Odp: [Rzęsy] Galeria zdjęć i komentarze
Zuzaneczka śliczne rzęski:ok:
Wisienka pięękne:cwaniak2:
Edusia to są jak dla mnie rzęsy idealne, zazdroszcze umiejętności a dziewczynie tak przepięknych rzęs:yess:
Edusia -ale równiótko! bardzo ładnie, jestem zachwycona. jak od linijki...napatrzec się nie mogę. :skacze:
edusia świetne są, to 0,1 czy 0,07mki?
Dzieki dziewczynki, naprawde ciesze sie ze sie Wam podobaja:) to sa 0,10
Moje dzisiejsze wypociny:skacze: Profil C, 0.20 9,10mm
edusia idealna stylizacja :ok: BRAWO :)
wisienka również ślicznie :)
Dawno nic nie wklejałam w ten temat, oj daaawno:/:
Ale teraz zmobilizowałam się do cyknięcia fotki albowiem poznałam osobiście naszą forumową koleżankę:love: miałam okazję ją zobaczyć a nawet pomacać:nie_powiem: ;)
Jest to skubaczka rzęsowa:nunu: Byłyśmy zagadane i dopiero teraz na zdjęciu "przed" widzę coś Ty sobie Kochana tam wyskubała głównie na tym prawym kąciku zew.:aty::aty::aty:
Załącznik 68997Załącznik 69000
Załącznik 68998Załącznik 68999
i dzisiejsze uzupełnienie po 4tyg. z gratisową dolną:D
Załącznik 69001Załącznik 69002Załącznik 69003
hymm... muszę zrobić jeszcze większy schodek z zewnątrz bo zejście o jeden rozmiar nic tutaj nie daje.
no rzeczywiście dziura! widzisz, a Ty się tak pieściłaś z tym kącikiem :) Teraz nie skubie. Przysięgam :yes: Tamte skubałam bo mi przeszkadzały i kuły.
Powiem , że zdjęcia są o wiele gorsze niż aplikacja. Na żywo jest o wiele ładniej:) :thx:
Ja jestem bardzo zadowolona i wszystkim dookoła też się bardzo podoba :skacze:
Do tego bardzo się ciesze, że w końcu mogłam pogadać z forumową kolezanką "na żywo" :D
ps. śniły mi się zdrapki z pieskami :skacze::pies::pies::pies::pies:
A tu stopniowe zejście z długości. Najpierw było 9-13 rzęsami SL i mocno wydłużone kąciki, ale klientce bardzo szybko rosną rzęsy i te z zewnętrznych kącików smutno opadały. Tak było:
http://i.pinger.pl/pgr89/d681fdb2000b826b519e2c34
Tak jest dziś - 9-12 - paleta Smart z NL (rzęsy dużo cieńsze i lżejsze niż SL)
http://i2.pinger.pl/pgr270/115e5081001019cb519e2c36
http://i2.pinger.pl/pgr228/3412295700061de3519e2c38
http://i.pinger.pl/pgr37/4dd190c3000ef9ef519e2c39
A ja wróciłam do rzęs po miesiącu i czuję jakbym była w tyle. Dodatkowo golda nie dostałam i musiałam zmienić klej co jeszcze bardziej mi wszystko utrudnia... aż strach myśleć że zaraz będzie trzeba znowu robić przerwę i wracać :D
Tu moje ostatnie wypociny. Widzę błędy, ale dopiero na zdjęciach.
Pierwsze ombre prawie całe 1:1, gdzieniegdzie nakleiłam 2:1 więc lekka rzadzizna jest. I 0,15 mink z LL 9-12mm.
Dzisiejsze rzeski naszej Tusi:)
super gesciutkie i rowne rzeski Pieknie dziewczyny
u mnie poki co do lipca 1:1 a pozniej szkolenie z wszystkich mozliwych zageszczen :D
U mnie pani z mega opadającą powieką , zastanawialam się nawet czy rzęsy jej nie będą przeszkadzać, ale mówi że nie.
Nie wykleiłam kilku w zewn kącikach bo były maciupkie, pewnie przez te powieki.
Kleiłam same cienkie 0,10 i 0,07 w wewn. 7-10mm
kiwaczek ale Ty masz klientki kobieto :) same trudne przypadki :) Ale to swietnie bo wypracujesz rękę na takich "cięzkich" a potem będzie szło Ci jak z płatka :) A tak ogólnie niezle sobie poradziłaś jak na takie oczka :) Tylko prosze dodawaj na przyszłość zdjęcia bez płatków hehe bo to smiesznie wygląda :) Pewnie sobie zapomnialas zrobic zdjęcie przed a platki już podkleiłaś ale wiesz... nie wyglada to fajnie
Tak wlasnie trafiaja mi sie same "inne". Ale fakt potem na pieknych rzesach idzie latwiej. Co do platkow tak juz drugi zapomnialam fote zrobic.a juz nie chcialam zdejmowac;)
1. Uzupełnienie 2:1
2. Uzupełnienie 1:1
3. 2:1 + ombre granatowe
Wisienka bardzo ładne rzesiorki :)
A ja dzisiaj próbowałam coś zdziałać z opadającą powieką, ale powiem szczerze że nie wiem czy to dobrze wyszło. Dałam w kącikach D. Bo cała aplikacja była C. Klientka zadowolona niby, ale chyba czas na doszkolenie bo przy takich banałach się łamię i głupieję :/:
Druga z kolei klejona na ex- trwałej, która chyba została źle zrobiona bo rzęsy wyglądały jak złamane...
u mnie dzisiaj klientka z mega rzadkimi i slabymi rzeskami. 3 godziny przy niej siedzialam:(
http://pliki.wzorki.info/images/sY40H.jpg
---------- Dodano o godzinie 23:28 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:22 ----------
a tu ta sam klientka prze - nie moglam dodac tego zdjecia przez edycje- sorki
http://pliki.wzorki.info/images/3oMn.jpg
Zuuzaneczka- pani od noreczek bardzo dobrze nosi;) , a Pani od długich rzęsek - ja teraz jestem dużo bardziej za gęsciochami krótkimi, ale każda klientka do tego ,, dorasta'' , ze taka objetosciówka nawet z 2 rozmiary krótsza ładniej wygląda niż te długaski. No i przede wszystkim lepiej się trzyma.
A ta stylizacja na evo 0,10 super . Dla mnie 0,10 wychodzi zawsze przepięknie !!:) i ta ich miękkość ....mmmm ;)
Izi-fajne równiutkie stylizacje
Bogusia1984 -ale gęsciutkie
A ta Pani z rzadkimi naturalkami całkiem dobrze wyszła!! Pani napewno zachwycona
Gorzkajakmokka-fajnie wyszły te rzesidła , ombre sa dosc cieniutkie. U Ciebie stylizaja nie wyszła rzadko tylko raczej nazwałabym ją lekką
edusia777- zazdroszcze tusi rzęs.... ;)
delyszys- wiesz co kochana ogolnie stylizacja nie jest zła ale widze lekkie niedopracowanie , przy trzonkach troszkę wygladaja na posklejane, mam wrazenie ze nie wszystkie są wyklejone no i w lewym oczku kącik wewnetrzym wyglada na niedoklejony- przynajmniej na otwartej powiece takie to się prezentuje
kiwaczek2- rzeski fajnie ukryły powiekę , ale aż swedzą rece zeby walnąc delikatną objętościówke :D. I co prawda to prawda , jak zaczynamy na latwych przypadkach to pozniej nie wiemy co z tymi trunymi począć. A w Twoim przypadku odrazu na głęboką wode ;p
wisienkakwspz- WISIENKA BARDZO RÓWNO I ESTETYCZNIE KLEISZ!
A TU MOJE
tutaj mieszane 1:1 i 2:1 z przewagą 1:1,
Załącznik 69134
Załącznik 69135
Załącznik 69136
Maturzystka po przejsciach -> chodziła do Pani ktora lekko zmasakrowała jej rzeski- w celu ukrycia luk dodałam do 1:1 kilka cieniutkich 2:1 Oczywiście rpaca a Evo 0,15- 1:1 2:1 0,10
Załącznik 69137
Załącznik 69138
Kolejne to jedna z odsłon objętościówek Longów
Załącznik 69139
Załącznik 69140
Załącznik 69141
Pinoczetka slicznosci ;)
Bogusia bardzo dobrze sobie poradzilas
gorzkajakmokka bardzo ladnie szkoda tylko ze nie pokazalas zdjec na otwartych oczkach przed ;) wtedy lepiej moglabym ocenic prace jak chodzi o wystylizowanie ;) Na 1 rzut oka wszystko bardzo precyzyjnie wyklejone i starannie ;) BRAWO