wszystkie kwiatki bardzo ladne :)
bombki i swieczki sa swietne :)
moze kiedys tez tak bede malowac ale na razie nie mam farbek hahaha :P
Printable View
wszystkie kwiatki bardzo ladne :)
bombki i swieczki sa swietne :)
moze kiedys tez tak bede malowac ale na razie nie mam farbek hahaha :P
Piękne !!!
a ja polecam ostatnie wydanie paznokci fajny bajer do ćwiczeń strokowych dali :)
A to moje obecne , na jednym palcu malowanka reszta goła coś nie mam natchnienia
bardzo ładne plush :D
plushak bardzo ladny
//// co jest z aktywnoscia o.O woczraj bylo 70 a dzis juz 56??? o.O
Bardzo fajny kwiatuszek, ale ta niebieska końcówka jest boska. Ja ogólnie kocham niebieski:skacze:
plushak swietny samotnik
honeypuff - aktywnośc spadła, bo nie jest zależna tylko od Ciebie - jest obliczana na podstawie ilości postów najaktywniejszej forumowiczki naksorbanych w określonym czasie.Cytat:
//// co jest z aktywnoscia o.O woczraj bylo 70 a dzis juz 56??? o.O
Kaja21 - ja myślę, że jeśli nie masz akurat farbek (akrylowych, plakatowych czy nawet wodnych) to możesz spróbować żelami, może masz gęste i wyjdzie ładnie? Efekt będzie na pewno inny, ale może wcale nie będzie zły. Po prostu sprawdź - a nawet więcej - pokaż, co Ci wyszło :DCytat:
tak się zastanawiam czy zamiast farbek mozna użyć kolorowego żelu do tych kwiatków?
Może któraś z was już próbowała żelem
Dziewczyny - malujecie cudownie... ja nadal sadzę kupy, ale co kupa, to kształtniejsza, choć mam wrażenie że pewnego poziomu nie przeskoczę...
jeju dziewczyny piękne te wasze kwiatki ale jak wy je robicie?
bo ja próbuje próbuje i nic:(
Trening czyni mistrza:D próbuj az do skutku, napewno Ci się uda!!:) :skacze:
próbowałam już zelem i farbką akrylową i same paćki mi wychodzą
zupelnie nie wiem co moge robić źle:( oglądałam filmiki na you tube ale to też nic nie dało:(:(
Ja narzekałam póki farb nie zmieniłam :) ( na polycolor ) można na próbe 2 kupić w plastycznym powinna być i próbować myślę że wiecej to będzie wartało niż nerwy ze nie wychodzi , pędzel płaski z brązowym wlosiem moim zdaniem najlepszy , specjalistką nie jestem, kursów szkoleń nimam i mieć pewnie nie będe ale kup już nie robię i cieszę się z tego :D
( dobrze mi sie maluje pedzlami renesans, albo zeberka)
i to są jakieś zwykłe farbki czy specjalne do paznokci?
Zwykłe farbki akrylowe ok 5 zł tubka 20 ml :) Natomiast polycolor mają superowe krycie i kolory się nakłądają na siebie. w plastycnzym każdym powinny być do kupienia :) W necie w sklepach paznokciowych potrafią je sprzedać za 2 x drożej ...
Nocne szaleństwa.. ałą mój kręgosłup :P
Wielkoludki czarne , maluszki fioletowe, i różowe total nie udane chyba pójdą do piłowania :P
Dla porównania duża 6 i mała 3 :)
Załącznik 22622
Załącznik 22623
Załącznik 22624
Załącznik 22625
Plushak wymiatasz z tą biżuterią :)
Przyjemnie takie coś nosić chociaż ja nie lubię dużych kolczyków :D
Ale jak drewniane to pewnie lekkie, a z takimi kwiotkami to żal nie założyć :)
co kupa to kształtniejsza hahahaha nie mogę Zgredo :D
hehee :D :haha:
plush szalejesz widzę :D
a mi sie te ostatnie np podobają :D
Plusiu te ostatnie to skradły moje serce ;)
Plush wymiata^_^ Piękne!
ja mam tez tu.. i rozne zegary itd... Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
plush co total nieudane ?? totalowi bardzo się podobają :ok:
dziewczynki podejrzewam,że byla juz tu rozmowa na temat najlepszych farbek akrylowych,ale tu jest tyle stron,ze nie mam czasu szukac,a potrzebuje jak najszybciej kupić/zamówić! proszę o podsumowanie jakie sa najpelsze i w rozsądnej cenie :) dzieki z góry i pozdrawiam cieplutko
only farbki polycolor :D do kupienia w sklepie dla plastyków ;) polecamy :D :ok:
Plushak ładny samotniaczek:love:
A biżuteria pierwsza klasa!:ok:
moje-paznokcie- polecam opcję "szukaj":)
moje-paznokcie, Dziewczyny polecają Polycolor. :) ja mam od Dobrej Rady, są całkiem ok.