ja dzis byłam wstepnie umówiona ale sie nic nie odzywa.. to nie bede na niego czekac :/:
własnie obejrzałam Zmierzch po raz 3 chyba.. bo inne płyty którymi byłam zainteresowana nie chciały się odtworzyc..
i mi jakos smutno..
Printable View
ja dzis byłam wstepnie umówiona ale sie nic nie odzywa.. to nie bede na niego czekac :/:
własnie obejrzałam Zmierzch po raz 3 chyba.. bo inne płyty którymi byłam zainteresowana nie chciały się odtworzyc..
i mi jakos smutno..
Natalii czemu Ci smutno?? nie smutaj sie nie ma sensu :kooffa: podkusilas mnie tym Zmierzchem i pewno zaraz same se wlacze :P albo zaczne czytac :D
Szpileczko nie smuc sie,ja jestem dzis styrana
A ja jestem wsciekła zła itd...:/:(
bo nikt mnie nie kocha :skacze:;(
a raczej kocha ale nie Ci których bym chciała aby kochali :P a Ci którzy mnie ''potrzebują jak wody'' się męczą bo ja ich nie chce.. Życie jest straszne ;P
hahahahhaa... nie no zawsze tak mam jak jestem sama albo cos i jak ogladam takie filmy to ajajaja... pamietam jak pierwszy raz Zmierzch u kolezanki oglądałam to tylko ciagle z pytaniem 'pocałują się?' a oni ciagle sie zbliżali i zbliżali a pocałunki nie było haha :]
Niedawno co wróciłam, zjkadłam owocową sałatke i czytam.. a na spacerze z koleżanką spotkałam taka dziewczynę z 1 kl. gimnazjum kóra sie przeprowadziła... ale jest/ była mi winna 219 zł ;[; choc i tak juz nie pamieta i w ogóle.. zreszta nie wymagam juz bo nieciekawie w rodzinie ma i ze samą sobą... w psychiatryku nawet była.. a z 40 kg. przytyło jej sie do 70 kg... :wow: od wszystkich leków..
---------- Dodano o godzinie 22:28 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:26 ----------
Wyżyj się.. opowiadaj ! ;]
a ja mam meeeeeeeeega kacora;/ byłam wczoraj na ognisku i spiłam się trzema żubrami....
a ja jestem spiaca ,poszlam spac o 4 rano bo ksiazka mnie wciagnela... i zaraz chyba odleca a klientka ma przyjsc ehhh
dzień dobry:)
wczoraj mnie nie było, więc dzisiaj nadrabiam czytanko:) a oprócz tego piorę pościel, bo w tak ładną pogodę szybko wyschnie
Zjadłam śniadanko i ide zafarbować włoski mamusi :P
a co w końcu czytałas ? ;)
ja od rana latałam po sklepach z kolezanką w poszukiwaniu tanich spodni... no i ona kupiła ja nie :( no ale trudno... chyba w te wakacje zwiedziłam wszystkie mozliwe sklepy w Warszawie...
teraz jem kabanoski które suszyłam na oknie przez dwa dni bo mialam taką ochotę ze nie wiem ;P... a zaraz ide z mamą na bazarek a po co to nie wiem..
leże w łóżku mam angine :(
ojjj bidulka :przytul: :(
Zdrowiej !!
teraz forum a za chwile bede grala na psp w final fantasy crisis core po raz kolejny
---------- Dodano o godzinie 16:09 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:08 ----------
biedna Elinka,okropna choroba-gardlo boli okropnie:(
Ja się wziełam za gotowanie :P zgłodniało mi się
i szukam inspiracji do naszego konkursu ;)
zastanawiam sie czy isc na randke czy nie ;Pale tak srednio mi sie chce wiec nic sie nie odzywam.. gorzej jak on sie do mnie odezwie bo głupio mi bedzie po raz kolejny przekładac... :/:łehh...
kolezanka mi jeszcze zaproponowała wyjscie do klubu.. ale nie zbyt mi to pasuje tak na spontana bo mama nie zdarzy tego przetworzyc i przemyslec i padnie na zawał.. jak chce i do klubu i do Łodzi. :skacze:
a ja jestem styrana... caaalutki dzień robiłam prace dyplomową, a jeszcze chce dziś posprzątać i poprasować...
my usypiamy malego potem cichp sza i odpoczynek
ja właśnie czekam na mojego kochanego
Ugotowałam zjadłam wypucowałam całą kuchnie , zabieram się za zabawe dualkiem :P
poprasowwałam, na odkurzanie ciut za późno, idę robić kuchnię, chociaż trochę:)
ogladam wiadomosci i patrze troche tu
wrócilam od kolezanki, której robiłam paznokcie
i boli mnie głowa
słuchajcie ma któraś worda najnowszego? mam 2 pytania:
jak wstawić hiperłącze (chodzi mi o spis treści-odsyłacz ze spisu do pracy) i jak wstawić numerację stron tak żeby 5 była numerowana jako 1.
w tym starym umiałam a tu za chiny mi nie wychodzi..
A ja właśnie skończyłam walkę z nalewkami. Zlałam i przefiltrowałam już malinówkę - wyszły cztery butelki 0,5l, a teraz zalałam następną tym razem ze śliwek. Następna w kolejce będzie gruszkowa.
jaram się bo ściągnełam sobie pedzle do GIMPA i nawet umiałam je wsadzic tam gdzie potrzeba bez jakiejkolwiek pomocy :D haaa !!