A mi seria nuno jeszcze bardziej pogorszyła sprawę, niestety:( Więc ja już nie ryzykuje, może samo z wiekiem też powoli przejdzie mi.
Printable View
A mi seria nuno jeszcze bardziej pogorszyła sprawę, niestety:( Więc ja już nie ryzykuje, może samo z wiekiem też powoli przejdzie mi.
zakochałam sie:love: na żywo podobno wyglądają jeszcze lepiej:)
wpisuje na moja zakupową liste i czekam na przypływ kasy :D
Dreszczowska w KSD miała podobne i od razu mi sie spodobały takie spodnie:)
fason bardzo ciekawy, ale wolalabym przymierzyc najpierw.. za to tobie we wszystkim dobrze coś czuje:D
Aga ja mam takie:)
dosyc ciekawie wygladaja :) widac, ze juz sie nakrecilas na nie :D:skacze:
Ja mam zamiar uderzyć dzisiaj do Rossmana,bo pare fajnych rzeczy jest w promocji,min.farba do włosów,podkład Mat Morphose z korektorem,kofeinowy korektor pod oczy z Garniera itp...:)
Fajne spodenki:good: Kurczę, a ja muszę schudnąć po ciąży ;(
A ja dostalam paczuszkę od kochanej sami :kwiatek::kwiatek: i mnóstwo gratisów :wow::] tyle tego że jak zaczęłam to oglądać:skacze::skacze: to zapomniałam o kotletach i mi się zjarały:D ,a co tam kotlety:] jak tu takie cacuszka przysyłają :P
http://img411.imageshack.us/img411/4599/3001y.jpg
no no ela:D szalenstwo, tyle tego dostałas:D...te białe pędzle bierz do łan stroków:] są rewelacyjne:good::D
Ela :wow: aleś paczuche dostała :skacze:
a tak w ogóle to mam te pędzle i są mega odjazdowo zarypiscie przydatne do łon strołków :good: ja nimi maluje i jestem zachwycona :skacze:
Jutro postaram się zrobić zdjęcie i wstawić... jak dla mnie bardziej taki dresowy ten materiał i bym wzięła te tylko satynowe(gdzieś jakiś sprzedawca na allegro takie miał). A co do koturn to ja mam takie w domu że chyba się zabije na nich chodząc:D)
A ja dziś w ramach wiosennych zakupów dla dziecka nabyłam:
(Deichmann, 40zł, na pampersy:D)
bardzo ładna torba :) :P pożyczysz mi ??
heheh sam. fajna torba:D ja sobie wymysle pretekst......na zakupy?:D:blink: podoba mi sie ta torba:nie_powiem:
No ja dzisiaj sobie kupiłam kilka rzeczy:D
Balerinki Załącznik 19932
torebkę H&M w sumie uzywaną Załącznik 19933
leginsy H&M (coś podobnego)Załącznik 19934
te balerinki są cudowne :slina:
przegladam temat:zakupy i umieram:love:
Jade.. swietna ta biala koszula z czacha
Szoko.. co to za olej, bo gumka zaslania
Tuska.. super ta pantera, bedzie Ci pasowac jak nic
Milenka, ale co.. to taki material dresowy jest tych spodni? rozciagliwy?(uwielbiam sultanki w kazdej odslonie), bo ja mam jedne takie z nierozciagliwego materialu i w kroku podarlam jak chcialam wsiasc na skuter-plakalam trzy godziny. Musi byc troche czegos rozciaglowego w sultankach-jak kupujecie na allegro zawsze pytajcie
Aga te buty na koturnach swietne-obslinilam sie
Samarek-kurcze... moje kolory, swietny wzor ma ta torba
milenka-swietnie Ci w tej bluzce
elax-woooow ile bogactwa zazdraszczam. Mnie sie juz wszystko powoli konczy i jak sie skonczy i jak bede musiala wydac dobre pare stow aby uzupelnic to wyskocze z butów:tuptup:
no i dzis pozamawiałam mmase perłowa, brokat, zel cover, budujący, kolorowy...
juz sie nie moge doczekac przesyłki :love:^_^
a ja kupilam pedzelki w koncu. Oczywiscie juz uzyte, ale wstawiam. Oraz srebrna farbke decor fine Polecam tez te farbke talensa w sloiczkach. Niekoniecznie do one strołków,ale do zawijaskow. Rzadka konsystencja, tak naprawde sama splywa z pedzelka na pazurek. Uwielbiam ja. Kosztuje 7 zl 16 ml, ale jest bardzo wydajna bo rzadka
gdzie kupowałas te pedzelki? :)
natalia w Gdyni-kozlowski 00 moja milosc w sklepie dla modelarzy. zeroweczke plaska (z przezroczysta raczka royal soft grip w sklepie:wszystko dla ucznia, a dwa lineo dwojka i czworka po 4,90 w sklepie dla plastykow. Nie umiem kupowac przez internet, musze dotknac i polizac. Szczegolnie pedzle(zawsze mam zielone zeby jak maluje):D
4,90 ? :szczena: