-
Odp: Kwiatki malowane metoda one stroke
Pluszak, boj sie boj, Kury sie bac trzeba:skacze:
ponizej wiekszy format. Fota jak wygladalo to przed i jak po. Ten fiolecik, jadowity khem...... Ostatnie zdjecie wnetrza pudelka na herbate niepolakierowane, no coz.. o trzeciej nad ranem i lakier moze sie skonczyc;] i jakby nie ma gdzie wyskoczyc;]
Dzieki Emist za rozpakowanie literek:przytul:
A.... i "TE" to po norwesku herbata jest,(treba bylo napisac, zeby wiadomo bylo do czego to) bo to pudelko na torebeczki herbaty,tyle, ze przegrodki leza jeszcze obok;]
P.S. Plusz tez jeszcze nie spi wlasnie wymodzila piekne one strokowe pazury;]
-
Hyyy ja przemilczę kura na gadu się już zachwycałam ..
Moje obecne pazury, troszkę skopałam frencza w prawej ręce to musiałam zakryć w obydwóch :D
jutro podbój krakowa więc...
lewa ręka..
prawa ręka
i sory za dwie rozmazane jest 4 rano nie mam sił:D
-
piekne sa, te kwiotki ach ach i jeszcze ten frenchyk koralowy i wiesz co mi sie podoba najbardziej, ze one tak pieknie zacisniete są!!!:skacze:
-
Kuuraaaaaaaaaa :placz: a nie moge z Twoich prac i ide sie w kat usiasc :placz:
rewelacyjna zmiana zwyklego drewna na cudne, zrobilas "cos" z niczego :)
Plusz jak jedziesz na podbuj Krakowa to na pewno je podbijesz, z takimi pazurami i malunkami :] super ! !
-
dzika kurko ja tez chce taki zestaw piękne plus ty to tez z pazurkami poszalałaś oj bardzo daleko mi do was bardzo hyhy
-
Plusia :szczena: kura :szczena: czy wyscie poszalaly czy jak? na zawal nas chcecie wykonczyc? co tu zagladam to az serce boli! piekne strolki! jestescie moje miszcze :master:
-
Dziekuję dziewczyny, strasznie mi milo. To pierwsze moje przedmioty, ze tak powiem uzytkowo-kuchenne. Paczke fajek wypalilam z nerwów:skacze:
-
Kura juz slinotok mialam na widok tych cudeniek...naprawde brak slow....by opisac to dzielo!!!
Plusiu Ty wiesz.....mistrzostwo swiata....
-
Kurko cudowne przedmioty,miec takie w kuchni poprostu cudo!!!Pluszaczku ,przepiekne:)
-
Mi zostaje zignorowac temat bo czuje sie tu jak alien;D
-
Dzieki jade :* tera Twoja kolej.... bnierzesz sie za kuchnie.
(moj stary mnie dzisiaj zaskoczyl).. zrobil awanture, ze nie odda tego kompleciku, mile nie? Wyciagnelam reke i rzeklam w te slowa: daj 5 dych to wymaluje i nam(tyle te dechy surowe kosztowaly) i.. oddał;] hyyyy
Szoko... w przerwach miedzy klientkami (jak juz bedziesz miala salon) licze na ciebie w temacie one stroke... i nie pitol:skacze:
-
---------- Dodano o godzinie 18:19 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:15 ----------
A to kolejna moja praca http://images46.fotosik.pl/325/edc086f02d9f9e31m.jpg
-
anetaKosmalska- no piękne te różyczki!
-
mnie urzekła ta panterka złota:love:
-
Aneta przepiiękne te Twoje malowanki :wow:
-
bardzo ladne kwiatuchy aneta
-
Kurko narazie jestem na urlopie ale po powrocie kto wie??:)Aneta Sliczne kwiatki:)
-
Małe kolczyki dla koleżanki. Robione "w 5 minut" na szybko, pod kolor oprawek okularów http://szyjemy-po-godzinach.pl/image.../new_smile.gif
Na drugim zdjęciu widać rozmiar. Zdecydowanie nie idzie mi malowanie na małej powierzchni, że już o paznokciach nie wspomnę.
-
hersa bardzo ladne sa, i widac czym sie inspirowalas, ja tam wychodze z zalozenia, ze kak widac inspiracje, znaczy sa "do ludzi", kolory bombowe widac pociagniecie one strokowe, tylko nosic kochana:love::*
-
no akurat koleżanka przyszła w nowych okularach co ostatnio wybierałyśmy to od razu włożyła, niechcący (tzn. chcący, ale nie spodziewałam się że mi się uda tak na oko) dobrałam identyczny kolor czerwieni jak oprawki, wygląda jak komplet. Z koleżanką nie miałam kontaktu przez 5 lat, przyjechała tylko na tydzień, jutro wyjeżdża w świat więc będzie miała chociaż skromną pamiątkę po koleżance z dzieciństwa :)
-
Dziewczyny, wspaniale prace
Dzika kuro twoje prace powalaja, szczeka opada, malo zebow nie wybilam, normalnie opanuj sie kobieto!!! :P:):P:P
-
Kurka, Plush wymiatacie dziewczyny jesteście po prostu niesamowite w tym co robicie!!!!!! Macie WIELKI talent!!!!!! Uwielbiam oglądać Wasze prace - raj dla oczu :)
anetaKosmalska śliczne kwiatuchy, ostatnia praca jest prześliczna :)
Hersa, bardzo ładnie wyszły te kolczyki, ja tam ciągle jestem zielona w one strokach
-
NIc tylko ćwiczyć , ćwiczyć :))
-
Dziekuję dziewczyny:*
Wiecie co odkryłam? Bawiac sie farbami akrylowymi pomaziałam moją ulubioną koszulkę, nawet tego nie zauwazyłam niestety. Na drugi dzien spostrzegłam pomaranczową plamę i próbuję sprać od pięciu prań i nic, zadne odplamiacze zaden proszek, nic, wiecie co to znaczy?
Akrylowymi mozna malowac na tkaninie bez obawy sprania wzoru, no to która zrobi pierwsza bluzkę one strokową?:skacze:
-
anetaKosmalska - piękne :wow:
Hersa śliczne kolczyki ^_^
-
Kurka świetny pomysł :D ja bym zrobila gdyby nie to ze kwiatki nadal mi nie wychodza :P
-
Oj szalejecie dziewczyny piekne kwiatuchy!
Kurka pudelko rewelacja!
-
anetaKosmalska super te twoje dzieła chyba to nie pierwszyzna co? :wow:
-
Cytat:
Napisał
dzikakura
Dziekuję dziewczyny:*
Wiecie co odkryłam? Bawiac sie farbami akrylowymi pomaziałam moją ulubioną koszulkę, nawet tego nie zauwazyłam niestety. Na drugi dzien spostrzegłam pomaranczową plamę i próbuję sprać od pięciu prań i nic, zadne odplamiacze zaden proszek, nic, wiecie co to znaczy?
Akrylowymi mozna malowac na tkaninie bez obawy sprania wzoru, no to która zrobi pierwsza bluzkę one strokową?:skacze:
Hehe, trzeba było wcześniej pytać, moje dziecię "urozmaiciło" w ten sposób swoja i moją garderobę,
przy naszych wspólnych ćwiczeniach.
Nawet po kilkunastu praniach nie schodzi a kolory jak żywe:D
-
Mi one stroke nie wychodzi na pazurkach ,ani na kartce a co dopiero na koszulce ,ale pomysl super ,czekam na jakies foteczki dziewczyny!!!
-
Nie wiem, czy w dobrym miejscu wklejam, ale znalazłam fajny film :ok: Liliya pokazuje jak odpowiednio nabrać farbki na pędzel. W podtytule są podane rozmiary pedzelków, rodzaj farbek etc.
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ny2iSudfKG8&NR=1]YouTube - Nail Art by Liliya Sereditskaya (Rosa odorata)[/ame]
-
cos mojego :D na szybko bo burza byla :leze:
-
-
Kamila to musialas machac tym pedzlem z predkoscia swiatla :D
pomachala i namalowala cune kwiatuszki, slicznie Kamila, slicznie :)
-
super:D:D:D Kamila na czym to?
-
Asiu na deseczce :D bedzie to ramka na fotkę ;) jak skoncze to pokaze :D
dziekuje mordeczki:*
-
Aneta :o Powaliłaś mnie! Świetny Twój one stroke!
-
moje osobiste :D warto było się namęczyć... :skacze:
-
Świetnie wyszło !! pewnie że warto ;)
-