no i bardzo miło i szczupło wyszły:ok:
Printable View
no i bardzo miło i szczupło wyszły:ok:
Anetta - fajnie wyszły :D
mi tez sie podobają takie skromniaczki
bardzo fajne
Anetta nie martw się pięknie wyszły tak naturalnie i od razu szczuplejsze łapki :ok:
Anetta bardzo fajnie sobie poradziłaś, wyglądają bardzo naturalnie :kwiatek:
Anetta, mnie też się bardzo podobają :)
anetta - fajna metamorfoza :)
zle zdiagnozowałam plytkę. Niby widac, ze przepiłowana, ale nie wiedzialam, ze az tak.. raz pociagnęłam pilnikiem, zeby zmatowic i na jednym pazuru na plytce krew sie pokazała;(;(, w sumie chyba nie powinnam robić, no....ale pazurki nie poobgryzane, zdezynfekowałam i nalozylam materiał, ale nie daję głowy, czy na takiej cieniutkiej plytce sie bedzie trzymac:huh:
kasandra, nie bylo szans. Pani powiedziala wprost, ze zdjela sobie sama dopiero jak sie upewnila, ze moze do mnie przyjsc, a to oznacza, ze jakby sobie kogos innego zalatwiła toby było to samo.:(
No wiem klient nasz pan , ale ja ostatnio odradziłam pani pazurki bo miała takie same jak twoja klientka i na dowód pokazałam jej swoje i na szczęście zrozumiała nałożyłam tylko porządną odżywkę i wysłałam ją do domu. Mam nadzieję że będą się jej jak najdłużej trzymały a dla ciebie plus za pięknie wykonaną metamorfozę :ok::ok::ok::ok::ok:
dziękuję dziewczynki :)
dzikakura metamorfoza świetna, jak patrzę na tą płytkę to aż mnie moje pazurki bolą, strasznie zmasakrowane :/:
dziakura fajna metamorfoza, trzeba przyznac, że paznokcie prezentują się o niebo lepiej jednak... nie ma sensu robic tak długich paznokci przy takim stanie płytki, gdyż raz, nie będą miały odpowiedniej przyczepności, dwa , mogą doprowadzic do jeszcze gorszych urazów płytki paznokcia.
Stylizacja bardzo fajna, ładne zdobienie, jednak budowa trochę kuleje, mianowicie, podcięłaś pilnikiem paznokcia, widac to szczególnie na paznokciu środkowym i kciuku.
Ale ogółem bardzo fajne :D
no kurson piękne pazureczki....ale te przed maskara. Świetnie sobie poradziłaś :ok: a klientka zamiast króciutkie to jeszcze szpice ech...
anetta śliczna zmiana :)
a dziś robiłam takie - już kiedyś je wyprowadziłyśmy ale po dłuższej przerwie bez pazurów powróciły do poprzedniego stanu...a nawet gorszego .. całość zbudowana clearem i pomalowana lakierem. Runda druga rozpoczęta hehe :D
Załącznik 40603Załącznik 40604
Emilia super metamorfoza, moja przyjaciółka ma takie same ogryzki, a do tego dłonie malutkie jak u dziecka, namawiam ją na pazurki, grosza bym od niej nie wzięła, ale się upiera, że nie i koniec, a ja patrzeć na te ogryzki nie mogę...
Emi :szczena: :szczena: o ja pierdziu. no nie wiem co powiedzieć, ale paznokcie przed tragiczne, po twojej "operacji" wyglądają jak normalne naturalne pazury. No świetnie!!!!
Emi, no chciala jeszcze dluzsze, to sie utrzyma, bo grubasy zrobilam, ale bedzie sie zapowietrzac koncertowo, juz na jednym jak aplikowalam gloss bylo male podejscie powietrza pod mase,ale co zrobisz....
coś ty wykonala Emilio!!!! Ja bym w zyciu nic na takich pazurkach nie zrobiła-suuuper!
Emilia brawo :wow:!Swietna metamorfoza! Jejku z tych pazurkow przed to prawie nic nie zostalo...:/:. Straszne jak mozna do takiego stanu doprowadzac...
Faktycznie Emilio, przepiękna metamorfoza! :D
Emila - cudna metamorfoza ogryzków!!
Dziękuję Wam :kwiatek: starałam sie, choć fajny efekt będzie dopiero po miesiącu-dwóch noszenia pazurków kiedy płyteczka sie trochę zregeneruje i odrośnie :)
EmiliaB. jestem w szoku :wow: Chyba jedynie był problem z podłożeniem formy?? Takie króciaki...
Efekt końcowy rewelacyjny :)
nie nie miałam problemu z podłożeniem formy.... :) ogólnie już sie chyba przyzwyczaiłam do ogryzków hehe :P
Kura, Emilia - metamorfozy pierwsza klasa !! A widać, że było ciężko :P
Dzikakura - pazurki faktycznie już mega zmasakrowane, miałam to samo, ale metamorfoza śliczna:ok:
Emilia - piękne:D a te Twoje różyczki:love:
Emi co to za róż jest rewelacyjny!
lakier Bell nr 410 ;) :kwiatek:
moje dziewczyny ostatnie przerobki
ładne ale źle wypiłowany odrost - widać gdzie się kończą "poprzednie" pazurki. I o niebo lepszy frenchyk :ok:
moze nie zle tylko w salonie mam tylko clear akryl i nie dalo mi rady innaczej kurczaczki
Kinga - śliczna przemiana, ale faktycznie cosik odrościk widać:/: no ale przy tych materiałach jakie miałaś do dyspozycji to i tak śliczniutkie :D
kinga741 - zgadzam się z poprzedniczkami co do odrościku, ale frenchyk i zdobienie - miodzio! :ok:
Emi to się trochę napracowałaś :) ale słodki kolorek :)
Kinga frenchyk bardzo ładny, delikatny, ale fakt, że widać odrościk, nie można było jakiegoś zdobienia tam zrobić?
No ja tez sie zgadzam z poprzedniczkami zdobienie i frenczyk duzo lepszy:ok:. Tylko ten odrost potraktowalabym kamuflazem i byloby GIT.:)
5 tyg.odroscik i nowe brokaciki.
jestem pod wrażeniem:ok: super
duuuży odrost Luśka:ok: śliczna zmiana!!
Super kolorek brokatu i wykonanie też fajne :kwiatek:
Luska ..... Pięknie :):)