szacun, karchola za odwagę, cóż mogę powiedzieć... :ok:
Alu ale Ty jesteś, wieeesz... tak maltretować swoje kursantki ;)
:wow: rzęsy z dzika... bomba!! też takie chcę :skacze:
Printable View
podziwiam za odwage i dawanie sie oszpecac tylko nie bardzo rozumiem w imie czego;)
pilnowac to sie kazda powinna zeby baboli nie robic bez kar cielesnych:D
ale i tak podziwiam, ja tam wole na zdjecia popatrzec niz poddawac sie torturom:P
rzeski wole zrobic porzadnie u sprawdzonej osoby i nie dawac przykladu swoim klientkom ze w kijach i babolach jednak chodzic mozna;)
rzesy z dzika rewelka:skacze:
Mojej mamy :)
Załącznik 69400
mini bardzo ladne:):ok:
Jak zwykle... muszę coś zrypać wtedy, kiedy mi najbardziej zależy.
Uzupełniałam dziś Agulę. Pierwszy raz na silicopadach, pierwszy raz z dwiema zakrzywionymi pęsetami, pierwszy raz ombre mieszane z czarnymi.
Zachwycona nie jestem :( Agulaaa delikatnie skrytykowała parę rzeczy, ale teraz jak siedzę w domu i patrzę na zdjęcia to się czuję jak ostatnia sierota :why:(ta ikonka jest boska :D )
Jakbym zdjęła te wszystkie najdłuższe, to by chociaż schodka nie było.
PS. Na 1 zdjęciu Agulaaa ma rzęski miesiąc po klejeniu przez (kogoś z forum, mówiła mi ale zapomniałam z wrażenia). Muszę przyznać że jestem pod wrażeniem jak się trzymały :)
Cataleya, skąd ta panika? skoro Aga nie kazała ściągać to znaczy że nie było tragedii ;)
miło mi że jesteś pod wrażeniem wytrzymałości mojej pracy ;)
Cataleya nie jest zle przeciez ;P co Ty chcesz od siebie, równo wykleilas a reszte uwag co powiedzialam to poprawisz na przyszlosc i bedzie pieknie :) rzeski wygladaja bardzo naturalnie i o to mi chodzilo tym razem :) Kobietka zmienna jest przeciez :)
Rzęsy z dzika :D Taką szczotą to można by spokojnie podłoge zamiatać;)
Mini - prześliczne rzęski!
Mnie się rzęsy z dzika podobają :D mocne i ogóle :ok:
a tu moje.. zwykłe..syntetyki :D
kiepowate zdjęcie wyszło telefonem..:/:
Mam dostep do kilku skór z dzika! Moge troche wyczesac... Któraś reflektuje na nowy materiał?:D:skacze:
Catelayea myśle ze w ramach wymiany ja Tobie rzęsy a Ty mi rzęsy z dzika :) Wykorzystam zapewne na niegrzeczne klientki :D hahahha
a tutaj dzisiejsze moje dłubanko rzesy z Norki Syberyjskiej profil C met 2:1 z 3:1 :) rzeski "próbne ślubne" Klientka wyszła mega zadowolona, robiła rzęski 1 raz myślę, że zostanie moją stała klientką bo przeszła ze mną na Ty jak tylko zobaczyła rzęsy :) Skromnie się przyznam, też mi się podobają :)
Agulaaa przepiękne rzęsy !:)
Agulaaa- :love: mysle ze moje bedą równie pięknie.
Ja już nie mam sił do tych kącików wewnętrznych. Niech mi ktoś da szybki kurs z nich bo się popłaczę... Dodatkowo wszyscy chcą w środku długie a to mi nie ułatwia. I te kocie oczy. Skąd one to wzięły wszystkie :D?
gorzkajakmokka proszę na szybki kurs doszkoleniowy do Nadiuszki. Niestety ale tutaj na forum nikt nie będzie Ci tłumaczyć jak się profiluje oczko dokładnie, za dużo teorii i za dużo naszej wiedzy ;) Nie obraż się ale my tą wiedze "sprzedajemy" . Wszystkie oczy niestety widzę robisz na "kocie oko" a Pani numer 1 ma ewidentnie opadajacy kącik zewnętrzny, nie ma opcji tutaj na profilowanie u niej kociego oka... Szybciutko umawiaj się na kurs do Nadii póki ceny jeszcze nie poszły w górę :)Ślicznie kleisz rzęski ( starannie i równiutko) ale niestety nie umiesz stylizować., wszystko jest na 1 kopyto, a doszkolenie pomoże Ci w tym, żeby takich błędów nie popełniać ;) Nie obraź się za to na mnie, ale muszę być szczera..
Luska102 ależ kochana oczywiście, że rzęski będą piękne u mnie zawsze są, bo kocham swoją pracę ;)
Mini89 dziękuję :)
Przecież po to tu wklejam, żeby usłyszeć coś od bardziej doświadczonych dziewczyn :) Cenię sobię krytykę. Zresztą sama podchodzę krytycznie do swoich prac.
Z kursem to był żart. Już nie raz słyszałam ten tekst z umiejętnościami za które się płaci więc nawet bym nie śmiała :D
Na szkolenie się wybieram. A kocie oko niestety chcą dziewczyny, nie będę ich zmuszała do czegoś innego. Niestety większość też przychodzi i koniecznie chce takie jak " z tego zdjęcia" więc możliwe że wszystkie są na jedno kopyto :P
gorzka oczywiscie, ale nie bedzie nikt na forum pisac krok po kroku jak wyeliminowac Twoje błedy :)
Skoro trafiaja Ci się same klientki na "kocie oko" to znaczy, że we Wrocku same kocice są :D No nic klient nasz Pan, klej w takim razie tak jak sobie życzą.
Chodz jak do mnie przychodzą klientki to ja im mówię, żeby zdały się na mnie a wyjdą upiększone bardziej niż sobie tylko myślą ;) I zawsze jest tak, że ja robie taka stylizacje jaką ja chce i jaka pani pasuje a nie to co ma jej koleżanka, bo nie każdemu pasuje to samo :)
A co do wewnętrznych kącików od połowy oka do wewnetrznego schodz już coraz krótszymi rzeskami i staraj sie stawij bardziej prostopadle do powieki bo lekko CI uciekają do zewnętrznego kącika. Nie widzę bo zdjęcia dosyć daleko są ale czy wyklejasz co do ostatniej rzęski w wew kącie?
Jak pójdziesz na kurs do Nadii to napewno wszystko wyłapie i pokarze co i jak ;)
Nie denerwuj się na mój post, ja NIE GRYZĘ :) wiem, że zabrzmiało to może nie dokońca miło ale taka nasza praca :) Tak jak pisalam rzęsy kleisz ślicznie, jedynie profilowaniem bardziej musisz się zająć i to tyle z mojej strony..
Wrzucam tu zjęcia praktycznie od początku i każda rada była i jest dla mnie cenna :) każdy pisze tyle ile uważa za stosowne i nie każdy przeciez sprzedaje swoją wiedzę, więc warto próbować :)
Do Nadi się wybieram, ale teraz to już nie wiem czy mnie przyjmie bo wybierałam się raczej na objętościowe niż na doszkolenie, trudno, najwyżej :D
Sama widzę błędy, wiem, że długa droga przede mną, więc wcale mnie nie dziwi to co piszesz.
Gorzka napewno się dogadacie obie :) nadajesz sie smiało na objętościówki już teraz, pracujesz starannie i czysto więc jak najbardziej 2:1 i 3:1 dla Ciebie. Podczas takiego szkolenia, patrzymy też na technikę 1:1 jeśli widzimy jakieś błędy to od razu je "naprawiamy"... Napewno chętnie Nadia Cię przyjmie w swoje progi ;)
Bombelkowa śliczne i równiutkie
Gorzka bardzo staranne prace, masz do przedłużania rzęs dryg :) od razu to widać
Agulaa - ojej, jak ja bym tak chciała
a mi znów czas się popsuł :o robiłam 3,5h i 3,45h. bardzo mnie to demotywuje, oj bardzo.
jak zwykle znów płatków nie zdjęłam:haha: wiem, rzęsy dochodzą do brwi. ale jej naturalne są długie i też prawie tam dochodzą. chciała dłuższe, niż ma jej koleżanka. więc ma dłuższe o 1mm.
Załącznik 69436
Załącznik 69437
druga istota;(myślałam że wyjdę i się poddam. jak spojrzałam na rzęsy jak tylko przyszła, to myślałam że są grube. już się cieszyłam. a tu nic. cienkie jak piórko. po prostu kilka rzęs splatało się w jedną. i weź tu rozdzielaj. potem te cienizny były tak blisko siebie...:( i jeszcze łzy i łzy i łzy
Załącznik 69439 Załącznik 69440
Kiwaczku nie marudź, przynajmniej masz co kleić. U mnie cisza.
Jutro ma przyjść koleżanka na kąciki i potem mama na nową aplikację, ale poza tym nic...
i moje kolejne..jakos uzupelnienia mi wychodza gorzej.....
tu uzupelnienie po 2 tygodniach
http://pliki.wzorki.info/images/59xu.jpg
http://pliki.wzorki.info/images/s2SZJ.jpg
zalozenie - u Murzynki - bardzo krotkie- proste rzesy...
http://pliki.wzorki.info/images/lo49u.jpg
http://pliki.wzorki.info/images/ypSTD.jpg
czemu ta Pani ma maseczkę na twarzy ?:)
fajny delikatny efekt u tej Pani
Była dziś rano u mnie koleżanka, której wcześniej robiłam 1:1.
Uzgadniamy co chce, a ta mi mówi, że najbardziej jej się oko podobało kiedy jej wypadła połowa aplikacji :huh:
Że było fajnie, delikatnie. No to zaproponowałam jej kąciki.
Wykleiłam co 2-3 rzęskę, zagęszczając w stronę kącików zewnętrznych tak, że same kąciki są wyklejone rzęska w rzęskę. Dałam jej lusterko, a ta prosi żeby kilka rzęs zdjąć :o Na co ja mówię, że wtedy będzie miała mniej niż połowę aplikacji. Się uparła że chce, no to zdjęłam. Policzyłam ciut mniej niż za połowę 1:1 - 70zł.
Ciekawe jak szybko przyjdzie na uzupełnienie. Uprzedziłam, że widzimy się najpóźniej za 2 tyg.
Wyklejałam 0,10 i 0,15 B 8-10-11.
Takie se... dla mnie goło :porazka:
Ostatnie 3 po zabawie w photoshopie ;P :skacze: