Stefcia :love:
ideał wręcz ten french !!
Printable View
Stefcia :love:
ideał wręcz ten french !!
stefcia, super metamorfoza,a usmiech-zyleta!
łał ! Ja ty Stefcia robisz taki idealny frencz ? :love:
Stefcia92 noooo jest różnica:ok:
dziękuje dziewczyny ;) :kwiatek:
trendy77 - żeliki modeny , tylko biały naildesign extreme white - najlepszy jaki do tej pory miałam :) :love::love::love:
a frencha robie tak. Bonder ->2# kamuflaż -> (kamuflaż przecieram cleanerem i matowie lekko kosteczką żeby biały żelik sie nie rozmywał) , maluje uśmieszek -> staram sie zbudować krzywą :D -> a dalej tak jak wszyscy :)
stefcia- :szczena:cudo!!!
Metamorfoza moich pazurków (tipsy french, cover) ^_^
ela-k - no, no, no super :ok:
ela-k extra :)
ela bardzo ładna metamorfoza,ale jaka ty swoja płyteczke masz piekna pozazdroscic:love::love::love:
aniu piekna matamorfoza,zreszta wszystkie twoje prace powalaja z nóg:win::win::win:
Ania śliczne :)
Ani cudna metamorfoza :love:
Ania śliczne pazurki!
Ania, no paznokcie od razu przyjemniejsze oku :love:
piękna metamorfoza:)
zjedzony zelik
aż przykro patrzeć jak można nosić takie paznokcie
pianka76 no jestem w "lekkim" szoku :/ a jakie skóry :O masakra
za to metamorfoza extra :)
Luska bardzo fajna metamorfoza :kwiatek:
Pianka niezłe wyzwanie, swietnie poradziłaś sobie :kwiatek:
AniaEf - cudowna metamorfoza!! Piękny french w Twoim wykonaniu :D
pianka76 świetna robota! W pierwszym momencie jak zobaczyłam zdjęcie "przed" to miałam wrażenie że to dłonie jakiejś 8-letniej dziewczynki! Aż byłam w szoku.. !! Ale na zdjęciu "po" widać efekt, że to nie mała dziewczynka :) :ok:
elka-slicznie
ania- ooo wow
luska-super
pianka..no co za masakra.. obgryzc tez trzeba umiec:) dziewczyna zjada wszystko widac, pazury,skory, ale "po" jest swietne, dobra robota
AnnaEf - przepięknie :love:
Pianka - no mega superowa przemiana, a to wcześniej to masakra
Pianka super przemiana!!:wow:
pianka świetnie sobie poradziłaś:ok:
Pianka extra metamorfoza, jak bym widziała ogryzki mojej kuzynki .. Świetnie jej zrobiłaś pazurki :ok:
Luska świetne pazurki :)
AnnaEf Wow. Szczena opada, zatrzymałam się przy twoim poście i nie wiedziałam co myśleć, super :ok:
ela-k Ładnie :)
Taka mała metamorfoza na szybko pazurków mamy, bardzo szeroka i krótka płytka paznokcia ^_^ nie pozwoliła nawet ciut ciut wypiłować więc efekt mierny :/: No ale same oceńcie, pazurki zażelowane easy off'ami z alle :D
szczerze?? nie podobają mi się... sprawiają wrażenie nierównej płytki paznokcia która nawiasem mówiąc na pierwszym zdjęciu wcale nie wygląda na taką krótką..
Dziękuję za szczerą opinię, co Twoim zdaniem można w nich w takim razie poprawić????:/:
wydaje mi się że biała końcówka jeszcze skróciła i poszerzyła pazurka :/ moim zdaniem ładnej by było dać jakiś pionowy wzorek wtedy pazurki wydawały by się chudsze :D
PS. ale to tylko moje skromne zdanie a ja sie dopiero wkręcam :D
Moim zdaniem srebrny wzorek ciąży.. bo jest na kazdym pazurku.. i paznokcie wydaja sie ciezkie.. ;)
Tak zgadzam się z Wami, jak i sama napisałam, że wynik jest mierny :/: chciałam zrobić tylko coverkiem i przysypać od dołu lekko białym brokatem, ale mama się uparła na ozdobne pazurki z frenchem i kwiatkiem na każdym pazurku więc ma :( aż wstyd ;( No ale następnym razem zrobię tę swoją wizję z wykorzystaniem Waszych cennych porad :przytul: i może będzie lepiej :P
Jak mama tak chciała to zrozumiałe ;)
Swoja droga ja lubie przepych wiec dziwie sie, ze ja to napisałam :leze: :huh:
Ja też lubię przepych, ale na długich i smukłych pazurkach i to te nie zawsze :P mama od początku roku nie miała pazurków, więc jak się już zdecydowała na za żelowanie tylko swoich, bez przedłużenia to potem zaczęła wymyślać :skacze: jak to baba i wyszło takie feeeee :placz:
moja mama znowu jak jej tłumaczę co bym jej zrobiła zawsze jest na NIE i wymyśla, jak zobaczy jak sobie robie to samo to ona wtedy też chce :D tylko standardowo krótsze bo pracuje jako sekretarka i o klawiaturę kruszy :D
Ahhhh te nasze mamy kochane :D Myślę, że tej mojej sroczce szybko podrosną pazurki pod żelem więc będzie mogła szaleć ze zdobieniami i będzie to wtedy lepiej wyglądało :skacze:
ja nie lubie robić mojej pazurów bo sie wcina :D Sama była stylistką paznokci kilkanaście lat temu :D no i piłować sobie nie da ew. wypolerować jak już sama sobie dopracuje :D i te teksty "jak ja robiłam to kto to słyszał o kolorowych akrylach:O biały, różowy , przeźroczysty i heja, teraz macie wszystko i weź tu sie na coś zdecyduj "