Odp: co teraz robicie....
a ja kocham niedziele. ale u nas jest tak że weekend mamy także w normalne dni, nie odczuwamy tak normalnie tego rytmu, ale niedziela zawsze jest taka spokojna i leniwa. byliśmy na rybach. a wracając inny samochód wjechał w nas na parkingu!! pierwszy raz się nam coś takiego zdarzyło, byłam strasznie wkurzona, ale już mi przeszło.. ale przedni bok do blacharki, dobrze że światło nie poszło..
ja wekendy przewaznie pracuje ale nie przeszkadza mi to jesli moja rodzinka jest razem to kocham kazdy dzien tygodnia,a wieczor jak zwykle na forum
a ja szukam takiego misia przytulanki co sie swieci jak sie go przytuli dla mojej cory na ebay ale nie moge znalezc
a na allegro szukalas?tam jest wszystko:D
nie bo ja w sumie jestem na allegro zameldowana ale nie kupuje nigdy bo potem problemy z wysylka na de.ale u nas znajde hihi
Cytat:
Napisał
mala
nie bo ja w sumie jestem na allegro zameldowana ale nie kupuje nigdy bo potem problemy z wysylka na de.ale u nas znajde hihi
ok,rozumiem zycze powodzenia w poszukiwaniach
hihih nie dziekuje
moze mi sie uda znalezc
tylko nei wiem pod czym szukac hi
jak znajdziesz to wrzuć później linka jak możesz.. chetnie bym go sobie obejrzała ;)
ja przed chwila bawiłam się farbkami, zaraz tez do nich wracam..ale na chwile dopadłam komputer..
przed paroma minutami byłam mordercą ;P wleciało mi do pokoju takie cos wielkie.. blee nie wiem co to było.. w kazdym bądź razie przy biórku siedziałam i obilo mi się o głowę i spadło na biórko xd taką mam twardą głowę hahaha.. no i noga temu czemuś odpadła.. wiec pomyslałam co ma się meczyć i uderzyłam pilotem.. uznalam ze ma ładne skrzydełka wiec obciełam :( :P Napewno sie do czegos przydadzą hahaha xd szkoda ze 4 nie miał skrzydełek tylko dwa... ale jak juz nie żył to mu nie były potrzebne.. tak sobie tłumacze by mi przykro nie było i zebym nie miała go na sumieniu.. ale mógł nie wlatywac do pokoju ani nie obijac sie o moją głowę to by żył...
jestem okrutna x(
Amen.
nie znalazlam
kiedys to w sklepie widzialam takie fajne
to tak ajakby stonoga co jak ja przytulisz to swieci,dobre dla malych dzieci.ale nie wiem jak to sie nazywa i nie moge znalezcökiedys widzialam na ebay i zamiast sobie do ulubionych dac to nie dalam
Mala u mnie to widzialam sporo takich zabaweczek i misi co jak sie przytuli to swieca bardzo fajne dla dzieci jak ida lulu:)
mała spójrz na tego misiaka...
Biały Miś GLOE świecący (4416937) - Świstak darmowe aukcje
<mam nadzieje,że wyświetli Ci się jeśli nie jesteś zarejestrowana>
tez chce takiego :skacze:
czemu jak byłam mniejsza nie było takich świecących misiaków... ;(
musiałabym go w rzeczywistości zobaczyć, dotknąć iyd. by ocenic... ;]
Właśnie wstałam... :P Zaraz ide zrobić se śniadanko i obudzić lubego :P
też wlasnie wstalam, wyszlam z psem, ale ja swojego nie budze:)
Ale to ja od miesiąca walczę z nim by poszedł do fryzjera ;p
I w końcu cud ! Poszedł :D
cwicze kwiatki akrylowe,zjem obiadek i ide na promenade na spacerek z moimi mezczyznami:D:D
my mamy maszynkę w domu:) dziś znowu ładna pogoda może przejedziemy się nad wodę
A u mnie deszczyk pada,corka zupke pomniedorowa zrobila to zjadlam:)i sie do pracy szykuje,najpierw jednej,pozniej do drugiej i 45min na piechotke,caly tydzien :(
A ja sie wybieram na zakupy :)
a u mnie jeszcze śniadania nie było:)
ja dopiero pedicure skonzylam robic bo mi sie ciotka wrypala ... nehh nie lubie jak rodzina przychodzi bo nie mozna ich splawic ;P
Zastanawiam sie jakie zdobienie na pazurki zrobić. Musze zrobić se do szkoły nowiutkie i ciekawe :D