hah Kamilko :D mąz tez sie cieszy ze pozostalam dziewicą... ranami sie jeszcze w szpitalu zagoila wiec nie ma problemu...
dziekuje za gratulejszony jak wroca dziekusie to podziekuje :D
plytka piekna bo w koncu po kosmetyczce i stylistce hahahaha :D
Printable View
hah Kamilko :D mąz tez sie cieszy ze pozostalam dziewicą... ranami sie jeszcze w szpitalu zagoila wiec nie ma problemu...
dziekuje za gratulejszony jak wroca dziekusie to podziekuje :D
plytka piekna bo w koncu po kosmetyczce i stylistce hahahaha :D
A wiec i ja sie mellduje
Wczoraj mialam wizyte-jest lepiej- krew jeszcze jest ale juz mniej nastepna za wizyta za dwa tygodnie dzidzia jak na razie rosnie zdrowo nawet pani doktor powiedziala , ze przez ten tydzien sporo urosla :)
A wiec wstawiam foto mojego malenstwa - mam nadzieje ze tym nie zapesze
no widzisz Ewelinko, a tak sie martwilas na zapas :)
wszystko bedzie dobrze, a jak dzidzia rosnie zdrowo i to sporo to widocznie nic jej nie przeszkadzalo ale wiadomo, ze obawy z Twojej strony zawsze beda :)
najwazniejsze, ze wszystko gra :)
Ewelinko ja wiem że Nam łatwo się mówi ale kochana postaraj sie nie martwic, nie myślec zle. Pomyśl jaka będziesz szczęśliwa trzymając dzidzie w ramionach. Stres teraz jest niewskazany dla dzidzi i Ciebie wiec wycisz sie jak dziewczyny mówiły, nie przeciążaj sie , dbaj o siebie i czekaj na rozwój wydarzeń :) Będzie dobrze kochana :*
dymcia, emilka i inne babeczeki wielkie gratki !!!! :* Super wiadomośc że kolejne dziewczynki zostaną mamusiami :) Dbajcie o siebie kochane bo maja tu wzorkowe zdrowe dzieci przyjsc na swiat :)
Ewelinko, cieszę się bardzo, że jesteś chociaż troszkę spokojniejsza. Dalej bardzo mocno trzymam kciuki! Faktycznie grono ciężarówek się powiększa, znaczy będzie tu wesoło:D
widzisz Ewelinko miałysmy racje :) wszystko będzie dobrze tylko się nie stresuj...odpręż się i dbaj o Was a za jakiś czas bedzie z nami nowe Maleństwo na forum :) Dalej mocno trzymam za Was kciuki!
Ewelina super, że jest lepiej :) trzeba być dobrej myśli :kwiatek:
Dawno mnie tu nie bylo , a tutaj tyle dobrych wiadomosci no i jedna nie za wesola :(
Kochane
Zyza , After - serdecznie wam gratuluje przepieknych dzieciaczkow
:brawa::brawa::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek: :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
zycze wam i waszym dzieciaczkom duzo zdrowka :)
ps . Zyza tak mi sie cos wydaje, za maluszek jest kopia Ciebie :D
Rowniez GRATULACJE dla NOWYCH ciezarowek :brawa::brawa::brawa:
Basienko - sliczny brzusio :D , uroczo wygladasz :)
Ewelinka - bardzo Ci wspolczuje , wyobrazam sobie co przechodzilas :( mam nadzieje ,ze u was wszystko zakonczy sie pomyslnie! Zycze Ci ,a raczej wam tego z calego serca! Duzo zdrowka
ps. Ewelinko na twoim usg widze sliczna glowke :) , nosek i usteczka - dobrze widze ?
Pozdrowienia dziewczyny
Ja na chwileczkę do Was wpadam...wróciłam właśnie ze szpitala-możecie wypisać mnie z listy :( straciliśmy dziecko :placz: Proszę tylko nie piszcie, że współczujecie i że będzie dobrze-musimy sami sobie z tym poradzić... Daje ta informacje (choc nie jest mi łatwo) bo nie chce czytać wiadomości jak tam u mnie itp...
Na jakiś czas teraz zniknę...
Buziaki
Ewelina Gratuluje pięknej dzidzi.
Emilia, tego co teraz czujesz mogę się tylko domyślać. Pamiętaj, że my tu wszystkie jesteśmy z Tobą i czekamy aż wrócisz:przytul:
tak tak emilko trzymaj sie cieplutko... czekamy na ciebie :D
Ewelina83 wiedziałam że wszystko będzie dobrze :) :*:*:*
emi :przytul:
Ja też czekam az wrócisz :*
tak tak Emi :) czekamy czekamy :) :*:*
maly mi zaczyna spac jak ludz ;D w nocy tylko 2x sie obudzil na karmionko z kupensem :) Ewelinka, teraz bedzie juz tylko lepiej ! :*
Emilko w takim razie czekamy na Ciebie!
czekamy:)
A ja dzisiaj mam ostatnie USG:skacze: trzymjacie kciuki kobietki, żeby moje dziecko płci nie zmieniło i było nadal dziewczynką, bo mi wszyscy wmawiają że to syn;(
nutella na pewno widac glowke raczki i nozki:) Noska sie szczerze mowiac nie dopatrzylam:)
Emiliko czekamy na Ciebie wracaj szybciutko!
Emi czekamy na Ciebie :przytul:
Emily ja wiem co czujesz :przytul:, przeszłam to dwa razy.
Trzymam kciuki.
Dziękuje Wam :przytul: Wracam do świata żywych, choć pierwsze dwa dni były koszmarem,o samym pobycie w szpitalu nie wspomnę. Przepłakałam tę stratę, pogodziłam się z tym (choć nie do końca, bo zawsze będzie żal, zawsze będzie płacz ukradkiem) i jestem w stanie żyć dalej :) Dzięki mężowi :)
Dziękuje Wam raz jeszcze, że nie pisałyście, że będzie dobrze, że się uda, że będę mieć jeszcze dzieci-bo ja to wiem... Po prostu okres żałoby przejść trzeba i koniec...każdy z taką sytuacją radzi sobie inaczej, ale każdy musi sobie pozwolić na rozpacz i opłakanie swoje dziecka, którego żadne inne nam nie zastąpi. Zawsze będzie w naszych sercach :)
Najgorsze mam za sobą i spoglądam teraz z nadzieją na przyszłość :)
Aż mi łzy poleciały jak przeczytałam Twoje słowa Emilko, ale bardzo się cieszę, że jesteś już z nami :)
Emilko , kochana bardzo Ci wspolczuje :( , buziaczki kochana!
Ewelinko - kurcze ale ze mnie slepota :D:D , ja tam widze boczkiem glowke , oczka , nosek i usteczka :) haha - fajna mam wyobraznie no nie :D