Cześć Moniu :przytul:
Printable View
Cześć Moniu :przytul:
Witam!
Właśnie się zarejestrowałam, na imię dano mi Małgorzata :)
Nie dawno podjęłam decyzję o zmianie zawodu, w przyszłym tygodniu wybieram się na szkolenie stylizacji. Dla mnie więc to dopiero początek długiej drogi.
Mam duszę artystyczną i dość parzenia kawy, doszłam do wniosku że posłucham serca i zacznę w końcu robić coś kreatywnego.
Przez dwa lata nosiłam akryle i bardzo byłam z nich zadowolona, od jakiegoś czasu pomysł zdobienia paznokci "zawodowo" od czasu do czasu świtał mi w głowie. Chciałam połączyć przyjemne z pożytecznym, tzn. źródło dochodów z "wyżyciem artystycznym" :D
Mam nadzieję że kiedyś uda mi się dojść do waszego poziomu, przejrzałam parę fotek i jestem pod wrażeniem!
Serdecznie wszystkich pozdrawiam i życzę sukcesów w osiąganiu wszelakich celów!
margo.craft ;)
Witam wszystkie nowe pasjonatki , mam nadzieje że znajdziecie tu wszystko co potrzebujecie, a na forum wszystkie dziewczyny są rewelacyjne więc na pewno miło tu spędzicie czas:papa:
Witam was wszystkich serdecznie! Zaglądałam tutaj już wcześniej ale dopiero dzisiaj postanowiłam dołączyć do was.
Witam Wszystkich na tym forum :)
Jestem uczennicą 2 letniego studium kosmetycznego - w czerwcu zdaję egzamin i od niego zalezy czy dostane Tytuł technika usług kosmetycznych.W swojej szkole przebyłam juz trochę kursów m.in :przedluzania i modelowania płytki metodą akrylową i światłoutwardzalną,kwasy,głębokie złuszczanie naskórka,pedicure leczniczy,przekłuwanie ciała,wizaż a jakies pół roku temu przedłużanie rzęs.I właśnie ten ostatni temat sprowadził mnie tu na forum i postanowiłam się od razu zalogować,bo dowiedziałam się sporo ciekawostek,które na pewno mi się przydadzą a może i ja będę mogła posłużyć komus radą :)
Może dzięki Wam znów wrócę do robienia pazurów,bo cały zestaw do żeli stoi w kącie i czeka na lepsze czasy :P
Jestem z okolic trojmiasta dokladnie malbork-ale do 3city to rzut beretem .
Trochę się rozpisałam :P
Pozdrawiam Wszystkich!!!
Monika
Małgosia :* Pianka :* Monika :* czujcie się jak u siebie :D
Witamy witamy :D
Witam wszystkich!!!
Jestem Natalia właśnie intensywnie przeszukuje forum bo tyle ciekawych informacji tu jest że nie mogę się oderwać!!! (za co mąż już sfochowany trochę krąży po domu heheheh):)
A jeśli chodzi o mnie to dwa lata temu skończyłam kosmetologie i od tego czasu pracuje w zawodzie a teraz otwieram swój salon :)
A z tym forum to zwiąże się na stałe bo sporo już forum czytałam ale tak miłej atmosfery bez zbędnej i nie miłej krytyki jeszcze nie spotkałam!!!
Pozdrawiam wszystkie sympatyczne stylistki!
Witaj Natalio no i czuj się jak u siebie oczywiście :)
Witam wszystkich bardzo serdecznie ,, od niedawna zajmuje sie przedluzanie paznokci i na tym forum znalazlam wiele ciekawostek wiec dolaczam do was ,,pzdr :]:]:]:]
Witam! Szukałam info o frezarce i natrafiłam na wasze forum. Po przeczytaniu jakże wyczerpujących opinii postanowiłam się zalogować. Muszę powiedzieć (a raczej napisać), że jest u was bardzo miło. Na forum panuje bardzo miła atmosfera. Mam nadzieje, że i mnie uda się zadomowić :D
Cześć laski. Nazywam sie Anitka, chodzę w wawie na kurs wizażu do Business School. Mam nadzieję, że juz niedługo będe mogła pochwalić się moimi wynikami, tymczasem poczytam trochę wasze wątki :*
Witamy gorąco dziewczyny :)
Zapraszamy do udzielania się :)
Witam i ja debiutantki forumkowe:)
Witam wszystkich pazurkowiczów:)
Witam wszystkie nowe dziewczyny :kwiatek:
Witam kochane:)
Witajcie! Dzis zabila mnie cena akryli u kosmetyczki, zamowilam wiec zestaw dla poczatkujacych I mam nadzieje ze za 5 dni bede mogla sama zostac swoja wlasna stylistka paznokci. Puki co trafilam na wasze forum szukajac informacji o nakladaniu akrylu na tipsa I bez niego.
Witamy bardzo serdecznie i zapraszamy do udzielania się :)
Witam nowe forumowiczki :kwiatek:
mnie ostrzegali więc i ja ostrzegę.
To forum uzależnia !!!!
Witam was serdecznie :D
ja tez witam wszystkie nowoprzybyle dziewuszki;) fakt, to forum jest jedyne w swoim rodzaju;)
Jeszcze się z Wami nie przywitałam, także zrobię to teraz. Witam Was wszystkich bardzo serdecznie :) cieszę się, że mogę dołączyć do takiego ciekawego forum. Jestem pewna, że miło będę spędzać czas czytając to forum:)
http://images38.fotosik.pl/816/47de2bd37e5e39ce.gif
Witam Wszystkie nowe forumowiczki !! :*
Witam wszystkie nowe kobietki :kwiatek:
Witam wszystkich nowych użytkowników i zapraszam do aktywnego uczestnictwa oraz do przypinania się na naszej forumowej mapce: http://forum.wzorki.info/vbgooglemapme.php
i ja witam bardzo serdecznie :)
Witam wszystkich i pozdrawiam.
Dziś jest pierwszy moj dzień zdobywania wiedzy na temat zdobienia pazurków. Mam nadzieje, że taki laik jak ja, szybko ogarnie chociaz te najprostrze zasady. Ze swojej strony moge tylko przeprosić, że zadawać pewnie będę "głupie pytania". Ale kto nie pyta ten błodzi a ja nie zamierzam. Pozdrawiam I ZACZYNAMY TEN ROZDZIAŁ .
Witam nowe koleżanki :kwiatek:
akina życzę powodzenia :)
święte słowa !!!!!!!!!!!! właśnie spojrzałam na zegarek troszkę się zasiedziałam, u mnie jest niech popatrze .............
(3:10am)!!!!masakra!!!!!! idę spać. Ale jak.jak tyle mam do przeczytania, obejrzenia i do powzdychania ....kiedy jak tak będę tworzyć? nie mogę......wykończycie mnie z tymi pięknymi fotkami waszych pazurków.
witam wszystkich, paznokciami zajmuje się od niedawna:)
Witaj Mileno:)
Witam wszystkie nowe dziewczynki :)
akina a to dopiero początek, zapraszamy do udzielania się na forum:)
cześć dziewczyny!!:kwiatek:
Witamy kolejne koleżanki :przytul:
cześć dziewczyny, robicie takie cudeńka na pazurkach że aż dech zapiera:ok: ja dopiero wchodzę w ten magiczny świat ,z góry dziękuję za każdą informację
Witam serdecznie :)
Forum podczytuję od jakiegoś czasu, a w końcu postanowiłam się przywitać :)
Pozdrawiam :D
Tak wiec witamy bardzo serdecznie :)