Bis to zupełnie inne rzęsy, inna jakość, barwa, inne parametry minków/ silków.
świat kosmetyczny (w tym rzęs) to świat tajemnic i kłamstwa, niestety...
-
zgadzam się z Nadiuszką :) my mamy jednak inne przecieki :D
Maksik wlasnie zbieram szczękę z podłogi BABO ale piękne 2D zrobiłaś :) :) :) JESTEM HAPPY nawet nie wiesz jak, stylizacje zrobiłaś śliczną, oczko pięknie otwarte i jak równiutko poradziłaś sobie z mocniejszym skrętem :D WOW Gratki!!!! Nie ma to jak pociecha ze swoich kursantek :)
-
aplikacja na naszej forumkowej koleżance, która nosi okulary blisko oczu i jej naturalne długie rzęsy obijają się o szybki :) rzęsy Macy C-0,10x8-10mm, metoda 1:1
-
-
moja jesienna stylizacja, chyba już wszyscy widzieli na fb :)
-
sliczne rzesiska dziewczyny:D
u mnie ostatnio szal na L+
kilejne :) ratowane po rzesowej masakrze
-
Jezu,a raczej Dziewczyny jak tu pięknie !!!!! :love:
Napatrzeć się nie mogę :ok:
-
Ira slicznie :)
moja wersja krolowej sniegum, praca niestety nie wyslana na konkurs:(
-
Agulusia czemu nie wysłałas tej pracy?? Prześliczna praca naprawdę :) Szkoda, ze nie wysłałaś :(
-
OJjj dluga historia ;) to najwiekszy niewypal jaki mozna sobie wyobrazic :(
modelke znam od 2 lat ostatnio nie miala jak do mnie dojechac wiwc poszla na uzupelnienie u siebie do kogos, rzesy zmasakrowane a resztki powyrywala dzien wczesniej zeby szybciej bylo :( jak zobaczylam stan rzes to sie zalamalam ale sie spielam i zrobilysmy, po czym fotograf mnie olal i nie przyjechal i nie odbieral tel :/ a ja pewna fotografa nie zabralam aparatu :/ zdjecia musialam robic telefonem i to jest jedno z ostrych zdjec :/ techniczne wyszly srednie i skoro nie wolno bylo wyostrzac odpuscilam ;)
-
nie potrzebnie, piękne są naprawdę i stylizacja też!
-
ogarniania 3d cd. mix 2:1 i 3:1 9-12 0,1 troche 0,15
-
-
no to ja wkleje uzupelnienie 2D po mojej kursantce z przed równiutko miesiąca, która szkoliła się z metody Hollywood Efect a klientka teraz chciała 2D :) i tak wyszło czarniutko bo rzes ma tyle, że ho ho
Rzęsy trzymałyby się lepiej gdyby nie to, że modelka przyznała się ze mocno je tarła widać to w zewnetrznym kaciku po ubytkach no i i nie oszczedzała ich... takze pewnie wygladałyby ładniej ;) ale i tak efekt ubytku nie jest tragiczny jak na kogos kto sie uczy nowej techniki ;)
-
Aga - skąd masz te opaski?
dziś miałam jedną panią z oczami wypukłymi (i to jak) a drugą z małymi głęboko osadzonymi i jeszcze skośnymi.:strach:
ja nie wiem skąd wy te piękne oczy bierzecie:wow:
i tu by się chyba przydały mi L ? czyż nie?
i nie kumam czemu wyszedł kot, który jest tu zupełnie nie zamierzony i nie planowany...
-
No faktycznie wyszedł kot, jak widać udał sie na przechadzke i został u Ciebie, bo przecież na zamknietych to zupełnie nie-kot :D
U mnie piękne oczy z opadającymi kącikami, więc w ruch poszły dwa skręty slabsze C i mocniejsze C w zewnętrznych
A także dwie grubosci, 0,15 i 0,2 :) dł 9,10,11,13,11 :)
http://3.bp.blogspot.com/-vC7MMQjMri...ominikijpg.jpg
-
kiwaczku rzesunie sliczniusie :) jakbys w kacikach dala duzo krotsze i przeniosla dlugaski w strone noska bardzie to by bylo ok ;) czasami mocno trzeba krzywizny przesunac przy modelowaniu :)
pati ladne:D
a tu taki swiatecny kwiatek z wczoraj
rzeski przed sa 2 razy poprawiane przez stylistke partaczke:leze::blink::co:
rzeski L+ eVo
-
Agulusia - taki był mój zamysł i tak mi sie wydawało że robie, stąd moje zdziwienie. zawsze mam problem z oceną gdzie jest własciwe miejsce na zamkniętym oku. myślałam że najwyższy punkt to akurat źrenica. a itak w zewn dałam 10 i 9mm, a kilka powichrowanych zostawiłam w spokoju.
w sumie agulusia u ciebie też bym nie powiedziała, że kot wyjdzie.
-
u mnie musial wyjsc kot bo dalam L+ ;) czasami jest tak ze trzeba przesunac poza zrenice do wewnatrz :) kochana bardzo pomocny bylby mazaczek chirurgiczny mnie kiedys pomagal :P ;) na otwartym oku robisz sobie kropki na powiekach pozniej scierasz i sladu po nich nie ma a ty sie nie stresujesz :)
-
taki ultrasik ode mnie :) i klasyczne 1:1 :)
-
Kiwaczek na targach w KRK kupiłam :) nie pamietam u kogo to bylo bo kupowałam duzo opasek frotte i u 3 roznych dostawców ;/
-
kiwaczek. jeżeli przyjrzysz się dokładnie twemu zdjęciu na zamkniętych oczkach, to zauważysz, że naturalne błagają o "otwarte oczko". Jakbyś wykleiła otwarte wyszedł by casual ;)
Ja uczę się cały czas. Jak juz do czegos dojdę wystarczy że rzęsy pod innym kątem wychodzą w oczka i całe moje umyślone wyliczone kalkulacje dają w łeb :cisza::haha:
Najgorzej jak ktoś chce takie jak "Kowalska" ma. Tłumaczę, ża każde oczko jest inne, że na niej będą wyglądały inaczej a później mimo iż mówią że ładne widać że spodziewały się innego efektu.
-
moje dzisiejsze 2;1 które okazało się za gęste dla Pani :D jeszcze chyba nie miałam takiej sytuacji aby komuś było za dużo ;]
-
Przyznam szczerze, że długo zwlekałam z umieszczeniem zdjęć rzęs na forum, bo mam z nimi styczność dopiero od niespełna dwóch miesięcy. Ale liczę na konstruktywną krytykę, która popchnie mnie we właściwym kierunku. Zostałam przeszkolona z metody 1:1 i ciągle raczkuję, robiąc rzęsy po kosztach. Nie poczuwam się do brania pełnej kwoty póki co, bo sama widzę, że sporo drogi przede mną...
Pierwsze zdjęcie to odrost ponad miesięczny - drugie po uzupełnieniu. Trzecie to praca w trakcie, czwarte już po.
-
sora, pilnuj kierunki, stawiaj rzęsy prostopadle do powieki, sprawdzaj sklejki, jeżeli takie są, to trzeba rozdzielić i odległość od powieki powinnaś zmniejszyć.
-
Proszę o krytykę...
---------- Dodano o godzinie 21:27 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:25 ----------
http://pliki.wzorki.info/images/NzrUM.jpg
http://pliki.wzorki.info/images/CUomY.jpg
-
Za_necia- na pewno wykleiłaś za daleko od powieki, nie wszystkie rzęsy są wyklejone, widać to szczególnie w wewnętrznym kąciku. Sprawdzaj czy nie są posklejane i pilnuj kierunku rzęs
-
mnie się wydaje, że są posklejane, i za daleko od powieki. Ale nie martw się, trening czyni mistrza, mnie osobiście w sumie często zdarza się ze sobą skleić rzęsicha, ale walczę dalej i kochana tu nie ma żadnej krytyki tutaj znajdziesz tylko dobre rady :) :D
-
Zatem dziękuje za dobre rady :) ciężko mi sie je kleilo, pierwszy raz kleilam profil D. Wiem że są za daleko od powieki, nie są posklejane, rozklejam rzęski penseta, na koniec aplikacji robie separacje, wszystko dokladnie sprawdzam. Wiem że w kacikach jest ich za malo, ale tam są takie delikatne rzęski że sie boje do nich kleić :(
Właśnie czekam na moją Pania postaram się o zdjęcie :))
-
1-4. - przedświąteczne uzupełnienia 2:1
5. Pani przyszła zdjąć nieudane rzęsy, a wyszło na to, że zrobiła sobie u mnie górę i dół ;) Najlepsze jest to, że rzęsy były robione dzień :!: wcześniej w którymś bocheńskim salonie... Co prawda z prawej strony już zaczęłam usuwać zanim zdjęcia zrobiłam, ale rzęs było tam niewiele więcej... Masakra :/:
6. 2:1
-
Cześć, jestem tu nowa, od całych 10 minut na forum ;D Czytałam dużo wcześniej, ale dopiero dziś dołączyłam. Dodaje zdjęcie ostatnich moich rzęsek i szczerze proszę o krytykę i wszelkie uwagi bo nie siedzę w tym długo i chcę być jak najlepsza, wiec każda uwaga będzie cenna. Wiem że za mało jest w kąciku wewnętrznym, ale jakoś ciężko mi idzie doczepianie w tym miejscu, problem z płatkami, dużo rzęsek w każdą stronę i o. Może macie jakieś rady ?
http://pliki.wzorki.info/?v=Ixecy.jpg
-
nie mu czego krytykować, są ładne :ok:
-
A to ja się dorzucę, bałam się kleić, bo Karolinka ma opadające kąciki, ale koniec końców wyszła przeogromnie zadowolona :skacze:
słabsze C mieszane z mocniejszym C grubosci 0,15 i 0,2 dl 9-13 :)
Wybaczcie dziwne zdjęcie ale jest robione znad głowy i takie wkleilam na face i bloga, a tutaj obrócilam :D
http://pliki.wzorki.info/images/NZsGc.jpg
-
Patrycja, dziewczyna ma nie opadające kąciki, tylko rzęski w kącikach rosnące w dół. kąciki ma pięknie do góry. stylizacja jest prześliczna, ja osobiście bym zdjęła parę ostatnich rzęs w kącikach zewnętrznych. bardzo ci dziękuję, że w końcu obróciłaś zdjęcie, bo wcześniej musiałam obracać komputer, by popatrzeć na twoją pracę :kwiatek:
-
no właśnie Pati, jeszcze zanim Ali posta przeczytałam zaczęłam się lampić na zdjęcie i szukać opadających kącików :D nie rób mi siary dziewczyno :aty:bo jeszcze wyjdzie że zamiast Cię szkolić to Ci tylko ciasteczka wpychałam :D
-
No ma opadające te rzęsy w kazdym razie, na codzien to widac :D Kilka ostatnich i tak nie wyklejałam, no bo wlasnie rosną tak w dół, jak widać możnabyło jeszcze zostawić po kilka, na drugi raz będe wiedziała :)) dziękuje za rady :*
A co do ciastek to owszem, były i obiad był hahaha :D
-
Patrycja, śliczne te rzęski!
-
teraz mi dajcie po tylku za te rzesy ;) staram sie i staram i zbieram kase na doszkolenie...