moja mała metamorfoza ;)
Printable View
moja mała metamorfoza ;)
Julcia super metamorfoza;)
julcia Twoja metamorfoza śliczna! a jaki dorodny, ładny odrost :)
moja ostatnia klientka postanowiła sama "zdjąć" sobie paznokcie (jak i niedawna klientka Kamili)
przed i po
podoba mi sie twoja stylizacja Emilio, ale pytanie mam dałaś najpierw koncówke potem coverek?
tak na mojej oko własnie taka kolejnośc:D
a tu moje... kobitka mówiła ze miała radioterapie... naświetlania miała od nosa do obojczyków ze wzgledu na nowotwór języka.. mam nadzieje ze nie odbije się to na pazurkach...
w razie wu dałam 2xprimer:) i miała tak szeroką płytkę ze klipsy do tunelu mi sie połamały :/:
Faktycznie wieeelka ta płytka.Poradziłaś sobie z nią świetnie.Bardzo ładne :)
---------- Dodano o godzinie 20:51 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:49 ----------
skromniaki
Super Kurko...coś mi te pazurki przypominają ;)
Do Twoich to mi jeszcze daleko kochana:) i Ty dobrze o tym wiesz;]
Kurko śliczne pazurki i takie delikatne ;)
Sandra, mnie również nie zdażyło się zgryzać paznokci... przyznaję że lubię długie i często wyłamuję, ale nie obgryzam :)
Dziewczyny, woszczyr, kurka, Julia super przemiany :)
Fajniste metamorfozy :) teraz ja pokażę, zniszczone pazurki mojej mamy, powiedziałam, że ostatni raz zrobiłam jej pazurki bo uważam, że potrzebują odpoczynku. ona się non - stop upiera, że chce bez przerwy pazurki robić, ale już naprawdę potrzebują przerwy
Kasiu pazurki bardzo ładne więc nie ma się co dziwić ze chce bez przerwy nosić :]
Kasiu, po fotce widac, że pazurki najprawdopodobniej są zrywane ( w sensie te przedłuzane), więc raczej nie trzeba przerwy tylko piłowanko zamiast zrywania:D no i robisz olbrzymie postepy, bardzo estetyczny frenchyk:*
bardzo ladne wszystkie
ciotka Kura widzac, ze spodobal sie Tobie ten ksztalcik pazurkow :D bardzo ladna przemiana choc przed tragicznie nie wyglada klientkowa plytka :)
Kasiula powiedz mamie, zeby pazurkow nie obgryzala bo wlasnie pozniej tak wygladaja, lepiej spilowac ;)
zmiana :ok:
Kurko świetne migdałki :D
Kura metamorfoza super !! :D
Świetne metamorfozy :)
Ladne te wasze metamorfozy.
A to moja ostatnia taka troche odwazna, no ale coz mlodosc ma ta odwage.
Jolu fajna sprawa taki french ;)
ostatnio miałam taki black&white :D
Moja kolejna metamorfoza, tym razem na własnej ręce :p
Nie do końca jestem z niej zadowolona, no ale cóż, człowiek uczy się na błędach
Modyfikacja kształtu :) :p
Jola extra!! aż chyba następnym razem też zaszaleje :D urzekły mnie te pazurki :)
Rudzia - dzięki :przytul: mama w sumie to nawet tych pazurkow nie obgryza, ma tak miękką płytkę, że pazurki same zaczynają odpadać :( teraz zrobiłam jej takie mini mini i zobaczymy jak długo je ponosi
jola super ten czerwono biały french! :)