Kasandro, strasznie te błyszczące hologramy mi się podobają :D Piękny uśmiech i kwiatki też niczego sobie- słowem, śliczne pazurki :)
Printable View
Kasandro, strasznie te błyszczące hologramy mi się podobają :D Piękny uśmiech i kwiatki też niczego sobie- słowem, śliczne pazurki :)
Edit śliczne pazurki :love: te kolorki strasznie mi przypadły do gustu ^_^
Kasandra boski uśmiech :wow: ^_^
Dziękuję moje kochane dziewczynki aż mi się miło robi,czyli jeszcze ze mnie będą ludzie :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Kasandra śliczne pazuraski. :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Kasandra-ach sliczne,sliczne!!!!
kasi eleganckie:ok:
edit, rudzia, kasandra - bardzo ładne pazurki :ok:
Kasandra śliczne dopracowane pazurki :ok:
A dziś moja druga łapka-prawa tym razem na szablonie w całości,tylko nie wiem gdzie miałam oczy robiąc uśmiech na paluszku wskazującym :haha:
Kasandra śliczniutkie :) reszta w komentarzu :P
Kasandra-bardzo ladne,super:ok:
kasandra262 bardzo ładnie wyszły :) i to lewa ręka ;>
Kasandra śliczniutkie :ok:
Edit7715 powiedz co to za brokaciki wycieniowalas ladnie to wyglada.
Te są śliczne http://forum.wzorki.info/attachments...4-img_7405.jpg :love: Klientka na pewno zadowolona, bo ja bym była baaardzo :ok:
Kasandra bardzo ladne :ok:
kasandra i tak super wyszło!!
Moje neonówki ;-) Pazury mega zniszczone kumpela chciała dłuższe na pokaz to ma ;-)
Całość akryl + kokardki akrylowe
Skórka to nie moja sprawka ;-)
Słodziaki:)
Plusia fajne te brokaciki :)
A ślicznie dziękuje dziewczynki :kwiatek:
Kasandra, piękne pazurki :) Widać, że takie dopracowane, starannie zrobione :]
plushaku piękny brokatowy róż :)
a to moje takie e:skacze:..bez zadnych utrwalaczy(matowienie płytki, primer) bo mialbyc tylko cwiczeniem ale chyba całkiem fajnie wyszly:D więc szkoda ze po trzech dniach dopadły hehe teraz pewei jakbym chciala sobie takie zrobić na dłużej to już tak dobrze by nie wyszły..
Paulka, fajne te Twoje brokaciki :-)