Emilia B. to żel Diamond z LN super , wygląda jak masa perłowa i super sie rozprowadza
A boczki rzeczywiście mały niewypał, odwykłam od tipsów:( na żywo było ok a na zdięciu wyszło jak widać
Printable View
Emilia B. to żel Diamond z LN super , wygląda jak masa perłowa i super sie rozprowadza
A boczki rzeczywiście mały niewypał, odwykłam od tipsów:( na żywo było ok a na zdięciu wyszło jak widać
Natalia Czerwaciuk, Zuuzaneczka, ilonia123, Belunia, Emilia B., mala, ulala10, justyna nail, Kasiaczek
wszytski parce piekne bez wyjątku!! zabiłyście mnie tymi pracami...
dziewczyny nie mam słów... piękne!!
Mnie też dziewczyny zabiłyście...śiczne pazuraski, szok!!!!:wow:
pilar- świetne zdobienia:love: zrób następnym razem ładna focię i ślij do gazety;)
ten extrem jest z eubecos kasiaczku (niemiecka firma)
mała bardzo ładnie
Agusia, Pilar - śliczne frenchyki :)
tak naprawdę to nie wiem, gdzie te pazurki umieścić, ale chyba można je podciągnąć pod zdobienia ślubne ;D inspirowane artykułem w którejś paznokciowej gazetce, nie chce mi się sprawdzać dokładnie tytułu.. ^^
Załącznik 20465 Załącznik 20466
zdobienie bardzo ladne :)
pilar piękne - to jest zdobienie zainspirowane pazurkami pani Doroty NailsByDorota - Onet.pl Blog dobrze je pamiętam :)
pilar śliczne pazurki :)
A to moje. bardzo chętnie dowiem się co muszę poprawić :)
jedyne o co mogę się przyczepić to że ten cover słabo pokrył i widać gdzie się kończy łoże pazurka....ale tak to super:good: linia uśmiechu bardzo ładna, kształt też, dobrze wypiłowane...
poprawić?? są super, łądny uśmieszek i ładny kształt
dziękuję dziewczyny, bardzo mi miło :)
Emilia B. - bardzo możliwe, na jakimś blogu też je widziałam, ale w gazetce też na pewno było :D
aneczka19895 - Twoje też są bardzo ładne, taki delikatny french, linia uśmiechu bardzo ładna :)
aneczka19895 Sa super!
Aniu kamuflaż mogę z czystym sumieniem polecić Ez Flow i Grafiti :) jestem z nich bardzo zadowolona :)
bardzo ładne pazurki kobity;):good: Mnie również spodobało się bardzo te zdobienie ale ja też znalazłam je na tym blogu. Pilar w Twojej wersji także śliczne :good: Aneczka - bardzo ładne i delikatne pazurki :)
tez bym sie jedynie do covera przyczepiła :P a tak to bardzo ładne :)
mnie też się podobają. :) a z coverem też miałam takie przygody, ale trafiłam na tego jedynego! :P
Dzięki Emilka :) muszę wypróbować te które polecasz :)
musiałam wypróbować masę perłową ^_^
ciekawe ile wytrzymam z tymi pazurkami bo jak dla mnie są za spokojne :D
ale słodziaki!! ale czemu takie krzywe??:nunu: wypiłować grzbiet proszę ;) na końcówkach ci się bułki porobiły (trochę taka odwrócona krzywa c) Tak to miodzio, ale tą budowę musisz poprawić a będzie cud malinka :)
nie musisz dziękować :) popraw, wrzuć fotkę dopieszczonych pazurków i nic więcej mi nie potrzeba ;)
jest jest :*
pilar cudo poprostu aneczka to samo:D
nati równiez
natalia - bardzo ładne:)
Dziewuchy normalnie cuda tworzycie.
A tu moje
natalko- budowa podobna jak moich:D ale masa perłowa cudna:love: subtelnie^_^
Dziewczyny pazurki rewelacyjne
A tu Goldenkowa czekolada (żel)+ brązowy brokacik.
http://images40.fotosik.pl/280/a8066de50c78e510med.jpg
sliczniutkie zdobienie ilonia :):good:
Ilonia bardzo ladne,kropki sonda robilas?ja nie mam sondy probuje pedzelkiem,ale blado to widze:/:
ilonia śliczne pazurki :)
ilonia - bardzo ładne, ta czekolada jest kusząca;)
ilonia dosłownie cud miód i czekolada :D
luska śliczna linia uśmiechu, ale jakieś takie szerokie się wydają...może to przez zdjęcie ;)
ilonia rozłożyłaś mnie na łopatki - miodzio frenchos i to jeszcze czekoladka:love::love::love: