paznokcie nie sa zapowitrzone ani nic, ale slubne z prostym frenchem bez covera za 110zł to spora przesada:/:
Printable View
paznokcie nie sa zapowitrzone ani nic, ale slubne z prostym frenchem bez covera za 110zł to spora przesada:/:
No powiem Ci Woszczór, że różnica jest dyrastyczna!! W zasadzie to żadne ślubne tylko jej jakieś zwykłe paznokcie zrobiła ta babka z salonu. Tak się dziwie tej lasce, że od razu do Ciebie nie przyszła jak o Tobie wiedziała. A później płacz i lament, że coś nie wygląda tak jak wyglądać powinno. Dobra robota Woszczurze :ok:
"piękne" paznokcie salonowe :wow:
na miejscu tej pani która to zrobiła wstydziłabym się wziąć 110 zł za coś takiego!!!
mogę sobie tylko wyobrazić jak przykro jest tej dziewczynie że na własnym ślubie na paznokciach miała takie coś...
przemiana cudna... i frencz śliczny, ja nie widzę nierówności :)
No proszę jakie macie piękne salony :D Efekt końcowy powalający :)
No, Woszczurku! Brawo!! :brawa: Twoje pazurki po przemianie szybciej nazwałabym "ślubnymi", te ktore miała ta Pani były nijakie (niestety). Nie dałabym 110zł za takie badziewie!! Twoje wykonanie jest o wiele lepsze :)
Hehe nie wiedziałam, że w Zawierciu taki monopol jest, że tak trzepią za frencha bez covera O.O Pewnie zbyt wielkiej konkurencji nie ma, jeżeli chodzi o salony? Dawno nie byłam, więc mogę gdybać :) Natomiast Twoja stylizacja jest lepsza, nie wiem, gdzie Ty nierówności widzisz :P No i ten kwiat... świetny :D
Iza super różnica :ok: Ja też uwielbiam powiedzonka typu "a mogłam przyjść do ciebie" lub "żałuję, że nie przyszłm do ciebie";)
Iza piękny frenchyk :ok: dobra robota :)
Przed i po metamorfoza :)
http://3.bp.blogspot.com/_36aj_GHEjR...0/P8020340.JPG
http://3.bp.blogspot.com/_36aj_GHEjR...0/P8020352.JPG
uj... ciezki przy[padek ale nawet niezły rezultat
Kobietko, pazurki odnowione fajnie, nawet nie obczaiłam, że to po stylizacji, tak naturalnie wyglądają, myślałam, że to dłonie dwóch zupełnie innych osób :D
Woszczurku super metamorfoza i stwierdzenie klientki ze są ładniejsze jak najbardziej trafne.
Sandra ależ miałaś masakrę do robienia, ale poradziłaś sobie rewelacyjnie
Woszczur rewelka ;)
Sandra oj ciężki przypadek.Ja też tak się przyglądałam jak Marteek.Suuper ;)
Woszczurek powiem Ci ze jak bys nie napisala ze to ślubne ta Pani miała to nawet przez mysl by mi nie przeszło!!!!
Za to Twoje pierwsza liga,kwiatuszki śliczne.
Kobieto to byla masakra naprawde,ale efekt naturalnych wyszedl calkiem niezle.
Kobieto super metamorfoza ;) cieżko było ale dałaś rade :kwiatek:
Iza
Sandra piękna koronkowa robota!!
a ja robiłam po angielce chwalącej się 20-letnią pracą w zawodzie....kochane oceńcie same:P a kolejność kolorów kwiatków klientka wybrała sama (ja robię od 6-lat, ale dopiero od roku naprawdę jestem zadowolona z efektów-dzięki temu forum popełniam mniej błędów)
uuu jak rzadko krytykuje pazurki tak tu powiem a fu!! :huh: tragedia...
twoje oczywiście ładne :D
ze niby to zrobila stylistka z 20 letnim stazem ( mowie o tych na pierwszym zdjeciu ) ? :o
to ja takich nie zrobilam na pierwszym razem...porazka
ale zmiana jest rewelacyjna, super Krolowa, klientka zadowolona pewnie z takich pazurkow :)
o kurna chata !!
rewelacja Królowa. Odwaliłaś kawał dobrej roboty :)
Królowa - piękne kwiaty i całe pazurki oczywiście :ok:a to coś przed Twoja pracą to ...... feeeeee :/:
Sandra świetna robota :ok:
Królowo jest różnica :D I tamta zajmuje się "stylizacją" (w jej przypadku oszpecaniem) 20 lat ...
O kurcze Królowa te przed to masakra normalnie.Twoja robota oczywiście ekstra,śliczne kwiateczki :ok:
dodam ze ona robiła na naturalnych, a ja na tipsach... moze to ją minimalnie usprawiedliwia... chociaż nie, takiej pracy nic nie usprawiedliwia...
to i ja wstawie moje proby metamorfoz
stopy robione przez polska stylistke w Irlandii, a łapeczki przez super mega droga stylistke w Krakowie, oraz małe ogryzki
Nnisia - piękne metamorfozy, najbardziej mi się stópki podobają :)