Sami śliczne masz te kaloszki:D
Printable View
Sami śliczne masz te kaloszki:D
a ja też kaloszki mam:):) tylko biało różowe:)
ja ma zamiar kupic sobie i małej jakies pantofle na wiosne i dla małej kurtke i jakis żakiecik ale jak do tej pory to nic mi sie nie podoba ;(
Nie mogłam się zdecydować taki wybór;P chyba jeszcze tam wrócę...:crazy:
http://i44.tinypic.com/k2k6jd.jpg
rozmawiałysmy dzis w boxie że muszę kupić dobry aparat do robienia fotek :skacze::skacze::skacze::skacze: no to mam właśnie przyszedł męzuś a że już nie długo mam urodzinki to dzis dostałam taki prezencik :yess::skacze::skacze:
Ela :skacze: w koncu :D super :) teraz rob pazurki i trzaskaj foty jak ta lala :D
WWWooooww Ela!! gratulacje!!! Czekamy na te kpk:] hyyy
elax super :D teraz mozesz trzaskac super foty :D
ja kupiłam w końcu kurteczkę ze skórki na ściągaczu czarną ;)
no ela aparat jak ta lala:D męzuś domyślny:good:
aga gdzie kupilas takie za*****e apaszki:D??
Ja mam chrapkę na kaloszki na obcasie ale chyba nie wyrobię z kasą :( Mam teraz remont na głowie,no i znowu trochę wydałam w BRW :)
kurde....bede w LBN w niedzielę......handluja tam w niedzielę:blink:?
---------- Dodano o godzinie 10:36 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:34 ----------
i po ile te apachy?:D
Wiem, że w sobotę tak a w niedziele.... nie wiem
po 10 :D ale mówię Ci taaaaaaaaaaaaaaaaaaaki wybór:)
dzizas :slina: jak tanio;(
ela brawo, teraz zdjecia bedziesz miala supcio:)
ja dzis przymierzałam świetne i bardzo wygode pantofle, z szarego zamszu z taki kwiatkiem ale zaś na szpilce ... i nawet niedrogie bo 180zł cos podobnego do kazaara
Kazar
ale.. kupilam sobie dziś klaspki po domu (nie na szpilce) takie jak na lato skórkowe, odebrałam okulary korekcyjne i wreszcie widze swiat w wyraźnych tonach i małej pantofelki na wiosne
jak bede miala kompa swojego to wam wrzuce foty
ja zamierzam zakupic............hhhhhhhhhhmmmmmmmmmm ...tapete i farby po swietach ,bo bedzie malowanko w domku,hahaha ,<hahaha>
Yasumi :piatka: ja też po świetach mam odświeżanie ścian :skacze:
Yasumi,KamilaC nie zazdroszczę a nawet współczuję,ja właśnie przez to przechodzę i mam serdecznie dosyć. Na szczęście jutro ostatni dzień i mega sprzątanie :(
woszczur- świetne te buty:wow:
Kamila, ty po świętach to masz poród kochanie:D:D :D
no to mamy co robic,hihihi :skacze: