A do mnie nie przyszła dziś umówiona klientka i miałam czas żeby zrobić sobie paznokcie:DNie chciałam oklepanych i wyszło mi cos takiego.Do końca nie jestem zadowolona:/:
Printable View
A do mnie nie przyszła dziś umówiona klientka i miałam czas żeby zrobić sobie paznokcie:DNie chciałam oklepanych i wyszło mi cos takiego.Do końca nie jestem zadowolona:/:
edit ladne to cos :D powaznie ciekawe maja to cos w sobie fajnego :ok::kwiatek:
kasiulka fajne kolorki - lubię robić czarny ze srebrnym i teraz sezon na takie połączenie :)
---------- Dodano o godzinie 08:48 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 08:46 ----------
ciekawe zdobienie :) fajnie wyszło - choc ja nie mogę sie przekonać do tego koloru granatowo- chabrowego.... mam go ale jakoś nie wiem chyba za mało klientek sie decyduje to i ja sie nie opatrzyłam ;)
ja wczoraj robiłam takie coś pierwszy raz:wstydek:
zołzella slicznie to "cos" wyszlo ! ;* :kwiatek:
natalia , asik dziękuję:kwiatek:
Takie tam :D
edit śliczne takie delikatne , ja takie kocham najbardziej u siebie:love:
bo klientki to szaleja a ja najbardziej jasny pyłek i coś tam do niego :)
Hey dziewczyny :)
Ja dopiero zaczynam swoją przygodę z paznokciami (nie jest łatwo ale chęci i motywacja są więc walczę!) i ostatnio zrobiłam swoje pierwsze pazurki.. oczywiście sama widzę błędy, ale i tak jestem z nich dumna :)
A że jestem sroczką to musiało być sporo brokatu!
pozdrowienia dla wszystkich:)
dzisiejsze ;)
super te różowe brokaciki się prezentują
takie tam...
Luska - Śliczne :) co to za cover ???? Bardzo mi się podoba, no chyba że to naturalna płytka paznokcia taka ładna :/: tak czy siak, te Twoje "takie tam" wyszły bardzo ładnie :D
Luska naprawdę bardzo ładne!! :ok::)
Luska - dziękuję za informację :) chyba sobie niebawem taki nabędę, bo mój akurat się kończy :D
luska102 extra wyszły :)
Luska świetny efekt tych pazurków :) A kolor Coveka naprawdę extra :)
ladne pazurki i ten kolorek super :ok:
Pazureczku śliczny kolor brokatu i w ogóle extra wyglądają te pazurki :kwiatek:
luska - fajnie wyszły, tak delikatnie :)
Pazureczek - świetne błyskotki i jaki odważny kolor :wow: super :D
Prześliczne błyskotki dziewuszki!!
dziewczyny świetne pazurki ! :)