Jolanta świetna metamorfoza, mnie też sie podoba taka kombinacja:D jak robisz tego frenchosa? najpierw biala koncówka potem czerwony czy odwrotnie?:]
Printable View
Jolanta świetna metamorfoza, mnie też sie podoba taka kombinacja:D jak robisz tego frenchosa? najpierw biala koncówka potem czerwony czy odwrotnie?:]
Świetne te czerwoni białe pazurki. Ostatnie też mi się podobały . Ta panterka różnokolorowa ma swój urok.
Jola świetna metamorfoza ,pomysł i wykonanie!!!
\
Kasiulka, fajne migdałki wyszły :P
Jola, odważnie, ale nie podoba mi się akurat połączenie tych kolorów :P
Dziekuje dziewczynki za komplementa wszelakie
swietne te czerwono biale pazurasy
ciotka rudzia- bardzo dobra byla ta plyteczka, ale jest przed i po? Jest!;] te migdalki to ostatnio dziewczyny cale czas chca, a mnie w to graj, bo to rzeczywiscie moj ulubiony ksztalt pazuralesów
a tu jakies takie niebieszczaki
Kurcia ale piękna płytka :wow: pazurki po cudne ;)
Metamorfoza ogryzeczków (zjadane przez całe życie)
Załącznik 27497Załącznik 27498
Kura na jak...to nie wiesz ? :P jasne, ze przed i po...
"przed" bo przyjemnie sie na takiej robi, a po bo pieknie ja zmienilas na piekniejsza :)
a ta powyzsza metamorfoza tez niczego sobie, pokaz cos tam namalowala :)
Emi swietna zmiana, bo mi byloby wstdy wyjsc w takich pazurach jak "przed", a "po" to zupelnie inna dlon, brawo :)
Kura, Emilia - świetne metamorfozy !!
rączki od razu wyglądają ślicznie ;)
emilia super poradziłaś sobie z tymi ogryzkami :D
Kura super metamorfoza :)
Emilka, super sobie poradzilas z trudna plytka :D
Emilia, Dzikakura - piękne metamorfozy :ok:kawał dobrej roboty Emilko, tylko, żeby ta Pani nie obgryzła Twojego "dzieła" bo szkoda by było
Emi świetna robota, dokonałaś wręcz niemożliwego- przecież ta kobieta nie miała prawie w ogóle swoich paznokci:brawa:
Dziekuje gorąco moje dziewczyny:love:
Emilek-plytka przepiekna, fakt, az sie prosi o... french, hyyyyy
to pazurki jednego z moich corusiów, juz im chyba wszystko przedluzylam, jakby sie dalo to pewnie chcialaby przedluzyc i zeby(mala dygresja-baby sa straszne, wszystko chca upiekszac nawet jak maja 16, 17 lat);]
wyrazniejsze zdjecie malunkow... yyy ni mam;], mam jeszcze takie(ponizej), aparat mi walnal, robione komorka)n jakies tam listki i maziajki
Dzikakura ładna przemiana :)
Emilko... ślicznie upiększyłaś dłonie klientki :)
Emilko kawał doobrej roboty z tymi ogryzkami :ok:
Kurko śliczna przemiana ;)
tak mi wyszlo,i jak zwykle kopia do kitu.
Ładniutkie krociutkie i bardzo uzytkowe
mi sie podobaja
luska zdobienie wspaniałe tylko bym boczki przypiłowała i byłoby idealnie-na prawdę są piękne :)
śliczne pazurki zgadzam się z emilia b.
Luska zdobienie bardzo ładne,a boczki następnym razem podpiłujesz bardziej:P
Dziewczyny szacun,na prawde rewelka:)
Pewnie ze podpiluje.DZIEKI!!!
Niesamowite metamorfozy :)ale z was artystki!
luska świetna metamorfoza :) klientka na pewno zadowolona :D