-
Odp: [Rzęsy] Galeria zdjęć i komentarze
No to w końcu wrzucam moje szkoleniowe prace :D
Byłam 2 dni u Agulusi na szkoleniu i jestem w szoku jakich rzeczy się dowiedziałam. Emocje jeszcze nie opadły :D
Agnieszka ma złote ręce i tymi złotymi ręcami mnie pięknie nauczyła :D i przy okazji gęściocha mi wykleiła :skacze:
Pierwsze 3D, następne milion lashes i na końcu Agusia zrobiona w 3D :D
I oczywiście zdolna kursantka we własnej osobie :P zaciesz musi być! :skacze:
-
przyznaję się bez bicia nie wykleiłam wszystkich bo tyle tego było :skacze:
-
Kiwaczek robiłaś zdjęcia przy świetle dziennym? Ale Ci ładnie kolorek uchwyciło:love: ja robiłam uzupełnienie czekoladowo-chabrowe i za nic nie mogłam uchwycić tego na fotce.
-
nie, to jest zdjęcie przy lampie. i to nawet nie takiej z białym światłem, tylko takim średnim. natomiast zdjęcie przed jest zrobione tylko z lampa z telefonu, bez lampy zwykłej.
-
To ja wrzucam uzupełnienie 2D rzęskami L curve :love:
-
wisienka sliczne :love: jaka to dlugosc?
-
Wisienka,
Ty zdolna Bestyjo:ok::):kwiatek:
-
galbi to są długości od 8 do 14 ;)
-
-
Cytat:
Napisał
maksik
Nadiuszka,
może coś mi możesz podpowiedzieć w kwestii długości dolnych rzęsek :) Nadmienię, że góra była robiona długościami 10-13 a dół 9 w całej linii na wyraźne życzenie klientki:] Nie ukrywam, że wkrótce Pani ponownie przybędzie i może wtedy mogłabym coś innego zastosować:)
już podpowiedziałam że za długie ;)
-
-
Uzupełnienie 1:1 + rzęsy dolne (dla porównania zdjęcie bez dolnych ;))
-
1:1 Evo B 0,15 9-11
Zdjęcie kiepsko wyszło :/
-
Ciemny fiolet TWO TONES..........wiem, wiem, prawe oko od wewnętrznego , niedoróbka ;)
Tu chyba kolorek lepiej widać.
-
Kiwaczek sliczne dark browny podejrzewam, że nasze Bis-y ;) Bardzo ładnie
Wisienka pieeeeknie kochana, uzupełnienie 2:1 i 1:1 oba przepiękne, już się nie mogę doczekać 19.02 :)
Luska bardzo ładnie Ci się rzęski trzymają ;) no i bardzo ładne uzupełnienia ;)
Mucha sliczne gęścioszki two tone :) ale czepić się muszę :) popracuj nad odległością od powieki jeszcze bo za duży odstęp widzę ;)
-
Studniówkowe małe co nieco, czyli 3D:)
-
Maksik idzisz jak burza :) Piknie piknie :)
-
A teraz moja mała metamorfoza....
Klientka idealnie posklejana i powykręcana :P Ciężko było, bo rzęski cieniutkie i gdzie niegdzie dziurki, także delikatne 3D :)
Dwa środkowe zdjęcia bardziej reklamowe, także wybaczcie :skacze:
-
Asiu swietna robota:ok::D
ja dodam tylko ze ta klientka gustowala a tanich wylepiaczkach rzes a do Asi przychodzila usowac zlepy, jednak Asia na szkoleniu nauczyla sie jak takie klientki "zlapac" i juz ich nie puszczac :P gratuluje kochana pierwszego sukcesu:) rozmowa telefoniczna full profeska:ok::D
-
-
2:1
Załącznik 75501Załącznik 75502Załącznik 75503
Załącznik 75504Załącznik 75505Załącznik 75506
Kobietka, która nosi rzęski już 1,5 roku i co miesiąc regularnie uzupełnia, jakoś wszystkie rzęsy są w przeciwieństwie do tego co twierdzą niektóre dziewczyny
Załącznik 75507
I perełka ode mnie, rzęski bardzo delikatne, krótkie a przyklejone grubasy i to jeszcze pozlepiane :(
Załącznik 75508Załącznik 75509Załącznik 75510
I poniżej moja wersja
Załącznik 75511
-
1:1 rzęsy evo B 0,15 i 0,20 9-12
-
-
Bardzo ladne 1:1 Miodku :)
Ostatnio zaczynam doceniac magie 1:1 gdzie nie da sie nic ukryc.
-
No to i ja wrzucę jakieś swoje zdjęcia :)
Pierwsze 2 zdjęcia uzupełnienie 2D,
3 i 4 założenie 2D
5 uzupełnienie 2D plus zrobiłam oprawę oczka czyli henna i regulacja brwi
ostatnie 3 zdjęcia oczka Pauliny Pastuszak :)
-
No brwi robia super roznice, od razu inaczej oko sie prezentuje.
Prace cudowne jak zawsze, dopieszczone i wszystkie rzeski jak w wojsku stoja na bacznosc, zadnej nawet przez mysl nie przyjdzie sie odchulac :)
-
Joanah -ja teraz większości moim klientkom robię hennę w gratisie na brwi :) Raz, że to dużo lepiej wygląda wraz z rzęsami to jeszcze ćwiczę rękę i manualność w innej dziedzinie bo nie długo wprowadzam też makijaż permanentny brwi. A przynajmniej ćwiczę sobie kształty brwi częściej ;) Dziękuję za miłe słowa
-
U mnie zwyczajne uzupełnionko, a ze po 2 miesiącach to można uznać już jako nowa aplikacja bo do ściagnięcia miałam łącznie 6 odrośniętych rzęs :D http://2.bp.blogspot.com/-5TPCPLh2SC...0534+kopia.jpg
-
Witam dziewczyny, bardzo niedawno zrobiłam kurs, i na razie mam za sobą dwie aplikację... proszę o jakieś rady bo wg mnie jest niedobrze... :( i smutno mi bo im częściej patrzę na te zdjęcia tym to gorzej wygląda.. a jeszcze jak na wasze śliczności się napatrzyłam to aż mi wstyd je pokazać - poważnie mówię, tym bardziej, że przede mną Patrycja_92 dodała takie piękności, ale zrobię to bo chce się nauczyć pięknie kleić i wiem, że w Was jedyna nadzieja ... :)
Na pierwszym zdjęciu moja pierwsza aplikacja, niestety z wrażenia mam tylko zdjęcia po. Na drugim i trzecim dzisiejsza ( mam wrażenie, że ta pierwsza lepsza od drugiej... to dopiero początek, a ja już mam tendencję spadkowa :)
P.S. przepraszam za jakość zdjęć ale Wasze oczy i tak wszystkie mankamenty dojrzą :)
-
-
Mandi - lepsze światło to i zdjecia będą lepsze, chyba przy jakiejś lampie kleisz czy nie? masz lekki chaos, sklejki, nie wszystko wyklejone, ale rzęsę prowadzisz w miarę ok. zależy jak poważnie do tego podchodzisz, jeśli poważnie to ja bym na twoim miejscu poszła na doszkolenie.
-
malutka, krótszy kącik wewnętrzny rób :) i trochę się zawirowania wkradło w kąciki...
-
Kiwaczku, dziewczyna jest dopiero po szkoleniu ;)
Mandi, instruktorka na szkoleniu powinna Ci była powiedzieć że lepiej wykleić mniej rzęs na początku, ale bardziej dokładnie. Jak widać zbyt dobrze Ci narazie nie idzie. Dlatego skup się nad tym aby aplikacja była równomiernie wyklejona, czysta i rzęski patrzyły wszystkie w odpowiednim kierunku. Z czasem dojdziesz do wprawy i będziesz równo kleić więcej rzęs.
-
no wiem i to kiepskim jak sama przyznała w innym wątku :D czasem lepiej pójść na drugie doszkolenie, lepsze , niż się męczyć samemu i zastanawiać kiedy będzie lepiej..Zależy od osoby no nie i predyspozycji.
-
Kiwaczek - tak, póki co nie mam porządnej lampy, ale zamierzam zakupić.Myślę o rzęsach na poważnie dlatego chyba jestem taka smutna,że mi nie wychodzi :(
Powie Wam, ja sama uważam, że te rzęsy to tragedia. Jestem osobą, która jak coś robi to musi mi wyjść na 100% dlatego jestem załamana, zła i chyba zawiedziona na maksa tym szkoleniem.. gdybym ja to forum wcześniej znalazła to bym już wiedziała gdzie iść na szkolenie... a tak, chodzę do szkoły kosmetycznej, rzęsy już dawno mi się podobały, z resztą sama noszę od ponad 3 lat bez żadnej przerwy. Kurs ze szkoły, niby wszystko super tylko taniej niż normalnie... i co z tego, ja chciałam czegoś innego niż otrzymałam, nie chciałam byle jak i tanio tylko porządnie... i się nie udało. Jeszcze kuferek tam zakupiłam ( tzn. produkty, które powinny znajdować się w kuferku ale otrzymałam je luzem w jakiejś torbie) co też było błędem bo i tak musiałam dokupić rzęsy osobno... ale taka byłam podekscytowana, że chciałam od razu zakładać rzęsy.
Nadiuszka - dziękuje za rady, spróbuje jeszcze kilka wykleić, jak nie będzie lepiej to raczej na doszkolenie się wybiorę do którejś z Was, bo Wy chociaż pojęcie macie i normalne jesteście a nie jak co niektórzy.. tylko żebym w cierpliwość się uzbroiła :), bo ja bym chciała wszystko od razu pięknie a tu chyba dłuuuuga droga przede mną..
-
Mandi wiele z nas swoje pierwsze szkolenie miało przeprowadzone nieprofesjonalnie..z różnych powodów. I każda z nas zaczynała kiedyś, nie wszystkie dziewczyny zaczęły kleić pięknie, wiele musiało to wypracować. Im więcej będziesz ćwiczyć tym szybciej nabierzesz wprawy , a aplikacje będą coraz lepsze. Byle byś nie powielała błędów i nie wchodziły Ci one w nawyk bo potem ciężko zmienić przyzwyczajenia. Głowa do góry :)
-
Mandi tragedii nie ma :) rzeske prowadzisz w miare ok jak na swierzynke ;) eliminuj wszystkie sklejki, jak nie jestes pewna to na koniec aplikacji przegladaj ;) duzo cwicz i co najwazniejsze nie poddawaj sie :D nie od razu krakow zbudowano ;) w pewnym momencie dojdziejsz do punktu ze okreslisz sama czy potrzebujesz doszkolenia ;) czy dasz rade:) powodzenia i trzymam kciuki za ciebie
-
Bardzo Wam dziękuje kobitki za słowa otuchy, bo bardzo się przydadzą i dodają otuchy:) może jednak coś jeszcze ze mnie rzeczywiście będzie:) będę trenować aż w końcu się nauczę (mam nadzieje) :) dzięki jeszcze raz za wiarę w mój beznadziejny przypadek:)
-
Mandi ja Cie wspieram całym serduchem. Wiem co czujesz. Ja dzisiaj zrobiłam swoją pierwszą aplikacje po szkoleniu. Szkoliłam się u Marianny instruktorki Noble Lashes. Szkolenie bardzo profesjonalne ale jednak ręce jeszcze wprawy nie mają no i cóż... Mnie się dzisiaj płakać chciało... Człowiek chce dobrze a tu się nie da. Koleżanka ma długie, gęste rzesy nie mogłam się odnaleźć w tym gąszczu. Skończyło się na moim zwątpieniu heh. Wykleiłam tylko kąciki i to oczywiście nie wszystko, starałam się, żeby było w miarę równo no i bez sklejek. Koleżanka ma przyjść, żebyśmy powoli kończyły ale mimo wszystko tak mi smutno :(
---------- Dodano o godzinie 22:09 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:58 ----------
http://images61.fotosik.pl/651/a1136c6eabc2070amed.jpg http://images62.fotosik.pl/653/eec137fbf6ac9775med.jpg
Moje nędzne wypociny...:( Przepraszam za jakość zdjęć, koleżanka już wychodziła także dorwałam ją na chwilke już w łazience, zdjęcia "sprzed" oczywiście nie zrobiłam ehhh. Przyda mi się pare takich cierpliwych osóbek jak ona, bo długa droga przede mną, żeby coś ładnego powstało, a ja naprawdę poważnie o tych rzęsiskach myślę. Determinacja jest tylko czasem brak wiary we własne siły mimo mojej oślej upartości hehe. Rzęski B 0,15 miało być 7,9,11,13 a wyszło tylko 11 i 13 no bo cóż same kąciki
-
Aniu nie skaczemy co 2 rozmiary:cisza: miedzy rozmiarami musza byc plynne przejscia;) bo ci sie schody porobia ;) zdjecia techniczne robimy zza glowy od tylu :) na takim ujeciu ktore wstawilac nic nie widac :)