i widac dobrze Ci ta nauka idzie :D
Printable View
i widac dobrze Ci ta nauka idzie :D
dziękuję:)
przy 2 wpadłam chyba w daltonizm, bo połączyłam żółty z czerwonym i wyszło tak okropnie że na wszystko rzuciłam złoty brokat by zakryć..:)
3 zrobiłam niebieściutkiego, ale mój radek być może niedługo już z pracy wróci więc co i rusz robię coś w domu, zaraz obiad lecę dokończyć. ale fotki mi porobi:):)
heh to łądnie teraz tylko za fotkami czekam :D
zrobiłam robocze foty, wrzuce gdzie trzeba:)
oki to ja juz szukam :D
edytowałam tamtego. ide po herbate i może jeszcze coś się uda sklecić:)
ja własnie wróciłam z 'koncertu' ze Starego Miasta.. był Afromental i Danzel...ale w sumie było nudno.. jakos ani humoru ani siły nie miałam...
a teraz jestem padnieta i spiąca na maxa.. ninawidze tego bo nie mam siły sie isc wykąpać i pościelić łóżko :(
Mama farb mi nie kupiła bo juz nie bylo.. bu.
moze bedzie kolejna dostawa tych farbek...
zaraz ide lulu bo tez cos padnieta jestem i mi sie oczka juz kleja... buziole muuua :*:*:*
:* tez ide.. bo padne twarzą w klawiature
Dziewczynki ja dzisiaj była w Rossmanie i widziałam te farbki o których piszecie, promocja na nie jest od 21.08 nie wiem do kiedy trwa i 12 kolorów olejnych i 12 kolorów akrylowych kosztuje 12,99. Są w tej samej cenie!
Ja poczytalam troszku i uciekam robic pazurki:)pozniej pewnie zakupy bo musze znowu chlebusia upiec:)wlosy zrobic bo chce pasemka tylko oby wyszly rude:)i niewiem co jeszcze wiec zycze milego dnia i duzo slonka:)buziaki
a mi mąż zrobił kawkę i zasiadłam i pladruje forum
buszuje po necie
i czekam na meza boo 13 mam jazde
Skończyłam sprzątać i biorę się za obiadek:DTylko brak pomysła na niego:/:
a ja dopiero tu wlazłam i już spadam się troszku poopalac ... na solarium oczywiscie bo u mnie pogoda do du...
a u mnie taki upał dzisiaj był..ale chmurki na szczęście przyszły:) da sie wytrzymać
to tak jak u mnie, rano było kiepsko, teraz b.ładnie, takie nie wiadomo co. ja prasuje ;(
no i wrocilam znowu na chwilke, znowu zaraz klientka , juz mi sie nie chce dzis nic robic, byle do wieczorka :skacze:
to dobrze ze masz tyle klientek:) ja też ciągle odrywam się od sprzątanka:)
A ja wczoraj byłam na święci ceramiki ;P Jeszcze dzisiaj i jutro idę, bo wszystko 3 dni trwa :D Byłam na takim gigantyyyycznym młynie!!:o Był WIELGACHNY!! Nie dość że szybko się kręcił i jeszcze z 5 minut tak, to jeszcze całą kabina możn kręcić :D kilka razy pod rząd facet nas kręcił tak szybko, że nie wiedziałyśmy gdzie góra a gdzie dół :skacze: Moja siostra była jeszcze na takim jakby młocie co ma ponad 40 metrów i się kręci z kilka miut i jeszcze te siedzenia się kręcą, w te i wewtę i jesteś czasami do góry nogami :P a później zostawiają Cię na minutę w górze i tak wisisz teochę głową w dól , aż następna 4 ludzi nie wejdzie tam na dole :D Fajnie bło, był kabaret Paranienormalnych i Mariolka była, hehe :skacze: Andrzej Piaseczny też śpiewał, dzisiaj będą Wilki ;)
wrocilam z jazdy,ochlonelam i czekam na klietnke....lallaal
a ja oglądam mecz siatkówki :D Polska B-Serbia