Nisiak świetne zakupy:D a bluzeczka w kolorze miodzio:D
ja wczoraj zakupilam sobie okulary p. słoneczne w MODO:]
Printable View
Nisiak świetne zakupy:D a bluzeczka w kolorze miodzio:D
ja wczoraj zakupilam sobie okulary p. słoneczne w MODO:]
ja wczoraj mialam szal zakupow :D kupilam adidasy w croppie baletki w boti i kurtke w mohito :)
Wpadłam dzis do Empiku zerknć na pazurowe gazety i wyszlam z....
http://img218.imageshack.us/img218/9999/dsc00780ya.jpghttp://img687.imageshack.us/img687/3480/dsc00783h.jpg
Ja chcę taki empik czoko !! ;(
plushak ja chcę tyle kasy na piergooły co choco !!;( :]
Total to swoją droga :D
Dziewczyny wiecie moze, gdzie można kupić takie spodenki, jak ma ta dziewczyna po lewej na zdjęciu??
Yfrog - parisstreetstyleleandra
nie umiem ich znaleźć nigdzie ;( widziałam je tylko na allegro, jednak był to japan style, a przeczytałam wieleee negatywnych opnii na temat jakośći ich produktów, takze boję się od nich kupować :(
Szpila nie identyczne ale ten fasol w Cubusie w C&A widzialam.....w H&M chyb a tez były
ja takie miałam ale założyłam tylko raz bo były mega nie wygodne i oddałam mamie , kóra sprząta teraz w nich dom.
Mi nie podpasily bo robiła sie taka gajda między nogami a tak wysoko jak ta dziewczyna na zdjęciu ich nie chciałam podciagać:)
te alladynki są w każdym sklepie, już ze 2 sezony chyba, ale ja bym po jakości dużo nie oczekiwała tak czy inaczej:/
a co do japan style, ja mam ciuchy i sa przeciętnej jakości, jak się dba itp to nic się z nimi nie dzieje, myślę że w stosunku do ceny to sa ok;)
Dzięki dziewczyny :*:*:*:*:*
Zajrzę do H&M-u moze tam będą... :)
Wszystkie wasze zakupy obejzalam i sa zajefajne,Szpilki buciki,malej akrylki,Nisi bluzeczka,coco zakupy reszty niue pamietam :)ale podobaly misie....Moje ostatnie zakupy to kilka filmow dvd,cd dla corki,wisior niebiesko -turkusowy,kaplet branzoletek zloto z imitacja drewna,farbki akrylowe w pudeleczkach,basenik do piasku dla szynszyli i podkladka pod netbooka i juz niepamietam:)
Szpila zobacz na co sie napatoczyłam Spodnie sarouel COTTON MADE IN AFRICA - Sarouel - Spodnie, spodnie krótkie - Kobieta - 3 Suisses.. :D a szukałam spodni dresowych hahahah
A ja własnie dzisiaj otrzymałam zamówione na allegro pigmenty z MACa :)
o czest się nad nimi zastanawiam, ciekawe czy faktycznie są prawdziwe? jaka opinia, fajne?
Powiem Ci, że nie używałam ich jeszcze, dopiero jutro do szkoły coś zmajstruje, ale ogólnie kolorki mają super. Takie żywe i pięknie się mienią :)
asia jak dla mnie super są :)
A ile dawałaś za te pigment i gdzie kupowałaś??
MAC PIGMENTY*GLITTERY +GRATISY* ponad 100 kolorów (971830422) - Aukcje internetowe Allegro <- na tej aukcji kupowałam. Wzięłam 20, no i należało mi się 8 gratisów :) Naprawdę kolory mi się bardzo podobają.
o aga! to sie chyba skusze, chociaż ciekawi mnie czy się różnią od pigmentu paznokciowego?
oo asia podsunęłaś mi pomysł :D
gramaturowo przeliczając te do paznokci tańsze, a to chyba to samo? kto ma to prosze o opinię;) ja mam takie do paznokci i na oczy oczywiście tez je sobie nakładam :D
te z Maca moze i by się nadawały do paznokci a wychodzą troche drożej bo i duzo lepsze są jeśli o cień do oczu chodzi:)
Jak masz gdzies duzą Galerie to jest taki sklep " Butik" i tam córce podobne kupuje na tance z hip-hopu:]
Butik sklep Dostawa 24h Bluzki bluzy torby spódnice WYPRZEDAŻ ale tu tych spodni nie widze ktore w sklepie kupowalam
Dzięki dziewczynyy!!! :*:*:*:*:*:*:*:*