Kwiatki rewelacja!
Printable View
Kwiatki rewelacja!
Iza ale ten nasz purpurowy róz jest piękny ale moje kwiatki do twoich to sie chowają heh
dziewczyny wasze kwiatuchy też są piękne
Kwiatek robiony nowa seria akrylkow z Magnetic`a Pro formula a nazwy kolekcji nie pamietam.
http://images43.fotosik.pl/324/34dcaff731659d77med.jpg
sloneczko piękne kwiatki!! :D
Ślicznie przecudniee itd masaakraa:)
Słoneczko szalenie mi sie podoba;:)
Słoneczko, piękne wykonanie :)
Słoneczko piękny ten kwiatek:)
Słoneczko, przecudne !:wow:
Słoneczko jaki piękny kwiat :)
ja pitole Słoneczko !! ja nigdy takich nie zrobię:torba:
podziwiam :respekt:
Słoneczko - zbieram zęby z podłogi, szczęka opada dosłownie! Śliczny kwiatek :)
Szaleństwo, ja takie próbowałam robic, ale wyszly tak... tzn nie wyszły wogóle wiec nawet zdjęc nie cykałam, ale ostatnio takie mi się wkręciły.
Słoneczko, piękności!!
Etna, śliczne są :)
Etna śliczne kwiatychy!!! Jak ja wam zazdroszcze!!!!
Sloneczko- normalnie mnie zwalilo z krzesla...
Etna-takie delikatne,piekne
Słoneczko :szczena:
Etna śliczne :love:
Etna ładne delikatne kwiatuszki :) Podobają mi się :)
Słoneczko jak dla mnie idealnie! Będe siedzieć tak długo aż sama takich nie zrobię:D
dziewczyny a czy wy kwiatki robicie przed nablyszczaniem czy po???
ja roznie, ale raczej po nablyszczeniu glossem uv.ładniej pazurki wygladaja.b jak zrobie na builderze kwiatka to potem go musze omijac pedzelkiem i kombinowac.a na glossie sie trzyma wiec robie na nim :) buzka;)
Ja najpierw nablyszczam a potem kwiatka zalezy co robie bo i czasem najpierw kwiatka a potem nablyszczam.:ok:
Etna troszeczke bardziej uklepuj kwiatka musisz chwilke odczekac za kuleczka zrobi sie troszke matowa i wtedy ugniatasz ja sie tak nauczylam i widzialam tez ze ukrainki tak robia;)
Słoneczko- no rewelacja- aż mi szczęka opadła! Zdolniacha z ciebie!
Sandra ja nie zadna zdolniacha to tylko kwestia cwiczenia i dobrego produktu i pedzelka,a ze lubie akrylowe kwiatki bardziej niz malowane One stroke to chyba widac ;)
słoneczko kwiatek jest rewelacyjny !! :D