meg swietnie
ametka, sliczne rowne frenchyki, a to co bylo przedtem to brrr:skacze:
Printable View
meg swietnie
ametka, sliczne rowne frenchyki, a to co bylo przedtem to brrr:skacze:
Meg fajne przemiany :)
Ametka... świetne pazurki :) Pewnie klientki o mało nie pękają z dumy :D Świetne są :)
Ametka świetne metamorfozy!;)
Przyszła do mnie dzisiaj koleżanka. Patrzę, ma jakieś inne paznokcie niż te co ja robiłam, powiedziała, że była we Włoszech i tam poszła gdzieś do salonu, z myślą, że pokaże mi jak to robią tam paznokcie :) Zobaczcie same :) jak dla mnie koszmar! :nie_powiem: Poprawiłam jej i powiedziała, że już nie pójdzie do innej :]
Szkoda, że słaby aparat.
Dodam, że było widać tipsa..
:huh: ło matko i córko... pazurki po rewelacja :ok: ale te przed to nie wiem co powiedzieć...czuję się zniesmaczona troszkę :huh:
O kurcze. No to albo słabo trafila tam we Włoszech albo tam tak po prostu robią :P Ślicznie je poprawiłaś:ok:
Wypytałam jak robiła, to przykleiła tipsa, pomalowała białym i na to jedna warstwa żelu. :huh: trwało to około 40 minut. Było parę stanowisk w tym salonie i sporo chętnych, może tam tak robią :nie_powiem:
No takie cuś to by chyba sama mogła zrobić ,masakra!!!!
Toja przemiana super :)
Wstawiam moja ostatnia przemine
Pierwsze zdjecie jest juz po godzinnym usuwaniu i wycinanaiu skorek ktore siegaly do polowy paznokcia ,dla mnie to byl koszmar i w ogole nie jestem zadowolona z ksztaltu,to byla moja pierwsza klientka z taka mala plytka uffff!!!
Asiek tam chyba flairy jej zrobili:P swietna robota:ok:
Klanat daj jakas inna fotke bo na tej prawie nic nie widac tylko kciuki (ktore zreszta mi sie podobaja;))
KLANAT Ja bym jeszcze te skóreczki wycięła :D ale płytka trudna...
asiek...moze nie bede kometowac pracy wloskiej stylistki ...ale po Twoim tuningu super!
klanat-ciezka plytka-faktycznie sie bidulko napracowalas ,ale chyba warto bylo ,bo fajnie wygladaja pazurki po zrobieniu
Asiek no no, pani włoszka dała czadu :P Oczywiście metamorfozka super :)
Klanat widać tylko kciuki, że ładne :P
No niestety we Włoszech chyba niestety takie paznokcie są na porządku dziennym bo nie raz miałam klientkę z paznokciami robionymi w tym kraju i była to tragedia niestety...
Zrozumiałabym jakby ktoś dopiero zaczynał swoją przygodę z pazurkami, ale to stylistka na pewno z doświadczeniem ;| może one nie idą na jakość tylko ilość, dodam jeszcze, że koleżanka pojechała tam z pazurkami robionymi przeze mnie, french z kamuflażem i chciała uzupełnienie, a kobita zdjęła moje i zrobiła jej od nowa...:placz:
przepraszam za słabą jakość, ale coś niecoś widać :P
myślałam, że mnie coś za chwilę trafi.. :nie_powiem:
No i w porządku. Troszkę bym przypiłowała na stresie żeby szedł równo ku wolnemu brzegowi i gitara;)
---------- Dodano o godzinie 12:39 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:37 ----------
xsunnyolciax
Współczuję robienia tak króciutkich pazurków ale poradziłaś sobie nieźle. :]. Ciut bym boczki jeszcze podpiłowała bo troszkę się rozszerzają.
Ogólnie pazurki na 5:piatka:
xsunnyolciax- no różnica jest, szkoda, że foto nie wyraźne :)
asiek - metamorfoza naprawdę na 5 z uśmiechem :)
sie działo widze na tych chrzcinach :lol:
http://images47.fotosik.pl/327/212415cf5ea3eb47med.jpg
http://images37.fotosik.pl/322/e9e7eabdfdd89a8f.jpg
bardzo ładna metamorfoza ;)
Iza jak zawsze super pazurki :ok: te przed zresztą też :D
piekna soczysta czerwien.mniammmm!!!
Iza super przemiana - a ta czerwień :slina: