bardzo ładne kwiatki :)
Printable View
bardzo ładne kwiatki :)
ostatni raz zapraszam na warsztaty do Zielonej Góry. Zdobienie zgapione z PAZNOKCI :P
Załącznik 27612
Plush boskie kwiatki :love:
robisz cuda nie zdobienia :)
Ja ćwiczę dalej na lampie:)
Ladyss :wow:bardzo ladne :ok:
Ladyss, świetnie Ci to wychodzi :)
Dziewczyny śliczne kwiaty :) Aż się napatrzeć nie mogę... :)
a to moje dzisiejsze próby :D
Julcia, próby jak najbardziej udane :)
może zaczniesz masową produkcję takich zapalniczek? ;)
Ladyss super wychodzą Ci kwiatki:)
Julcia bardzo ładna zapalniczka;)
Ladyss Julcia świetnie wychodzą Wam kwiatki:ok:
julcia88, o świetne zapalniczki :)
Piatyelek, padlam jak zobaczyłam te twoje ćwiczonka... Przepiękne , po prostu PRZEPIĘKNE!!!!!!
Julcia ... Ślicznie
Ladys piękne kwiatuchy
Julciu fajne te różyczki :)
Julcia piękne, ale czekaj aż kuleczka będzie robić się matowa :) Bo chyba troszkę za mokre kuleczki miałaś :)
Piatyelek boskie :slina:
Ladyss śliczne :)
Julcia super ^_^
Piatyelek,Julcia ,super kwiatuchy
Ladyss ja tez chce taką lampę!!!!!
Julcia bardzo ładne ćwiczonka, mnie najbardziej spodobały się listeczki, i na jednej i na drugiej wyszły świetnie:wow:
Julcia rewelacyjne ćwiczonka. Zapalniczka wygląda pięknie
Piekne,ja sie juz chyba nigdy nie naucze:(
wszystkie wasze prace i kwiatuszki sa bajkowe. Ja próbowalam robic ale za jednym razem wyszlo mi a za drugim tragedia ;)
dodaje moje wypocinki na raczce widac roznice ze jedne sa w miare a drugie tragedia naszczescie to moje pazurki bo zadnej klience jeszcze sie nie odwazylam zrobic... a na tipsie moje próby ;)
mala-paulineczka, na tipsie widać, że za mokre kuleczki są, przed polożeniem połóż na papierowy ręcznik i niech odcieknie nadmiar liquidu.
Mała Paulineczka- widze problem mokrej kuleczki, kulka na pędzelku musi wyglądać jak taki piasek- potem dopiero ona sama w sobie nabiera wody a jak jest za mokra to czekaj dłużej aż przeschnie, formowac można dopiero gdy kuleczka zacznie byc matowa.
Myślę Paulineczko, tak jak dziewczyny - z czasem sama wyczujesz akryl i będziesz trzepać kwiatuchy na prawo i lewo, czego Ci życzę :D