Witajcie dziewczyny
O Kasiulek widze że mieszkamy bardzo blisko ja jestem z Dzierżoniowa:) ale pazurkami próbuję się zajmować od stycznia:D
Printable View
Witajcie dziewczyny
O Kasiulek widze że mieszkamy bardzo blisko ja jestem z Dzierżoniowa:) ale pazurkami próbuję się zajmować od stycznia:D
Witam wszystkich serdecznie..milo zawitać na tak ciekawym forum..myślę , ze parę osób na pewno mnie kojarzy z innych for... pozdrawiam
witam wszystkich!
Ewelinko witamy!! :kwiatek:
witamy witamy :D milo ze i tutaj zawitalas ;)
Witam wszystkich serdecznie :)
aga774 to faktycznie blisko :) prawie jak sasiadki :) Pozdrowionka
Również witam nowe osoby :)
Witam po dłuuuugiej przerwie :) wszystkich bardzo bardzo serdecznie :)
:)
Cześć Wszystkim!:] Jestem nowa na forum,więc liczę na Wasze wsparcie oraz wyrozumialość. Mam nadzieję że miło spędze tutaj czas.
Pozdrawiam.
Witam wszystkich milutko :kwiatek: na tą stronkę trafiłam przypadkiem, ale już mi się tutaj podoba :) Paznokietkami zajmuje się od niedawna , ale myślę, że to jest to czego szukałam dla siebie .Pożyjemy- zobaczymy :)
Witajcie Kochane :)
mamy nadzieję, nie ! jesteśmy pewnie że spędzicie tutaj miło czas i wiele się nauczycie :)
Jeżeli macie jakieś pytania, pytajcie śmiało ! nie krępować się tu nikt nie bije :)
:kwiatek:
Że nikt nie bije to ja zaręczam :DDziewczyny tu są naprawdę cierpliwe :kwiatek:
Ile nowinek :D Szał :D :skacze: Im więcej tym lepiej witam wszystkie dziewczyny :D
oo jak milo tyle nowinek Witam wszystko gorąco, zapraszam do pełnej wrażeń przygody z pazurkami... :) haha nie no świruje:D cześć kobitki:)
Czesc dziewczyny, macie tutaj naforum mila atmosfere, wiec milo mi bedzie do was dolaczyc:kwiatek::macham:
ania ewelka samea kasiulek neonail titina kasia witajcie:]
Witaj Kasiu :) Nam też bardzo miło :)
Witaj Kasiu :kwiatek:
Wiiiiitam :) wszystkie Artystki :)
jestem tu nowa :)
mam nadzieję że jakoś powolutku się zadomowię.
narazie jestem zielona co do tego forum -_-
nie wiem co i jak.. ale daaamy rade ! :)
pozdrawiaam :P
Haj Igusia :* szybko się odnajdziesz, zobaczysz :) ale jakbyś miała jakieś problemy zawsze możesz zapytać :kwiatek:
Hej Igus ;)
witamy serdecznie :kwiatek: ogarniesz się na pewno.
Służymy pomocą :)
Witam serdecznie:kwiatek:
Mam nadzieje że spędzicie tu miło czas i znajdziecie odpowiedz na każde pytanie:macham:
cześć dziewczyny -fajnie, że do nas dołączyłyście. Gdyby była potrzebna pomoc pytajcie śmiało. U nas są same miłe dziewuszki:D:D
Witam i ja bardzo serdecznie wszystkie nowe twarze :) Mam nadzieję, że spodoba Wam się u nas :)
Witamy :master: napewno Wam się tutaj spodoba ;)
witamy :P
Hej dziewczyny pomóżcie mi błagam,
chcę teraz nauczyć się kwiatków akrylowych :)
ale nie wiem jaką firmę wybrać, konkretnie jaki akryl, liquid.
patrzyłam na RaNails :) jak na początek mojej przygody z kwiatkami cena za produkty fajna ^_^
co o tym myślicie ???
nie wiem może już gdzieś jest jakiś post na ten temat ale wybaczcie jeszcze się tu gubię :)
z góry dziękuję za podpowiedzi :)
pozdrawiam
Marysieńko u góry masz wyszukiwarkę,
skorzystaj z niej,
najpierw poczytaj na forum,
później pytaj :)
jeśli czegoś nie będziesz wiedziała na pewno pomożemy.
Same sympatyczne dziewuszki na forum, zapraszamy do dyskusji :kwiatek:
temat o kwiatkach
http://forum.wzorki.info/zdjecia-paz...-akrylowe.html
pomoc
http://forum.wzorki.info/uwagi-o-for...e-tylko-6.html
nanami7 dziękuję i sorki za zamieszanie :]
już szukam ^_^
pozdrawiam ;)
Marysiu witamy w szeregach wzorków :)
Witam!
Mam na imię Ewa i 38 lat na karku. Paznokciami zajmuję się od dwóch lat. Zaczęłam z nudów dla zabicia czasu i nie przypuszczałam że staną się dla mnie czymś ważnym.A tu proszę, nawet odezwaly się jakieś ukryte talenty;). Wszystkich serdecznie pozdrawiam:macham:
witaj migotta :)
witaj Ewo, milo nam cie widzec :}
Witam :D
Mam na imię Agnieszka, mam 25 lat, jestem mamą 5-cio letniej córcie Justysi.
Stylizacją paznokci zajmuję się od czerwca 2010 roku, a od dwóch miesięcy prowadzę własną działalność.
Stylizacja paznokci jest moją pasją. Uwielbiam to robić, jak pewnie wszystkie zarejestrowane tu osóbki.
Dodatkowo studiuję kosmetologię.
Pozdrawiam gorąco wszystkie forumowiczki i mam nadzieję, że będzie nam się dobrze współpracowało na forum :skacze:
buźka :* :kwiatek:
Witaj Agnieszko no i masz racje wszyscy tu kochamy paznokcie :) Witaj na pokładzie i czuj się jak u siebie :)
Witam wszystkich,mam na imię Ania,dopiero "raczkuję" w świecie stylistek,ciągle się rozwijam i staram dużo nauczyć od doświadczonych koleżanek:macham:
Witaj Aniu, tu na pewno też dużo się nauczysz :)
hej jestem Karolina znana na innych forach jako osska pazurkami zajmuje się ok 4 lata i witam się z wszystkimi cieplutko :kwiatek:
Witamy wszystkich serdecznie..nie jestem długo na tym forum ale już po tak krótkim czasie stwierdzam - super forum..super atmosfer...
migotta o bardzo mi milo , ze pojawił się ktoś z moich okolic :)