A ja ogladam filmik na tvn no i oczywiscie odwiedzam nasz kofane forum :D jutro wrzuce obiecane fotki bo dzisiaj juz nie dam rady :)
Printable View
A ja ogladam filmik na tvn no i oczywiscie odwiedzam nasz kofane forum :D jutro wrzuce obiecane fotki bo dzisiaj juz nie dam rady :)
ja rozpakowywuje ostatnie pedzle które znalazłam i ide sie myć i spac.. bo jutro o 8 jade do sanepidu.. i sie nie wyspie.. a miałam w planach isc wczesnie spac.. ^_^ nie wyszło.. ale wakacje mam ;P
Boze jak ja bede wstawac o 7:00 do szkoły ;(;(
ehh... Dobranoc wszystkim :*
juz rano Szpileczko,ty napewno jeszcze spisz,ja zcekam na klientke
Ja nie Szpila :]
Wstalam o 7.. i taka burza a ja musialam do tego sanepidu tyle jechac... ale juz 'wszystko' załatwione.. teraz zjem śniadanko, obejrze jakis film i w tym czasie sciagne pazurki.. a potem pomyslę nad naszym konkursikiem :skacze:
A ja juz od 9 na nogach...:( Musze sie szykowac bo niedługo przyjedzie mój chłopak i zabiera mnie do pracy tak jak wczoraj, bo takto nie ma opcji zebysmy sie potem spotkali:/ niestety...Teraz moge sobie na to pozwolic ale jak bede chodzic do szkoły to w tygodniu widze ze sie z nim nie zobacze... Jednym słowem masakra:/
No ale coz wazne ze szef sie nie czepia ze mnie zabiera... Tylko tyle dobrze..:)
dopiero wstalam a zaraz klientka... nie moge sie doczeka jak juz dzis wszystkie skoncze<dopiero o 20> bo mam sie spotkac z kumplem ktory ze Śląska przyjechał :skacze:
własnie obejrzałam ''Wieczór Kawalerski 2''
i myslę nad Avatarem
JA dopiero wstałam...wczoraj ze znajomymi graliśmy w kalambury filmowe:D i faceci przegrali bo nie odgadli filmu Leidis:skacze:
świetny jest ten film !! ja właśnie gotuje obiad
Piłuje pazurki bo muszę mieć krótkie :P
A ja siedzę na laptopie mojej koleżanki bo mój komp się zespuł ;( i ponad tydzień nie będę go miała, buuuu.... ;(;(;(
A poza tym jem paluszki i bawie sie z kotem ;P
Oj biedna Ty :*:przytul:
Ja jem sezamki i nie moge sie oderwac od Was.. a musze wyjsc na dwór bo sie z kolezanka umówiłam.. yh.. ;P
ja wlasnie skonczylam jesc obiadek i siedze zaczytana na forum:D
szpila jak ty przeżyjesz tydzień bez forum ? :P
a ja zaraz zmykam dokonczyć moje pazurki:D
ja planuje usunac na weselisko i zrobic nowe ale znowu ta prawa ręka ... eh !!
oglądam tv :)
Nie przeżyję... ;P ZTi penso sempre, ancora non mi manchato nesuno cosi tanto come mi manchi Tu...
quando penso che ancora 4 mesi ma va piangere:(gnajcie, moi kochani!! Ostatni raz widzicie mnie (wirtualnie :D) Żywą...
---------- Dodano o godzinie 20:30 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:28 ----------
:oWeszło mi po włosku...
zrobilam dzis dwa frenchyki,innych nie chcieli,potem kapiel malego a terz forum,wlejam moje fotki do albumu
oglądamy mecz
uffffff skonczylam smarzyc rybke
---------- Dodano o godzinie 20:43 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:42 ----------
ups smazyc
a ja wlasnie pozegnalam sie z tesciowa ufff.... mialam niespodziewana wizytke, teraz siadam na chwilke i grzebie w komputerku,
dopiero co wróciłam z pubu.. bo byłam na karaoke :skacze:
i oczywiscie pierwsze co to do Was zajrzec koniecznie musiałam :*
to tak jak ja :skacze: i już koleżanki mnie oczywiście o pazurki mecza:) ale przynajmniej będę miala na kim ćwiczyć:D
Zrobiłam se jedną rękę . Druga jest tylko opiłowana i wygląda paskudnie a jutro do ortodonty na rano. Jezu jaka siara..
Zaraz ide spac tylko doczytam wątki na forum ;p