Plushak piknie:) reszta piórniczka ...mmmm już sobie wyobrażam jaka będzie piękna;)
Printable View
Plushak piknie:) reszta piórniczka ...mmmm już sobie wyobrażam jaka będzie piękna;)
Plush przepiękne !! widać, że włożyłaś w nie dużo serca :)
Plushak śliczne kwiaty!!:ok: Kiedy ja będę takie śmigać...??:huh:
To wydaje się takie proste oglądając jak szybko są malowane te kwiaty, wykonując proste ruchy pędzlem ale w praktyce dla laików takich jak ja to wcale nie należy do prostych zajęć :/
swietne te wasze kwiatuchy:)
zaczynam zabawe z farbkami:)Załącznik 29514Załącznik 29515
jak Ty tak zaczynasz to ja nie wiem co będzie później :love::love::love:
Łoooo iwona tez bym chciała z takimi kwiatkami zaczynac przygode z farbkami
Świetnie!
Iwona no to niezłe te początki :wow::wow::wow::wow:
Iwona :szczena: czego ja tak nie potrafię ?!
piękne:)
i ja nie potrafie tak namalować... jakaś sierota chyba ze mnie..;/
dziekuje wam wszystkim,prubowalam juz kiedys malowac kwiatki one stroke,ale mialam nieodpowiedni pedzelek,a od tego tez duzo zalezy,no ale w koncu trafilam na ten odpowiedni:)
Iwona padłam i pozbierać się nie mogę na ich widok :wow: Przepiękne kwiatuchy :respekt:
Iwona cudne co będzie później jak to początek?
Tez bym chciala miec takie poczatki! iwonadc78sliczne!!!
iwona przepiekne listki te dlugie, zawijane pedzelkiem(szare) i w ogole kwiatuchy piekne
Iwona! Szalejesz dziewczyno! Przepiękne malowanki :)
lustro to relikt z lat 80 tych , plastikowa rama... zolte, masakra
teraz takie ło(wiem, wiem, pazury, ale to od farby;])
Ciotka no rewelacja, zaraz inne lustro :)
na tym srodkowym guzik widac, ale na tym ostatnim to bajera to wyglada :)
Kurko widze że też zaczynasz się mebli chwytać :D
Ja przeszłam od mebli do ścian :D
http://img828.imageshack.us/img828/6953/dsc1260d.jpg
o ciotka.. a bo ze mnie taki fotograf i komorka, to wiesz;] dzieki
Byli.. super nadkontakcie;] moj pierwszy wielki format to byly... drzwi;] nie pytaj co na to rodzina;]:skacze:
Kurko nie pytam :D Bo mój brat przeszedł koło tego... stanął metra za... cofnął się... popatrzył na to... na mnie... na to jeszcze raz.. na mnie... i woła: Mamo! Kamilcie poj**ało :O
o to to wlasnie:skacze: u mnie rowniez rysuja kolko na czole oraz slysze.. mamo... tylko nie kwiaty, błagam:skacze:
super metamorfoza Qrko :D udka też fajne :D
jak ty tak iwonko zaczynasz to ja nie chce widziec jak ty skonczysz bo wpadne w szarą rozpacz
Iwonko jak na początki to rewelacja :D Moze to jakiś magiczny pedzelek :D
Kurka piękne lustro :D
Byli bardzo ładniutkie kwiatuchy, ale liście mi się najbardziej podobają:]
no lusterko to wymięka, jest na co popatrzeć, a i kontakt świetnie wygląda... powiedzcie dziewczynki jakimi pędzelkami malujecie na ścianach.. bo chyba nie tymi od pazurkow?
a tu moje dzisiejsze ćwiczonka, rzadko zdarza mi się malować na tipsach, ale postanowiłam też troszkę poćwiczyć:
Cudowne są te wasze kwiatuchy:love:, aż się nie mogę napatrzeć :)
byli- o tym samym myślałam żeby koło kontaktu koło łóżka pomalować :D tylko mój leń mi na to nie pozwolił hehe
kurko- mnie rama do lustra czeka pod koniec września bo kuzynka przyjedzie z Twoich okolic, zamówiła do nowego mieszkania. Tylko trzeba dechy kupić. Ma być takie wielkie na conajmniej 1,50m wysokości. Boję że zepsuję. Chcialabym żeby wyszło tak piękne jak Twoje!
Iwona- super początki
lisill- boskie te kwiaty!
No, dziewczyny nieźle :ok:
Byli bardzo ładne kwiatki :)
Dzikakura... lustro wymiata!! Boskie jest, chcę też tak malować;(
Lusil :wow: przecudne!! rewelacja!!
Byli, Kurka - piękneee....
nie wiem kiedy i ja się tak nauczę??
Lusill jak na mało odwiedzany temat (to znaczy ze mało malujesz na tipsach?) to super efekt Ci wyszedł!
Chyba muszę popracować nad tym sposobem zdobienia. Może uda mi się coś od Was podpatrzeć.
Pomalowane lustro wygląda rewelacyjnie. Całkiem inna rzecz....
dziekuje dziewczyny, kochane jestescie
Emi za te udka zabije Cie osobiscie w piatek ;]
Lussill- drugie zdjecie pierwszy tips, siwetne roze, to polaczenie kolorow dzisiaj od Ciebie zgapiam;], mogęęęę? Zreszta wszystkie tipsiory piekne
hersa- nic nie spierniczysz tylko pamietaj zeby dobrze dobrac tlo i przygotowac rame. W tym celu nie maluj ramy nierozcienczona farba akrylowa, a wez kawalek gabki utnij-moze byc taka do naczyc z tesco, zanurz w wodzie lekko odcisnij rowniez lekko i popackaj w wycisnietej uprzednio farbie akrylowej i taka rozwodniona nanos na rame. po 10 minutach przetrzyj szmatka, a jak chcesz super profesjonalnie to droboziarnistym papierem sciernym- ten sposob powoduje, ze zachowujesz rysunek slojow w drewnie, gdy ich nie chcesz zachowac nanies tym samym spososbem najpierw primer w sensie baze. Baza to czarna badz biala akrylowa farba. Po wyschnieciu bazy nanosisz kolor wlasciwy, w zaleznosci od bazy wyjdzie Ci rozswietlony, badz przygaszony( gdy baza jest czarna)
Ponizej swiecznik wykonany dwoma metodami, od gory bez bazy(widac sloje), a po bokach z czarna bazą i na to czarny kolor
Postarzania i przecierki to temat na inny odcinek;]
Lusil cudne te twoje kwiatuchy!!!!!
Kurka ładniejszy bez słojów :)
bardzo Wam wszystkim dziekuję za miłe komentarze...
Kurko a zgapiaj sobie co chcesz..:P
Lusill cudowne:wow:
Lusil te z fioletem cudne ,bardzo orginalne zdobienie :)
fiolet lusill, zdecydowanie:skacze:
Kurka załóż temat malowanie wg kury :D bedzie pomocne :D i tam wytlumaczysz przecierki itd :D
Dziewczyny przeginacie;(;(;(:leze: ja nie mogę tu wchodzić na ten temat bo tu takie cuda że kiedyś zawału dostane:leze::leze::leze::leze: takie piękne strołki:love: i na ścianie przy kontakcie boże też chce taki!!!:love:
Lusil pięknie ...:love:
Kurka mistrzu, góru mój artystko Ty moja strokowa :love:
A to mój mini obrazek, na takiej chropowatej wrednej powierzchni jeszcze nie malowalam, chyba ślepa byłam jak kupowałam tą podstawkę pod obrazek nie ważne :p
mini metamorfoza zaczynamy od białej podstawki, cieniujemy tło jasnym róże,, fioletem, ciemnym fioletem, kremową farbką i troszkę złotej a jak !dodajemy liście, i kwiatuszki, więcej kwiatuszków, zawijaski eski floreski , zabezpieczam werniksem, i jest !:D