nie :)
czy masz kolorowe pazurki ?
Printable View
nie :)
czy masz kolorowe pazurki ?
rozdwajające się nie, ale łamliwe bardzo, cieniutkie jak papier :(
lubisz sok bananowy?
kochaaaanaaaa!! :leze: w tym samym czasie :D :D
tak, mam każdy inny :P
ponawiam pytanie z sokiem :D
No pewnie. Pychota :D
Babcia z brodą czy dziadek z biustem? :skacze:
Babcia z brodą , bo brodę zawsze można woskiem potraktować heheheh a biustu dziadek nie zakryje ^_^
Lubisz Desperados'a ? :D
Lubię :)
Lubisz horrory?
nie, bo mam bujną wyobraźnię :D
używasz zalotki?
Nie.
Lubisz piwo z sokiem?
Uwielbiam :D
Herbata słodzona czy gorzka ?
Oczywiście, że słodzone :D I w ogóle przeginam z cukrem, bo już 3 kopiate łyżeczki sypie.
Czy lubisz się opalać?
nie, ale lubię być opalona :D :D
obgryzałaś kiedys paznokcie?
Paznokcie nigdy, ale za to gryzłam skórki przy paznokciach :P
Lubisz sok marchewkowy ?
Nie. Lubię marchewkę na każdy inny sposób tylko nie jako sok.
Lubisz m&m's ? :)
Nie przepadam , wolę skittels'y
Wolisz LAY'S zieloną cebulkę czy paprykowe ? :D
Hymm.... chyba zieloną cebulkę :)
Czy nadal się uczysz?
tak :)
Lubisz się uczyć ?
zależy czego. Przedmioty ścisłe- nie, humanistyczne jak najbardziej, jeśli chodzi o historię czy wos to nie jest to dla mnie żadna nauka, bo po prostu w wolnej chwili siadam i z ciekawości sama pochłaniam te informacje, uwielbiam historię :love: z drugiej strony lubię się też uczyć biologii, więc chyba tak :)
nosisz pierścionki?
taaak :love: :D
czytasz książkI?
Hymmm... najczęściej książki oparte na faktach albo literaturę w spódnicy :D ale ostatnio nie mam na to czasu, bo nauka i nauka, wiec... ogólnie czytam, ale teraz rzadko :)
Czy lubisz sezam?
nie przepadam :)
lubisz zespół Dżem? :love:
Stare piosenki jak jeszcze śpiewał Rysiek Riedel to tak, ale teraz nie. Nawet byłam 2 razy na festiwalu "Ku przestrodze" :)
Wyjazdy za granicę?
uwielbiam :D Za 3 tygodnie jadę z uczelnie do Rumunii na tydzień :) W kwietniu do Francji a we wrześniu do Turcji :D już sie nie moge doczekać :D:D
Słuchasz piosenek z lat 60 ?:)
Nie :P
Lubisz swoich sąsiadów?
o NIEEEEE! :D w dzień śpią, a w nocy lubią sobie poimprezować, oprócz tego mają małe dziecko, które ma pokój u mnie za ścianą, caly czas płacze i rzuca czymś o ścianę, a sąsiadka non stop woła do niego "NIE WOLNO" "NIE WOLNO" "NIE WOLNO" "CO TY ZROBIŁEŚ?!" "NIE WOLNO" niczym do pieska. Biedne dziecko, masakra. Poza tym są w porządku, haha :D
lubisz smoky-eyes?
Współczuje sąsiadów w takim razie ;)
A co do smoky-eyes : strasznie mi się to podoba, ale na co dzień się tak nie maluję.
Znasz osobiście jakąś sławną osobę?
zależy jak bardzo sławną, znam kilku olimpijczyków w pływaniu, mam na myśli Stańczyka, Sawrymowicza, Baranowską, a Sławek Kuczko chodził do mojej szkoły, a teraz mieszka na przeciwko mnie :)
chciałabyś być sławna? :P