Kurko ale wydaje mi się, że wewnętrzne kąciki łysawe. Chyba, że nie było do czego przykleić.....:leze:
Printable View
Kurko ale wydaje mi się, że wewnętrzne kąciki łysawe. Chyba, że nie było do czego przykleić.....:leze:
a ja wstawie i sie pochwale moimi pierwszymi w życiu wykonanymi rzęsami :) świeżutko po kursie, a zajelo mi to 3,5h wiem, ze dlugo, ale coz. =]
Załącznik 45228
Dzieki dziewczyny
tomaszka, co racja, to racja, łysawe, łysawe:skacze:, ale moje najkrotsze rzęsy(najkrtosze mam wlasnie 6 tki) byly zbyt wielgachne do tych kacikow, wiec odpuscilam, niech odrosną, nie rpzesadzam, te kaciki mialy z poltora milimetra, dokleilabym, a pewnie, ze tak.. ale nagroda gwarantowana za to doklejenie-odpadlyby razem z cebulą:)
Moni-wyrazniejsze foty plissss
a tu Gosia, Gosia nosi rzęsy 6-8 tygodni, nie dotyka, nie myje niczym tlustym, nie czesze bez opamiętania, pozwala im trwać:) te mizerne resztki to dlatego, ze chyba wymianka rzęs byla:) plamka na powiece to oczywiscie moja sprawka:) rzeska zamoczona w kleju mi upadla:nie_powiem::nie_powiem:
Kurko piekne rzeski, jak zzawsze. Ja tez sobie najkrotsze 6 zamowilam :D
a tej plamki nie mozna zmazywaczem zmyc? Ja umazialam kolezanke troche jak na niej cwiczylam i wyczyscilam pozniej zmywaczem, a sie zaraz okaze, ze Ty mnie uswiadomisz znow czyms nowym, ze nie mozna zmywaczem mazac po skorze np :P
Kochana Kurko wiem ze jestes mistrzyni swiata i Edytka tez:kwiatek: :kwiatek: to dla was laski....
Ale zeby wyjasnic moj post to dodam ze wczoraj zdjelam sobie ostatnie rzeski ktore mi Edytka robila :win:
Aplikowala mi je dokladnie *****01 lipca :Do godz 15;18**** czyli 7,5 tygodnia :ok:
a jeszcze gdyby nie to ze nosze okulary w pracy te kilkanascie rzesek jeszcze by sie uchowalo
Buziaki laski ( dla innych wicemistrzyń ;):P tez)
kurko sliczniaste :)
sieciunia ja klej zmywam removerem jak rzeska mi gdzies na skore upadnie :)
Ja robię dokladnie tak samo
no ja tez remover, albo tlusty krem, zmywaczem mozna sobie ewentualnie dobrej przyjaciolce,na ktorej cwiczysz jak podraznisz skore klientce to Ci tego nie daruje:skacze:
Kurko ja mam na mysli remover, tylko na nym napisane jest zmywacz do kleju, wiec uzywam okerslenia zmywacz :) pomyslaas o zmywaczu do paznokci? :leze: :P
kurka przepiekne - ale bym takie ponosiła mmmmmmmmmm :)
no to i ja przychodze z kolejnymi próbami...
wstawie zdjecia chociaz nie wiem czy beda sie nadawaly do oceny
http://pu.i.wp.pl/k,NzA1MDE3NzgsNDg0...919_medium.jpg
http://pu.i.wp.pl/k,NzA1MDE3NzgsNDg0...923_medium.jpg
http://pu.i.wp.pl/k,NzA1MDE3NzgsNDg0...924_medium.jpg
MartaOSz fajne rzesiska :)
Sieciunia... mysle, ze kazda z nas tak pomyslala, hyyyy
martaosz-super rzesy, ladna dziewczyna rowniez:ok: i jej pasują
MartaOSz
Martus Osz..ty... ku....r...de jakie ladne rzesiory!:kwiatek:
Kurko jak zawsze pieknie...
Marta looo jakie super rzesiory...:)
MartaOSz super ćwiczenia :) a kąciki powinny sie ułożyc Z:)
Marta ja bym w zyciu nie powiedziala, ze Ty dopiero zaczynasz, super rzeski :) chociaz pwiem Wam dziewczyny, ze ostatnio sie orzekonalam do "efektu otwartego oka" i kociego ju znie lubie :P
ZARĄBISTE TE RZESIORY ROBISZ. :kwiatek:
---------- Dodano o godzinie 23:22 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:09 ----------
Marta Osz jakich rzesek uzywasz, jakiej firmy i jakiego kleju? kurcze dopiero zaczynasz a efekt piekny az wstyd mi wystawiac swoje zdjecia, tez zaczynam:huh::/:
Klej i rzęsy SL:)
Dziękuję dziewczyny :*
klej ultra plus czy ultra bonding?
Elianka zależy jak szybko pracujesz... PLus jest juz dla szybkopracujących stylistek, z fioletową nakrętką jest dłużej schnący
Ultra plus :)
Gadalam ostatnio z kolezanka na temat rzesek. Chcialam na niej pocwiczyc, a ta nie chciala, bo juz tez jest uprzedzona, spyatala czy jej rzesy nie beda jej wypadac od tego? Normalnie rece mi opadly :o