Rzeski z wlosia Norki :)
Moje drogie chcialabym zrobic kurs instruktorski...gdzie szukac? :huh:
Printable View
Rzeski z wlosia Norki :)
Moje drogie chcialabym zrobic kurs instruktorski...gdzie szukac? :huh:
dziadek google dopomoże w wyborze firmy, a dalej zgłaszaj się, każda ma inne kryteria i wymogi. w wątku ogólnym już była na ten temat mowa niedawno.
agulusia możesz mi powiedzieć jakiego rodzaju rzęs uzylas do tej stylizacji? Piękny efekt kociego oka uzyskalas :) ja marze o tym żeby Wam w koncu pokazac jakas moja prace ale kompletnie nie potrafie zrobic ladnego zdjecia swojej pracy :( te ktore mam sa totalnie nieciekawe, oto przykład :)
to jest rzeska L curve evo :)
Trafiają na listę must have :)) zdecydowanie. Wyglądają ekstrasnie :)
same rzęsy raczej sie w kocie oko nie ułożą. wydaje mi się że powinnaś ogólnie nad rzęsami popracować, z tego co widać na zdjęciach.
http://img.tapatalk.com/d/14/01/20/urypumus.jpg
Prosze o krytyke :-D
Wiem ze profilowanie i ze dlugie tez wiem i ze 0,2 tez wiem ze grzech. 2:1 jeszcze nie robie, a dziewczyna mloda i szalona chciala na impreze rzesy.
Zbieram na doszkolenie u naszej forumkowej Nadii. I can't wait....
Oczywiście że powinnam, w końcu dopiero miesiąc temu ukończyłam kurs. Wstawilam to zdjecie nie zwby sie chwalic tylko liczylam na konstruktywna krytyke. W koncu nikt z nas specjalista w tej dziedzinie sie nie urodzil. Wydaje mi się, że odpowiednie oko+odpowiednie rzęsy dają efekt kociego oka, dlatego byłam ciekawa jakie w tym wypadku zostały zastosowane.
maritek jesli chcialabys uslyszec od nas pare slow konstruktywnej krytyki to musisz dac nam przede wszystkim lepsze zdjecia techniczne. Wiem ze nie kazdy z nas ma najlepszy sprzed do robienia zdjec i nie zawsze makro wychodzi takie jak trzeba, ale moze warto zrobic pare fotek wiecej i wybrac cos z tego.
Nastepnym razem przygotuj zdjecia, przed i po na zamknietych oczach i na otwartych przed i po. Ewentualnie jeszcze profil.
Jesli jestes dopiero po kursie, to zwroc uwage na lepszy dobor dlugosci rzes. Sa za malo wystopniowane i za rzadko doklejone. Jesli klientka ma swoje rzadkie to sprobuj to zatuszowac. Jesli nie dalas rady zrobic wszystkiego to umow sie z klientka na drugi dzien na dokonczenie. Mam nadzieje swoja droga ze narazie robisz znajomym i rodzince, albo na modelkach, bo rzeski jeszcze nie sa moim zdaniem warte ceny 100%
Jest troche rzesek zwichrowanych na boczki i slabo wyczesanych.
Oczka sa tez wyklejone niesymetrycznie w prawym oku na srodku jest duzo rzesek i przy k.wew. Natomiast lewe oko i k. wew swieci pustkami.
Najwazniejsze to nie robic sklejek, ale tego nie idzie ocenic po tej jakosci zdjec.
Takze maritek pesetki w dlon i trenuj. Przejrzyj tez zdjecia dziewczyn i podpatrz troszke jak robia zdjecia, z jakiej odleglosci itp. Glowa do gory, poczatki sa zawsze ciezkie ;)
Pozdrawiam
Wiem, mam problem z tymi zdjęciami, zawsze światło jest jakieś niekorzystne. Nigdzie dotąd tych zdjęć nie publikowalam, bo na żywo że stylizacji jestem zadowolona a zdjęcia mnie przerażają... Może macie dla mnie jakieś rady? Za usługę biorę skromne pieniądze, nie stać mnie na dokladanie do tego... :(
Jeszcze dużo pracy przede mną i nawet zastawiam się nad doszkoleniem. Proszę o opinie co robię źle i na co zwrócić szczególną uwagę. :)
Inka , Brwi tej pani sprawily ze banan z twarzy mi nie schodzi ;D Sa poprostu urocze ;D
A co do rzes to pani ma taki sam busz na rzeskach co i na brwiach, bardzo duzo ich poprostu.
Zadbaj o jednakowy kierunek rzes.
maritek Rob zdjecia z nad glowy tylko oczom nie lap w kadru czola i reszty. Jak makro dalej nie chwyta to rob tylko jedno oczko. I zawsze do zdjec zadbaj o zarowki z bialym swiatlem. Dziewczyny juz pisaly tyle o zdjeciach ze naprawde wystarczy uzyc wyszukiwarki i poczytac.
Inkapaznokcie, :) rzęsy w stylu brwi niestety. jeden wielki bałagan, popracować trzeba nad wszystkim: kierunki, odległości od powieki itd i tp
A mnie nikt nic nie odpowie... Hmmm...
Klaudia bo przyzwoite rzeski sie oglada, a nie komentuje :D hehe
Troszke balagan w wewnetrznym kaciku. A jak mialabys ochote na wiecej krytyki to zdjecie z przodu przed i po i to samo na zamknietym oczku, to cos wymyslimy. Ogolnie sumiennie doklejasz wszystkie rzeski, a to duzy plus.
I chyba bym jeszcze zeszla z dlugosci w samym kaciku wewnetrznym moze z 10 krotszych rzes po kazdej stronie wew.
U mnie 2:1 profil L na zyczenie naszej forumowej Kasi ;)
http://pliki.wzorki.info/images/Xe3SI.jpg
A ode mnie 3D rzęsami L :P
Ale cudne... napatrzeć się nie mogę :)
Wisienka wyższa szkola jazdy.:brawa::brawa:
Ile zajela ci stylizacja?
Prace godne podziwu. Gratuluję Wam Wszystkim talentu :) Bo to jest talent i precyzja chirurgiczna ;)
Wisienka pisałam już na fb ale tutaj też napiszę wielkie WOOOOOW :) sama bym tak tą Panią wykleiła, zrobiłas to całkiem po mojemu i doskonale :piatka: jak ja się cieszę, że przerobiłyśmy l-ki na szkoleniu :) widzisz jak teraz pięknie je wystylizowałaś, równiusieńko nic się nie krzyżuje a L-ki to nie jest łatwa rzęska :) SUUUPER :)
bobas rzęsy kleiłam jakieś 2,30 h ;)
agulaaa dzięki :D Nawet nie wiesz jak mi się micha cieszy jak czytam te komentarze :D
A rzęski L bardzo mi się podobają i super mi się je klei ;)
Wisienka jestem pełna podziwu, idealna praca ;)
a tutaj dowody na to, że prace moich kursantek trzymają się nawet 53 dni (7 tygodni)po założonej aplikacji szkoleniowej i efekt widać na załączonym obrazku, klientka przyszła do mnie na uzupełnienie dopiero teraz bo rzęski zaczęły jej mocniej wypadać dopiero po 5 tygodniu od założenia :)
agula jak rzesy poprawnie zalozone i klientka dba o nie, to nie ma bata zeby odpadly ;) zwlaszcza gesciochy
wisienka ladny grscioszek :) ja Lki moge kleic od rana do nocy:love:
aguluisia mi nie chodzilo o to, że odpadna calkiem po 7 tygodniach chociaz wiem, że niektore stylistki kleja tak, że po 2 tygodniach nic nie ma ;/ Chodzilo mi o to, że efekt widać jeszcze ladny po 7 tyg i nie ma strasznych dziur :) a i owszem, rzęski zostały porzadnie założone na szkoleniu a to było czyste 2:1, na rzęskach sredniej gestosci a więc gęsciocha nie uzyskałyśmy wielkiego :)
7tyg??
Co ja robie zle, ze mi zostaje polowa po 2tyg!! ;( Niesamowite ...
katiaa - ja na początku swojej kariery nabierałam zbyt mało kleju i też się sypały, albo robisz na szybkim kleju a za wolno pracujesz, ten wysycha i łapie tylko tylko
cubaro pomyslalabym o wszystkim ale nie o tym!! jestes genialna!!! :skacze:
tylko jak mam sie w tym upewnic, ze robie za wolno?? :placz:
Rzęski zagęszczane. Nie stylizowane bo wg wymysłu :) 0,07 C.
Witam :)
Wpadłam się przywitać i podesłać moje klejenie szkoleniowe. Póki co nadrabiam forum :)
Jestem świeżo po szkoleniu u Bombelkowej :) :kwiatek:
-Edyta
http://pliki.wzorki.info/images/thumbs/3tYTg.jpg
za_necia - za daleko od powieki, nie wszystko wyklejone , nie wiem jak sklejki , ale cos tam chyba widzę...
2d dzisiejsze, czas 2h, skret B, 8-11
Cataleya co to są za rzęski ?
minki noblowskie 0,10.
ostatnio mam mało czasu i widzę, że będzie dużo do nadrobienia, bo dużo się na forum dzieje. wstawiam objętościową stylizację z zeszłego tygodnia.
WoW!!
Jak widze takie rzeski to czuje sie jakbym nic nie umiala!! Jakie to sa rzeski? Jakie geste!!!! Mi nawet jak geste wyjda to zawsze na zdjeciu sa pomiedzy nimi luki, ktorych normalnie nie ma :((((
1. 3D/4D - miały być na konkurs ;)
2. Uzup. 2D
3. 1:1
4. Uzup. 2D