poogladaj blogi znajdziesz pomysl:D
Printable View
poogladaj blogi znajdziesz pomysl:D
Mam pare na dysku ale wszystkie są piękne a ja niezdecydowana ;P
Hm. Musze znowu blogi poprzeglądać. Kobieta zmienną jest :P
wyleguje sie po obiedzie
idę zjeść zupę pomidorową i wychodze gdzies na dwór...
siedze na GG ;)
moze gdzies na rowerze pojade ;)
a ja czekam za klientka i na dzis koniec-w koncu !!
Wróciłam z zakupów padam ..
tyle obchodzenia bo mi centrum budują :P
ja właśnie odpoczywam po wekendzie i nadrabiam zaległości na froum
Wróciłam z zakupów.
Dysze xd
drozdzowka upieczona,maly wykapany,odsapne etraz
A ja padam po szkoleniu i tak jeszcze dwa dni ... najgorszy dojazd :( i jeszcze muszę spiłować moje szpice, bo dziurawią rękawiczki jednorazowe i nie mogę robić koloryzacji ;(
oojjj biedna :( :przytul::*
ja niedawno co zjadłam pierogi i czytam sobie wszystko :)
A ja nie mogę się oderwać od czytania trzeciej części Zmierzchu mimo,że oczy mi się zamykaja bo spalam dzis 5 godzin.... ale książka tak wciąga...weszłam na forum żeby się odmulić:D
hehe ja jak czytałam Zierzch to tak samo miałam ;P nawet do kibelka brałam poczytac ;P
no a ja czytam sobie co żeście tu nawypisywali :skacze:
Zastanawiam sie czemu jestem taka leniwa że nic mi sie nie chce robic ;p
A ja czekam sobie czekam az przyjdzie dziewczyna na paznokcie.. Moge jeszcze poł godzinki poleniuchować:) Bo niestety miałam ciężko wstac dzisiaj:(
A ja czekam na bratwoke i uciekam do pracy no jeszcze po drodze sniadanko sobie zjemy z bartowka :)
ja dzien jak co dzien.. wstałam, zjadłam i czytam..
eh skonczy mi się to od 2 września ;(
jeszcze tak ogladam siebie.. i buuu.. tak mi się łuszczy skóra ze masakra.. a wczoraj peeling sobie zrobiłam ze az mi przykro.. po co sie opalac jak teraz nic nie widac :(... no ale musiałam bo łaciata byłam.. i jakbym była brudna.. :(
a ja wstalam i czuje sie jak bym sie nie czula... ;P CZYTAM!!::P
ja sie probuje zmusic do pojscia na poczte
heh sama nie wiem , ale sie zastanawiam czy by tu sie jeszcze na pol godzinki nie walnac lulu , tylko znajac zycie to by potrwalo troche dluzej i juz w ogole dzien do d...y
Jem jajecznice i buszuje po forum :P
ja sie wykąpałam, umyłam głowę i zaraz musze sie szykowac do wyjscia a tak mi się nie chce..:(
a co najgorsze boli mnie gardło.. a to bardzo nie dobry znak..:(
A ja właśnie umówiłam się na randkę:D jupiii znajomy napisał do mnie na naszej klasie:skacze: