witajcie dziewczyny i mam nadzieję, że będziecie aktywnie uczestniczyć w życiu forum:*
Printable View
witajcie dziewczyny i mam nadzieję, że będziecie aktywnie uczestniczyć w życiu forum:*
:macham: witajcie :)
Witam!
mam na imię magdalena mam 26 lat i od zawsze fascynowało mnie zdobienie paznokci.
Do tej pory używałam do ich zdobienia jedynie linerków, brokatów, cyrkoni i tp. ale strasznie podobają mi się akrylowe kwiatki i mam zamiar nauczyć się wykonywać takie cuda sama dla siebie i może jeszcze dla siostry. Otrzymałam dziś przesyłkę i od dzisiejszego wieczora (jak córeczka 1,5 m-cy pójdzie spać) to się tym zajmę.
Martwi mnie tylko jedno chcę wykonywać zdobienia na moich naturalnych paznokciach (są zdrowe i ładne-tak przynajmniej inni twierdzą, zawsze moje paznokcie były obiektem zazdrości koleżanek hi hi) ale mam wątpliwości czy ozdoby będą się trzymały czy nie zniszczą moich naturalnych paznokci itp.
dołączyłam do forum z zamiarem uzyskania kilku rad w razie potrzeby no i oczywiście podpatrzenia waszych dzieł bo jakoś sama nie umiem tworzyć własnych kompozycji wolę odtwarzać dzieła innych (taki plagiacik, dobrze że taki nie jest póki co karany he he).
Pozdrawiam.
Witaj!! nie sadzę, by nastąpiły jakiekolwiek negatywne skutki, poczytasz troszkę i sama zobaczysz:) Zapraszam do udzielania się na forum:*
witamy witamy :D
witamy bardzo grąco:)
Przyłączam sie bardzo serdecznie do powitań!!!!!!!!!!!:kwiatek:
witamy witamy :) :*
Witam i ja Wszystkich bardzo serdecznie :kwiatek:
Witamy!! :-)))
witam:uklon:
Hej:) Nazywam sie Kasia i mam 21 lat:) Całkiem niedawno Moja Teściowa pokazała mi jak sie robi paznokcie żelowe;) strasznie mnie to zainteresowało i od tamtej pory bardzo duzo sie dowiedziałam o tym jak sie to robi, co trzeba, a czego nie wolno. Jakie moze niesc to zagrożenie i tak dalej...;) Niedawno tez kupiłam zestaw do żelu i zamierzam zabrac sie ostro do ternowania;) Dużo juz czytałam tu na forum i naprawde jest nieocenione i duzo z tego wynosze;) Postaram sie byc aktywna i moze z czasem sama zaczne udzielac rac, kto wie?:P Kiedy juz podszkole sie w żelu chciała bym sie zajać akrylem bo też uważam ze jest strasznie rozwijajacy manualnie;) Może moja córeczka (1.5 roku) przejmie fach po mamusi;)
pozdrawiam i witam jeszcze raz
Witamy Cię Kasiu. myślę że sporo z tego forum się nauczysz:)
Witaj Kasiu!! Zachęcam do czytania, udzielania się i rozmów w boxie:D
Witam Wszystkich :)
Witam cieplutko nowe forumowiczki :macham:
Witam mam na imie Agnieszka dopiero zaczynam zabawe z paznokciami i mysle,ze przy waszych radach powiedzie mi sie
vanilia89, emilia2018, Kkat, madziorek_juchimiuk, witamy serdecznie :* :)
witamy :siema:
Witam serdecznie :D
Witam wszystkie nowe forumki :)
Cześć dziewczyny!
Mam na imię Ewa i mieszkam w Opolu. Od niedawna zaczęłam swoją przygodę z pazurkami.To moje początki i myślę że wiele się od was nauczę. :))
Witamy ;)
Ewqaaa,witaj cieplutko :) mam słabość do ludzi z okolic Opola ;D
Witam ;)