a w którym jesteś miesiącu ? z tego co wiem to może to byc lekki szok dla dziecka
Printable View
a w którym jesteś miesiącu ? z tego co wiem to może to byc lekki szok dla dziecka
ja zjadłam właśnie obiadek :)
ja od 10 walczyłam z cała sterta prasowania.. juz sie tyle nazbierało ze szok!! zrobilam tez porzadki w szafie i stare ciuchy wywalilam a na ich miejsce wsadzilam z przedwczorajszych zakupow:)
krzyż to mnie tak boli że łoooo!! ;prasowała 3,5 godz a potem jeszcze te porządkiw szafie...
Zastanawiam sie co zjesc na obiadek..
Pół godzinki temu wróciłam z salonu piercingu :D .
Uff jak gorąco..
A ja wlasnie zjadlam obiadek <mniam>:D a teraz bede sie zajadac cistem no i moze jakas kawke sobie strzele bo cos mnie na spanie bierze;)
ojjj chyba juz sie uzaleznilam od tego forum :skacze:
ja chyba z 4 godziny pazury robiłam bo ciagle coś dodawałam i nie byłam zdecydowana... ale w końcu wyszło tak jak mi sie podoba i tak jak chciałam.. czyli kolorowo i zeby sie błyszczało :skacze:
teraz jem zupke a później ide na spotkanie z moim byłym haha xd
Prosimy o fotke:D
Ja z wanny wyszłam mmm jak dobrze , czas na forum i gree :P
Natalia czekamy na pazurki !! :skacze:
jaką gre? :]
jutro jutro dziewczynki :P
Właśnie wróciłam od salonu piercingu z nowym kolczykiem ;p.
hm. Zastanawiam się jakie paznokcie se zrobię za tydzień bo za 2 do szkoły :D
Natalio gram w ... tibie :P
Gakka pochwal sie !!
Nowy kolczyk jest na pierwszym zdjęciu [na górze ten malutki ;p]
Dodam zdjęcie mojego drugiego ucha.. ;p
Kolczyki mam też w nosie i w pępku :D.
Plushak -> jaki serwer? xD
2 Ucho AŁA !!!
Guardia ;>
o matko hahah ;P :skacze:
Gakka NIE PRZYPOMINAJ o tym więzieniu...:/:
Piercing trzeba lubić by mieć coś takiego :P
Też w to grałam.. Masakra xd Ale ja na emperze.? [chyba nawet nie pamietam] półtorej roku zmarnowałam tam.
Ale poznałam tam mojego chłopaka z którym jestem roczek i 8 miesięcy . Teraz grywamy tylko w 3d mmorpg i oboje daliśmy se nawzajem kare na tą `gre`. I jest GIT :D
Troszkę offtopne ale też tam chłopa poznałam 3 lata razem już :D gramy obydwoje do teraz to już z 6 lat będzie ! :D
Chyba się wezmę za ćwiczenie pazurków ... :P
szatany jestescie ;P
co za świństwo że tak wciąga... ahhh...
pazury robic a nie grac !! :skacze:
dobra ide :*
EJJJ jeszcze kupcie mi majty ;(
Ide dziewczynki kupić se jogurcik na śnaidanie :D
i śmieci wynieść... ;/ Niby nic ale zawsze pełen kosz ;/
ja czytam książke :)
jakie krągłości mmm !! to Twoja pupa ? :skacze:
Smacznego Gakka :)
Elinka jaka ksiazke?
ja właśn ie skończylam sprzatać i teraz siadłam i plądruje forum... ale weswzłam w temat: http://forum.wzorki.info/uwagi-o-for...ie-postow.html to sie przetaziłam... aż boję się napisac cokolwiek, chyba mi aktywność spadnie do 1%!!
:strach: :strach: :strach::strach: :strach: :strach: :strach: :strach::strach: :strach:
Cytat:
Napisał ziza
w rocilam z pracy kapie malego i ukldam do snu;)