-
Odp: Szpice
Dzięki za radę :) i za miłe słowa :) a co do grubości staram się jak umiem, żeby moje pazurki były co raz ładniejsze i żeby miały poprawną budowę, ale uczę się na błędach, sama, więc dojście do wyższego poziomu na pewno zajmie mi trochę czasu, ale dziękuję Ci bardzo za konstruktywną krytykę i poprzysięgam robić cieńsze paznokcie :D
-
RedSunset rzeczywiście dziewczyny mają rację, zapachniało świętami:D. Extra zdobienie, śliczny bałwanek :).
-
z konkursu Moje miejsce.Mój kraj.Moja Polska
Załącznik 32849
-
Jesteś wielka Emilka !! tyś je moim guru !!!!!!!!!
-
-
słoneczko :szczena: piękne, cudowne i wspaniale to mało powiedziane :slina:
-
Słoneczko...zabiłaś mnie tymi paznokciami...:love::love::love::love: są cudne :love::love::love:
-
sloneczko one sa boskieee !!:wow:
-
Emilia B. pazurki przepiękne, a bociek pierwsza klasa!!
sloneczko rewelacyjne szpicki, brak mi słów by je określić. Naprawdę mega piękne pazury:respekt:.
-
-
słoneczko przepiękne:ok:
a to moje kolejne szpice (drugie na formie)
-
-
chechlol no i znowu bardzo ladne :kwiatek::ok:
-
bardzo dziękuję,Asik a gdzie Twoje?
-
Słoneczko !!!!!!! cudowne ,przepiękne i fantastyczne!!!!!! nie urządzasz jakiegoś szkolenia? ;)
-
moje szpice
mialy byc na konkurs ale wyszly tak jakos nie tak jak chcialam zeby wyszly:placz:
-
chechlol piękne eleganckie pazurki :)
agulusia ale świetny efekt!! tam jest trawka? mini się nieziemsko i ten kolorek :love:
-
Emilko to nie trawka to zel witrazowy i pognieciona folia aluminiowa:D
-
aaaa no nie wpadłabym :) świetne są :)
-
Słoneczko... Przepiękne :love: :love: :love: zakochałam się w nich!!!!!!
Chechol bardzo fajne szpicki :ok:
Agulusia, bosko wygląda ten żel witrażowy, w pierwszej chwili myślałam że to brokat :)
-
-
agulusia, przepiękny kolor Ci wyszedł :love: Chociaż powiem Ci, że jak dla mnei to trochę za długie, ale wiadomo... na konkurs można :D
-
Dziewczyny dzieki za wszystkie mile komentarze :* :* :*
joystynka niestety nie robie szkolen jeszcze duzo mi do tego brakuje ale dzieki to dla mnie komplement.
Agulusia fajne szpicki i kolorek wpadl mi w oczko.:ok:
-
A co sądzicie o moich szpicach? Robiłam je prawie 5 godz, mam nadzieję że efekt widoczny ;)
-
Zosia są śliczne ale układ dłoni fatalny - nie układamy tak paluszków :nunu: bo wydają się koślawe i krzywe... lepiej położyć jedną na drugą w naturalny sposób :) do pazurków nie mam zastrzeżeń bo są cudowne ;)
-
Emilio tak wiem, że zły układ dłoni, ale to były moje pierwsze szpice i jeszcze nie wiedziałam, że tak się nie układa dłoni, ale teraz już wiem :D
-
Zosiu ,piękne szpicki,bardzo mi się podobają!!!!!!
-
ładne ;) robilas je akrylem czy zelem, widac ze sie nameczylas nad wzorkiem :) :ok:
-
Agulusia rewelacja, szpicki bajka, a ta ich dlugosc powala :D
a jak sie swieca... bosko rzecz jasna :)
-
Te szpice są żelowe, wtedy jeszcze nie myslałam nawet o akrylu, ale teraz bardzo się polubilismy :) z akrylkiem
-
Zosia to nastepne akrylowe ;)? czekam ;D ;** :kwiatek:
-
piękne prace dziewczyny:)
to i swoje pokaże;) miały być dłuższe ale do szkoły chodzę;(
http://a.imageshack.us/img210/9026/dsc03581o.jpg
-
Zosiu śliczne szpice :wow:
Charolina bardzo ładne mini szpicki :ok:
-
charolina, bardzo fajnie Ci wyszły :) Delikatne i pewnie nie rzucają się w oczy, a to tak nauczycieli denerwuje :P
-
charolina boskie cukiereczki !! bardzo mi się podobają :love: króciaczki ale zgrabne :ok:
-
Charolina fajne te mini szpicki kolorek i wykonanie ;)
-
Charolina, śliczniutkie, takie landryneczki :)
-
chechlol odważne:D
agulusia boskie... też bym czciała takie robić, ale szpice mi nie wychodzą:(
zosia naprawdę śliczne szpicki:ok:
charolina świetne cukieraski!!
-
Dziękuję :wstydek: dziewczyny za opinie Charolinko małe jest piekne :wow:
-
charolina bardzo ładny kolorek coverka :ok: zdradzisz co to ?? aa i czy to akryl ,czy żel ??