Luska super!:D
Printable View
Luska super!:D
ale te klientki przedłużają te wizyty u nas,Luska bardzo fajne
Porządny ten odrost,świetna przemiana :ok:
luska ale odrost mega:ok:piekna przemiana:love:
Luska- ale odrost:wow::wow: piękna przemiana, super kolorek :skacze:
Dziewczyny jestem pod wrażeniem. Emilio świetna robota nie wiem czy ja dała bym radę na takich.. :wow:
Dzikakurka płytka przepiłowana ale wiem że niektórych babek nie da się przekonać także poradziłaś sobie na 5 tylko boczki za ostro pilnikiem przejechałaś :kwiatek:
Luska odrost po zbóju :kwiatek:
luska wow jakie odrosty.... a jaki nowy kolorek brokatu śliczny mmmm
a ja dziś miałam klientke z bardzo trudnymi skórkami...nie podołałam - wycięłam co było do wycięcia ale z rankami nic nie dałam rady zrobić (no bo co tu z nimi zrobić...) :)
Załącznik 40730Załącznik 40729
Emilia - piękne zdobienie, a ten malowany kwiatek :love: no miodzio:ok: róż to mój kolor :skacze:
Moja kumpela ma podobne skroki, obzera do tego pazury strasznie i tez mam zawsze u niej problem ze skorkami ;)
Emi zmiana jest rewelacyjna, nawet tych zajechanych skorek nie widac po zmianie :ok:
Emi super kolorek piękna różyczka sporo musiałaś się napracować oby nie zostały obgryzione bo są i takie zdolniachy :/
Emi dla mnie bomba!!
Emi bardzo fajnie sobie poradziłaś :kwiatek:
emilia-sliczna metamorfoza a kwiatek miodzio:wow:
mega ogryzki, a te drugie po 2 miesiącach...
Evelyn super metamorfoza !! :) Od razu lepiej wyglądają pazurki
Evelyn kawał świetnej roboty - pięknie sobe z nimi poradziłaś :ok:
Evelyn - obie panie pewnie były mega zadowolone, zrobiłaś im przysługę biorąc ich pazurki w swoje utalentowane ręce :skacze: matko to co one wcześniej miały to masakra :placz: jak można mieć tak zniszczone pazurki :(
Evelyn, suuuuper, ales je wyprowadziła bo jak rozumiem to te same pazury
a tu taka sobie metamorfoza, jak ktos ma normalna swoja plytke to co to za metamorfoza...
Piękna metamorfoza, nie ważne że płytka normalna (fajna), ważne jaka FAJNA stylizacja na tej płytce wychodzi :skacze: Super przemiana :ok:
może i normalna płytka ale pazurki po prezentują się zdecydowanie lepiej :ok: piękne
Kurko - super przemiana :) super migdałki!
Evelyn - no metamorfozy na poziomie! Te pierwsze w szczególności :D
Piękna metamorfoza, nie ważne że płytka normalna (fajna), ważne jaka FAJNA stylizacja na tej płytce wychodzi :skacze: Super przemiana :ok:
Emilko są cudowne ja miałam ostatnio podobną panią też wycięłam co mogłam ale klientka i tak była zadowolona :ok:
Evelyn ty zdolniacho jedna pięknie się teraz prezentują :):)
Kurko piękne czasami i normalnie wyglądające pazurki można spiep....yć:love::love::love:
dziękuje:uklon:
dzisiejsze
Śliczny czyścioch :skacze:
Evelyn, wszystkie 3 ładne, a te z ogryzkami.. świetnie sobie poradziłaś :)
Kurko, metamorfoza jest ogromna, nie chodzi o to, że nie wyprowadzone paznokcie od ogryzków, ale przed są o wiele brzydsze niż po, więc... metamorfoza :D
Evelyn świetna robota - widze że i Ty masz taka pamiec do robienia zdjeć przed jak i ja :) (w ogole czasem nie robie a pozniej żałuję)
Kurka dla mnie obie betamorfozy są super, ucielbiam twoje strołeczki :)
Emi - rewelacja, doskonale sobie poradzilaś
Evelyn bardzo fajna metamorfoza,a to moja dzisiejsze Pani chciała czarne...
http://img861.imageshack.us/img861/4866/pageer.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Ladne metamorfozy dziewczyny.
A tu moja metamorfoza nie tak do konca jestem zadowolona ale wazne ze pani byla zadowolona.
http://images35.fotosik.pl/654/b3c9b2117e464a9e.jpg
http://images49.fotosik.pl/850/6fb2db91064b61eb.jpg
chechlol super metamorfoza :ok:
słoneczko piękny frenczyk
chachlol nie lubie czarnych ale te są fajne nawet bym powiedziała że delikatne
chyba te kwiaty nadały im subtelnosci
słoneczko ładnie sobie poradziłaś z takimi obgryzkami :D
Chechlol - fajne te czarne szpony, ale na wiosnę to lepsze takie jasne jakieś :skacze: ale jak to mówią, klient nasz pan :P
Słoneczko - super french, a ta biel :love:
fajne pazurki dziewuszki :*
Szkoda że u mnie jakaś martwica :(
Dzieki dziewczyny za mile slowa pazurki sa przedluzone akrylem a bialy to zel pod nablyszczacz z magnetic`a. :kwiatek:
dziękuję za wasze opinie w rzeczywistości nie wyglądają tak pogrzebowo :)
dziekuje Wa dziewczyny:kwiatek:
\Evelyn- mnie sie podoba, pani ma taka niefajna plytke, zrobilas super
chchłol-mnie sie podobają, zadne pogrzebowe, co TY
sloneczko, sliczny czyscioszek
a taka o, akrylowa.
xsunnyolciax no i bardzo fajnie.a to moja dzisiejsza bardzo trudna jak dla mnie...
http://img600.imageshack.us/img600/6647/pageha.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Olu ślicznie:]!!
Chechlol świetnie sobie poradziłaś:ok: